- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.681
bugün işyerinde amirlerin çoğu yok (devlet memuruyum bir bakanlıkta), etraf o kadar sessiz ki... öğleden sonra nasıl bir rehavet çöktüyse doğru düzgün çalışmadım bile
mesai 6da bitiyor, gözüm saatte devamlı, sizler neler yapıyorsunuz?
cnm ben 3yada 4. ayımdı..miğde bulantısı ki hiç yaşamam yaşadım..
akıntı-halsizlık uyku vs bi sürü belirti yaşadım ve de kana gitti..kanda 2.00 çıktı büyük yıkım olmuştu çok üzüldüm..
sonra sonra belirtilere inanmamaya başladım..yani inanmam canım...
kanda 5 ten yüksek rakam görene kadar inanmam...
anaaaaam ne kadar uzun mesai öyle nasıl dayanılır be!benim dersim 14.30'da bitiyor her gün ona bile zor dayanıyorum
canım gecmıs olsun uzulme rabbım vercegı vaktı verır yeterlı saglıklı olsun
forumda kac kısıı var bırı bıle HOŞGELDIN demedı...Kustum hepınızee
famusayy hadi gel artıkkkkk
hoşgeldin ben yazı yazmala mesgulldüm desen nasılsın napıosun ?
ya tuvalete gttim,afedersiniz peçeteyle silince pembe kan geldi,niye geldiiyi bişey mi,kötü bişey mi? kan testi mi yaptırsam yarın? bide bgn karnım hep şişti,gazım vardı,hala aynı nolur cevap verin
​KARAR VERDİMM adeti görene kadar üzülmek yok :)))))
evet canım ben varım
[video=youtube;ZWHpcKXt-qQ]http://www.youtube.com/watch?v=ZWHpcKXt-qQ[/video]
Canım bu konuda yanılıyorsun miniğimmmmaaaaaaaaaa cnm kan degerin hiçte düşük deill..normalde hamile olmayan bi insanın kan degeri 0- 00.1- 0.1 arası olur sneinki yüksek beleki gec dölleniyorsun bence hala umut var bacımmmmmmmmmmmmmmmmmm..sen 1 hafta yani adetin 3-4 gün gecince yine test yap degerin hiç düşük deil inannnnnnnnnnnnnnn
güzellerim kocamla bir hususta konuşmam lazım bana dua edin,dönünce size anlatacam
acaba adet gecikirse tekrar testmi yaptırsam
canım doktora gittim ayın 16.sında yumurtlama olmuş dedi sence geç döllenme olabilirmi erkenmi yaptırdım testi acabacanım sen ovu. testi kullanmışmıydın belki geç döllenmedir
acaba adet gecikirse tekrar testmi yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?