minikgelin dün tam sana cvp yazarken kapı caldı eşim geldi bende cvp yazamadım k bakma.pırasayı yaptım yedik :) ben perdelerimi cok begendim saolasunlar taslarını falan koltuklarıma cok uyumlu yapmıslar ufak tefek hatalar var bir de kruvazenin mekanizmasını yapmamıslar öle anlasmıstık ama inkar ettiler 50 liralık bişey ama napalım.yalan yok eşim benden daha zevklidir öle kolay kolay herseyi begenmez kalite ,konfor ,şıklık arar.ben cok dikkat edemem o kadar, güzel görünüosa tamamdır derim
o da ince eler sık dokur.neyse storlarda sorun vardı az bişi anlamadıgı da yoktur yanii gecti basına kendisi yaptı.perdeciler bile beceremedi anlamıoruz ustayı getirelim falan dediler.herseyde süper anlasırız iyyiz ama alısverişlerde karısmıycam bi daha ya ne secsem kusur buluyo
bi de yolluk alırken yapmıstı aynı seyi.kareli kahveli bişey sectim onun sectiği de daha sadeydi.şimdi baktıgımda tamm onun sectiği daha güzel olurmus eve ama napım cok anlamıyorum tasarımdan falan...onda da evi iyce bogdu kararttı benm dediğim acardı burayı falan demişti.haklı aslında ama begenmediysen alma demi aldıktan sonra niye sölenip beni sinir ediosunki.benimkinin tek kötü yanı da bu.begenmediysen almıycaksın aldıysan da bana laf sölemiyceksin demii ama ..öle işte kuzum ya
ya bende eylülde dogacak zannediyordum nasıl oluyoda agustos oluyo anlamadım.ocak...-eylül işte demi 9 ay sonra :)
yok canım yanlıs anladın bu umursamaz değil aşırı derece de umursar:) yukarda da yazdım harika bi insan cok şükür eşimden daha iyisini bulamazdım ama tek tartıstıgımız nokta alısveriş; zevklerimiz aynı değil.ben zaten dekorasyon falan cok anlamıorum o da cok anlar tersi olması gerekior ama bende o tür şeyler yok napım.bişey alacagımız zaman önerir bence bu daha güzel der geri cekilir bende baska bişey alırsam eve de yakısmaz hoş durmazsa söylenmeye baslar benm dediğim buraya yakısırdı tam buranın esyasıydı falan filan bunun gibi yanii.baska derdimiz yok şükür.hasta oldugum zaman cok yardımcı olur ya yataktan kalmam nerdeyse yemek yapar yedirir kaldırır.makinaya koyar herseyi cok iyi anlıor.bazen erkeğin anlaması iyi olmuyor be
yemeği cok güzel yapar, bi şeyi eksik koyarsam hemen anlıyor.anlamayan biri olsa ne versem yerdi:)bebeği benden cok istiyor.kayınvalidem eşim deli oluyolar bebek die ben ilk baslarda istemiyodum ama artık bende istiyorum Rabbim hayırlısıyla verir inş. tüm isteyenlere ve bana :)
hayırlısı olsun canım.inş. yeni yıl senin yılın olur.
canım ya havaların da etkisi var.bende evde cok sıkılıyorum.havalarda karanlık bende de bi yorgunluk,uyumak istiyorum hep.
ya gecmişi okurken merakla bekliordum.hayırlısı olsun inş.ama kırmıızıları görmeden ümidi yitirmeyelim