- 5 Aralık 2011
- 967
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar acil bişey sormam gerekiyor arkadaşım en son 1 aralıkta adet olması gerkiyordu olmamış idrar tahlili pozitif çıkmış kana gitmiş bugünlerde ve de o da 4204 çıkmış doktoru ameliyatta olduğu için soramamış sizce hamile midir lütfen biri varsa yanıt verebilir mi
merhaba kızlar acil bişey sormam gerekiyor arkadaşım en son 1 aralıkta adet olması gerkiyordu olmamış idrar tahlili pozitif çıkmış kana gitmiş bugünlerde ve de o da 4204 çıkmış doktoru ameliyatta olduğu için soramamış sizce hamile midir lütfen biri varsa yanıt verebilir mi
selam bebişlerrrrrrr ben geldimmmmmmmmm keyifler nasıl
İşallah bende herkeze hoşgeldiniz diyorum.Konu sahibi kimse liste yapalım arkadaşlar BAT Listesi
3 ay beklemek bile bana fazlasıyla yetti
Yeni gelen canlar hoşgeldiniz
slm herkese nasılsınız keyıifler nasıl kızlar
canım işte malesef herkes istediği anda çocuk sahibi olamıyor..Bende 17 aydır bekliyorum (( Sabır öğretti bu bebişler bize
oooooo sinhusumda burdaymış hg bebiş ben iyiyim vallada bizimkiler yok ortalıktaaaa
ay cnm Allah sabrını versin bu ay benım 7.ay cok uzunmuş gibi geliyor inşallah en yakın zamanda bebişlerimizi alırız kucaklarımıza
yahu bnm canlar nerdeeee yaaaa cadıcuk mevtul umutsunuz bebek 20 nilifereren huuuu nereye gittiniz kızlar özledim yahu sizi
aminnnn güzelimmm....2012 doğumlu olacak bebişimiz...inanıyorum buna