- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
kız bende örmesini hiç bilmem napcaz ya biz yerimseniben
teyzeleri örecek ne yapacaz canımm :)))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bende örmesini hiç bilmem napcaz ya biz yerimseniben
cnm doktora biraz daha zaman geçsin gitcem 15 gün geçsin daha 12 oldu haftaya pazartesi inşşşşşşşş
esmacım senin yumurtlamandan ne haber bakalım.....1 gün gözüküyor sende varmı akıntıda değişiklik....benimde cuma olarak veriyor ama bu sabah yumurta akına benzer akıntım oldu yani yumurtlamam önce olacak sanırım.....bana bu akşam saldırı farz oldu...gerçi aksatmadan devam ediyordum ama baş ağrısından sonra akşam sekteye uğrattım ama inşallah yakalarım bu gece
rumeli ya keşke bebek olsada senin dediğin gibi elleri kolları oynayan bebek ola ama ne bilim hep test yaptırıyom çıkmıyo hep umudum kırılıyo (( esmacım 20 gün geçmiş ne bebek nede kist olmuş benimkide seninki gibi olmasın :)
ooff kızlar ya sürekli kopuyorum ben site yine yavaşladı. canım sıkılıyo zaman geçmiyo işimde yok öyle oturuyorum siteye de giremedim bi türlü canım sıkılıyoooooooooo huuuuuuu
canım valla bende iim nolsun içiyorum adet söktürücü doktor iki kutu verdi ben bi kutu içiyorum bide başladım doğum kontrol hapına yaa hiç istemiyorum içmekkk..
canım ben seni hiç hamile kalmadın sanıyordum nasıl oldu peki sonra düştümü seniüzmek istemem anlatmak istemezsen sen bilirsin rumelicim.
folik asitide diyosun başlayayım mı? 1aysonra kontrole gitcem doktorumda hamile doğum yapcak hastanede olmazsa başka doktora gitcem artık
ya kızlar benim karnım durduk yere şişiyo bu kist karın şişiriyormu sabahtan beri yemek yemedim sabah karnım şiş deildi şimdi şiş pantol sıkıyo agrı veriyo offfffffff yoksa bebekmi var ya
selam canım ya ben burdayım da sürekli kopuyorum ne var ne yok napiyosunuz :dance::dance: hadi sinerji kuralım hamişiz hepimiz unutalım dertleri kederleri kimin kaç günü kaldı benim 7 günüm var daha. geçmez bu günler şimdi :sm_confused:
2004 te hamile kaldım canım ama bebeğim 5 aylıkken karnımda öldü ne yazık ki...sonra normal yollardan doğurdum bebeğimi.....hal böyle olunca biraz ara vermiştim korktum açıkçası doğumuda yaşayınca.....folik aside hemen başla...hiçbir zararı yok.....