- 26 Mayıs 2008
- 4.460
- 11
- 45
canımya :teselli: allah sana sağlık versin inş. hayatım bu sefer böle şeyler yaşamazsın korkma güçlü o ki herşey iyi gitsin kısmet işte allahın takdiri senağlama
sağol canım.....allah kimseye yaşatmasın inşallah......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımya :teselli: allah sana sağlık versin inş. hayatım bu sefer böle şeyler yaşamazsın korkma güçlü o ki herşey iyi gitsin kısmet işte allahın takdiri senağlama
bak 2ay sonra hepiniz iki aylık hamişken beni burda yalnız bırakınn varya küserimm hepinizee
bak 2ay sonra hepiniz iki aylık hamişken beni burda yalnız bırakınn varya küserimm hepinizee
benim ismim merve kızlık soyadım ılgın ama ılgın ismini çok sveiyorum bebişimolunca kız erkek koymak isterim babişide isterse tabi:) pek istemio gibi
ay o güzel günler gelcekmi kızlar ya düşünmek bile heyecanlandırıyor pır pır ediyo kalbim inşallah kucaklarımıza bebişlerimizi alır dünyanın en mutlu anneleri oluruz
kızlarr ben geldımm.ya bılg bısey oldu acılmadı anca yapabıldıkkk...eeee ne var ne cok