Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canımm kimse yoookk
Geçmiş olsun canım yaa başlamış hastalık belirtileri sende de. Dikkat et
Kızlar gün aşırı birlikte oluyoruz eşimle. Aradan 1 gün geçmesine rağmen içimden sıvı akıntı geliyor. Farkettimki bu gelen sıvı benimki değil eşiminki Yazarken bile utanıyorum ya soramadan da edemedim. Evlendiğimden beri ilkkez bu kadar uzun süre kalıyolar içimde Geçtiğimiz ay enfeksiyon ilaçları kullanmıştım vajinal fitil falan.. Acaba onlarınmı bir etkisi olduki :26: Sizlerdede böyle olan varmı???:26:
Canlarım ben kaç gundur giremedm nete hiç gorusemedk şimdide çok ters bi saat ama olsun gelip okudunuzda bi selamim olsun istedim sizlere hepicinizi opuyorum
canim hastaymissin cok gecmis olsun ne zamandirda gorusemdk senle ama hep dualarimdasin soruna gelince ayni durum bendede war ama gecen ay daha coktu bu ayda war ama daha az nıe oluyoki bole acaba:26:
Hoşgeldin canım vakit epey ilerledi gözümde bir gram uyku yok Üstelik hastaneye gidicem bugün. Hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
Grip nezle öksürük karışık öyle hasta olmuştum ama yattım dinlendim geçti şükürler olsun canım
Sen neden girmiyosun nete? İnşallah yolundadır herşey...
Vallahi o dediğim konuda bi yorum yapamıcam bende şaşırdım çünkü. İçimden ılık ılık aktığını hissettim ve bi baktım şok oldum. Çünkü banyo olduktan sonra öyle birşeyle karşılaşmıyordum. Kaldıki ilişkinin üzerinden 1 gün geçmesine rağmen içerdelermiş
ah gülüm ah... ben sabredemiyom. bu ay sana güveniyom. ne yap et beni oyala...
sELAMM Canlarıımm evin işlerini yaptım, çamaşırlar yıkandıı, ütüler ütülendii
yorgunluk belirtileri de başladıı
Sizler nasılsınız dostlarıımmm
Canlarım ben kaç gundur giremedm nete hiç gorusemedk şimdide çok ters bi saat ama olsun gelip okudunuzda bi selamim olsun istedim sizlere hepicinizi opuyorum
nerdesin bebeğim yaaa bi denk gelemiyoz inş bu gün geliriz özledim seni ben
Caaniiimmm bende seni çook ösledim biz gozemi geldk topigimiz çóktû resmen ben kayinwalideme gitcm şimdi bakalm artik girebilrsem göruşurz çok öpüyorum seni cancagizim sewiyorum sizi
aaa ne olmuş benim topiğimeee nerdesiniz yoldaşlar yaws.....
kızlar midem bulanıyo benim... ama daha çok erken hamilelik için. mide bulantısı hemen olurmu öyle 1 hafta 10 gün falan. hesapladım 9 gün önce halvet olmuş. ama yanlış hatırlamıyorsam
eet cnm bulanabilir. ben öle biliorum.
Sanki hiç belirtim yok gibi karnım derinden derinden cok hafif agrıyo her ay belim agrırdı bu ay agrımadı, bu ay ara ara bir kaç kez sol yanıma sancı girdi cok kısa sürdü bu sancılar.Ama içimde feci bir his varki bu ay hamilesin diyor.Ne mide bulantım ne uykum başka bişeyim yok.Adet olmama 2 gün var.Delircem bu ay cok istiyorum. 6 aydır deniyoruz.4 yıllık evliyim.Kusura bakmayın karışık kurusuk yazmamın sebebi duygularımın çökuntuye ugramasındandır.
1-2 cümlede yazssanız rahatlıcam.....
Sanki hiç belirtim yok gibi karnım derinden derinden cok hafif agrıyo her ay belim agrırdı bu ay agrımadı, bu ay ara ara bir kaç kez sol yanıma sancı girdi cok kısa sürdü bu sancılar.Ama içimde feci bir his varki bu ay hamilesin diyor.Ne mide bulantım ne uykum başka bişeyim yok.Adet olmama 2 gün var.Delircem bu ay cok istiyorum. 6 aydır deniyoruz.4 yıllık evliyim.Kusura bakmayın karışık kurusuk yazmamın sebebi duygularımın çökuntuye ugramasındandır.
1-2 cümlede yazssanız rahatlıcam.....
kızlar midem bulanıyo benim... ama daha çok erken hamilelik için. mide bulantısı hemen olurmu öyle 1 hafta 10 gün falan. hesapladım 9 gün önce halvet olmuş. ama yanlış hatırlamıyorsam