- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #5.701
bilmiyorum canım açıkçası çok şaşırdım çünkü bütün belirtileri var negatif çıkmasına şok oldumBence yaptırma canım adetin 1 hafta geçene kadar bekle.Hatta ne yap biliyor musun Bat ının üstüne 5 ekle sanki batın o günmüş gibi davran inan çok iyi oluyor. umutla bekleme umutla bekleyince insan daha çok yıpranıyor. (tecrübelerime dayanarak) he ola ki bir hafta gelmedi o zaman yaparsın test.ama genelde de hamile olanların evdeki testlerde de belli oluyor. Hiç kan man uğraşma.
canım doktora gittim ayın 16.sında yumurtlama olmuş dedi sence geç döllenme olabilirmi erkenmi yaptırdım testi acaba
kanda kaç günde çıkıyor bilmiyorum ama canım senin daha döllenme en geç 17 yada 18inde olmuş olsa düşünse 5gün falan olmuş bence erken ama çok fazla bilgim yok bu konularda doktor adetin ne zaman olacagını söyledi batın ne zman
bilmiyorum canım açıkçası çok şaşırdım çünkü bütün belirtileri var negatif çıkmasına şok oldum
bilmiyorum canım açıkçası çok şaşırdım çünkü bütün belirtileri var negatif çıkmasına şok oldum
canım ben kana gittiğimde sordum dr ya..
kanda en erken ne zaman belli oulr diye??
dr bana malum ilişkinin üzrinden 7 gün yani 1 hafta geçmesi yeterli demişti
Canım benim şimdi ben yazılarınızı uzun süredir okuyorum.Ama 16. ayıma geçtim ben bu ay. geçen yıl o kadar çok belirtiler yaşadım ki sana anlatamam.hani mide bulanmasıymış yok baş dönmesiymiş kasık batmasıymış neler neler. inanmayacaksın ama ben geçen yıla kadar 45 kilo bir insandım. Ama şimdi 59 kiloyum. psikolojik olarak kilo bile aldım. karnımı görsen:))) geçen yıl arkadaşlarım '' sen doktora git testlerde çıkmıyor sen kesin hamilesin diyordu.çünkü sadece karın bölgem 4 aylık hamile insan gibi olmuştu. Bence pek takılmamak lazım belirtilere.ya da ben bunca ay bunu öğrendim. Biz de hiç sorun yok.umutlanmam daha da normaldi. Ama hala olmadı.
canım ben kana gittiğimde sordum dr ya..
kanda en erken ne zaman belli oulr diye??
dr bana malum ilişkinin üzrinden 7 gün yani 1 hafta geçmesi yeterli demişti
aa baksana erken ozman belli olmazki sana 1hafta olmamışki olmak üzere
kanda kaç günde çıkıyor bilmiyorum ama canım senin daha döllenme en geç 17 yada 18inde olmuş olsa düşünse 5gün falan olmuş bence erken ama çok fazla bilgim yok bu konularda doktor adetin ne zaman olacagını söyledi batın ne zman
ecrntrk cnm ben bundan 3 ay önce aynı şeyi yaşadım..kana gittim 2.0 çıktı..tabi negatif
o günden beridir belirtilere inanmıyorum psikolojimiz bizi yanıltıyor..kanda 5 üzeri rakamı görmeden de inanmıcam...
diğer topikte bir kadarşım iki gün önce idrar testinde pozitifi gördü ama kanda negatifti
o yüzden diyorum idrar testine de inanmıyorum..illede kanda 5 in üzeri bi değer çıkarsa inanıcam kendi adıma...
canım benimde ovulasyonum ayın 14ünde oldu bugün 2-3damla kanama oldu benim adetşim bu şekilde başlıyor son birkaç aydır 5-6gün önce lekelenme oluyor sonra adet geliyor ama ilk defa ovu.kiti kullandım normal hesaba göre 28-29unda olmam gerekiyordu anlamadım akşam üzeri olmuştu az önce baktım bişe yok ama kanama oldugu saatlerde adet sancımda oldu
canlarım inanın ben akıntının gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. ben kuru olursa gebe kalınıyor zannediyordum burada bunu öğrendim yani bu psikolojik değildi. bat 26 aralık 3 gün kala yaptırdım testi. benim tahminimde 18'inde döllenme olduysa erken gibi tabi bebek varsa. ben kendimi kaptırmıyorum eğer yoksa ovulasyon testi alıcam birde öyle deniycem herşeyin hayırlısı...Canım benim şimdi ben yazılarınızı uzun süredir okuyorum.Ama 16. ayıma geçtim ben bu ay. geçen yıl o kadar çok belirtiler yaşadım ki sana anlatamam.hani mide bulanmasıymış yok baş dönmesiymiş kasık batmasıymış neler neler. inanmayacaksın ama ben geçen yıla kadar 45 kilo bir insandım. Ama şimdi 59 kiloyum. psikolojik olarak kilo bile aldım. karnımı görsen:))) geçen yıl arkadaşlarım '' sen doktora git testlerde çıkmıyor sen kesin hamilesin diyordu.çünkü sadece karın bölgem 4 aylık hamile insan gibi olmuştu. Bence pek takılmamak lazım belirtilere.ya da ben bunca ay bunu öğrendim. Biz de hiç sorun yok.umutlanmam daha da normaldi. Ama hala olmadı.
aa canım bak geçengün ablama belirtilerim var bu ay kesin hamileyim dedim oda doktor dediki canım öyle kadınlar varki psikolojik olarak karınları bile şişiyor belirtilere takılma bu halimiz ne olacak bizim kafayı yıcez sonunda:) aglasakmı gülsekmi halimize
canım benimde ovulasyonum ayın 14ünde oldu bugün 2-3damla kanama oldu benim adetşim bu şekilde başlıyor son birkaç aydır 5-6gün önce lekelenme oluyor sonra adet geliyor ama ilk defa ovu.kiti kullandım normal hesaba göre 28-29unda olmam gerekiyordu anlamadım akşam üzeri olmuştu az önce baktım bişe yok ama kanama oldugu saatlerde adet sancımda oldu
canlarım inanın ben akıntının gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. ben kuru olursa gebe kalınıyor zannediyordum burada bunu öğrendim yani bu psikolojik değildi. bat 26 aralık 3 gün kala yaptırdım testi. benim tahminimde 18'inde döllenme olduysa erken gibi tabi bebek varsa. ben kendimi kaptırmıyorum eğer yoksa ovulasyon testi alıcam birde öyle deniycem herşeyin hayırlısı...
canlarım inanın ben akıntının gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. ben kuru olursa gebe kalınıyor zannediyordum burada bunu öğrendim yani bu psikolojik değildi. bat 26 aralık 3 gün kala yaptırdım testi. benim tahminimde 18'inde döllenme olduysa erken gibi tabi bebek varsa. ben kendimi kaptırmıyorum eğer yoksa ovulasyon testi alıcam birde öyle deniycem herşeyin hayırlısı...
canım 18.inde olduysa daha erken kanda çıkması için bence daha 5 gün olmuş..rahme 7-8 günde yerleşme oluyo vede ondan sonra bhcg artmaya başlıyo..canlarım inanın ben akıntının gebelik belirtisi olduğunu bilmiyordum. ben kuru olursa gebe kalınıyor zannediyordum burada bunu öğrendim yani bu psikolojik değildi. bat 26 aralık 3 gün kala yaptırdım testi. benim tahminimde 18'inde döllenme olduysa erken gibi tabi bebek varsa. ben kendimi kaptırmıyorum eğer yoksa ovulasyon testi alıcam birde öyle deniycem herşeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?