- 5 Aralık 2011
- 967
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar midem bulanıyo benim... ama daha çok erken hamilelik için. mide bulantısı hemen olurmu öyle 1 hafta 10 gün falan. hesapladım 9 gün önce halvet olmuş. ama yanlış hatırlamıyorsam
İşallah ya bir an önce artık yıprandıgımı hissediyorum.Bende suan işyerindeyim dar geliyor buralar bana duramıyorum resmen.
Her ay o kadar düzenli ki 27. gün hiç şaşmıyor delircem...1 gün gecsin....Eşim artık sokaktaki cocugu bile sahipleniyor onun için daha cok istiyorum.
Allahım sana güveniyoruz inanıyoruz yardım et ne olur.
merhaba arkadaşlar.. bizimde ikinci ayımız. her ay 25. gün adet olurken geçen ay şok bir geçikme ile 30. gün oldum.. hatta umutlanıp kan testi bile yaptırdım. şimdi bu ay kaçıncı gün beklemem gerek. kafam karıştı. bi fikri olan var mı? geçen ay gibi hemen umutlanmak istemiyom ama 30. günü beklemek mi gerek bu sefer bilmiyorum..
merhaba arkadaşlar.. bizimde ikinci ayımız. her ay 25. gün adet olurken geçen ay şok bir geçikme ile 30. gün oldum.. hatta umutlanıp kan testi bile yaptırdım. şimdi bu ay kaçıncı gün beklemem gerek. kafam karıştı. bi fikri olan var mı? geçen ay gibi hemen umutlanmak istemiyom ama 30. günü beklemek mi gerek bu sefer bilmiyorum..
çalışmalar başladığının ilk ayları gecikmeler veya erken olma durumları bende de oldu. normal dediler... bence sen bu ay normal düzendeki tarihine bak. 25 26. günlere....
Ben bir ay 25. gün bir ay 22. gün öteki ay 31 gün üstüne oldum.şimdi 26 ile 28 gün arası değişiyorum. bende hangi günü kendime bat ilan edeceğimi şaşırdım.. en iyisi biz bir hafta tam gecikmeyle heyecana kapılalım...
canım en sağlıklısı adet gününün geçmesini beklemek...daha doğru sonuç alırsın
doğru diyosunuz arkadaşlar . en iyisi beklemek.. ah bir de heyecan yapmadan bekleyebilsem..
9 dan sonra halvet yok mu? :)) inşallah bu 9 gün öncesi o yumurtlama gününe denk gelmiştir. ben o kadar dikkat ediyorum ki.
13ve 14. gün asıl olması gerekn gün trip yapıp boş geçridim o günleri. bunun 2 gün öncesindeki ilişkiden de ne hayır görülür bilmem. :)))
Bu öğrencilerim beni çok yoruyor yahuu
selam kızlae bişi sorcam bnm adetlerim çookk düzensiz bn nsl hesaplıcam yumurtlama günümü bilgisi olan var mı??
Bu öğrencilerim beni çok yoruyor yahuu
Yorucu bir gündü okuldann geldimm birazdan da mutfağa doğru yol alacağımm
Sizler nasılsınız canlarıımm
canım sende varmı hamilelik?