- 19 Mayıs 2008
- 7.467
- 7
mrb kızlar ben geldim bugün nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm :) ya ben halen adet olmadım napcaz biz ya eger bu hafta olmassam özel doktora gitcem:)
gülümm senin ikinci çizgin silik değil miydi??:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar ben geldim bugün nasılsınız bakalımmmmmmmmmmmmmmm :) ya ben halen adet olmadım napcaz biz ya eger bu hafta olmassam özel doktora gitcem:)
hepimiiiiz hamişiz bu sabırsızlık ne diyeeeee bebekler oooyyy oyyyy kardeşlerrr oooy oyyy
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: neşen yerinde bugün bakıyomdaaaaaaaa :):sm_cool:
kızlar misafirlerim geldi banada 1 2 saat müsade sakın fazka kaynatmatın haklava:kıskanırım sonra:roflol::roflol::roflol:
gülümm senin ikinci çizgin silik değil miydi??:dance:
ewttttttttt çiziktiiiiiiiiiii ama saglık ocagına gitttim hamiş delsin dediler idrar testi yaptılar laelaelaelaelaelaelaelaelaelae kan testi için gittim idrar testi verdiler allam ya
sen bir kan testi yaptırda öğrenelim yeğen varmı yokmuuuuuu kızlar bakın ben örgü bilmem hamiş kalırsam bebeğime yelek çeket falan öreceksiniz anneannesi babaannesi örüyo ama teyzeleri olarak sizlerdende bekliyoruuummsırnaşık şey:dance:
bende yeğenlerime ördürtürüüümmmmmmm a.s
gülüm ben 26 yaşındayım ay birden yazarken nekadarda büyümüşüm onu farkettim 26.eskiden sorduğumda 18 li yaşlarda çok büyük gelirdi 26 bana hatta 27ye gircem 23 haziranda:)
ben sana öreriim kız sen yeterki hamiş ol esmacım yiğenime ördüm temmuz sonunda aramıza katılcak inş.
kızlar benim karnımda bi şişlik v arki sormayın gitsin napcam ben ya gidişatım hiçte iyi deil tam 42 gün oldu adet olmayalı allam ya nie böle oluyo hamileysem hamileyim delsemde nie adet olmuyom
kızlar benim karnımda bi şişlik v arki sormayın gitsin napcam ben ya gidişatım hiçte iyi deil tam 42 gün oldu adet olmayalı allam ya nie böle oluyo hamileysem hamileyim delsemde nie adet olmuyom