- 13 Kasım 2011
- 520
- 2
inş canımm inşş güzel haberlerini alcaz bu ay olmasa bileee bak görceksinn inşş bir daha ki ayyy çook inanıyorum bunaaa
inşallah canım.. hepberaber hamile kalırız allahın izni ile inşallahhhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canımm inşş güzel haberlerini alcaz bu ay olmasa bileee bak görceksinn inşş bir daha ki ayyy çook inanıyorum bunaaa
amin canım inşallah.. inşallah hepberaber hamile kalırız.. sonrada doğum için hazırlanırız.
rabbim büyüktür... en hayırlı zamanda verir
bebekimm ama benimm eşimin kronik rahatsızlığı var ilaç kullanıoo o yapıooo isteksizlikk bu ay o ilaçtan beraber olduğumuz günler almıoo beraber oluyoruz akşamı alıoo ilacıı ..
ben uyuyorum kızlar herkese iyi geceler
güzel haberlerle buluşmak dileği ile
merhaba esilacım neler yapacaksınız bugun?
merhaba tatlım valla şansımıza havada kötü ama bilmiyomki buluruz herhalde yapacak bişeler belk,i sinemaya falan gideriz öle yani sen ne yapıyosun bebeğim
kızlar bu arada test için acele etmeyin hemen biraz sabredin bat gününüz geçsin hele bi umutsunuza katılıyorum canlar aceleci olmayın erkenden öğrenmek hiçte ii olmuyo bedavadan üzülmüyelim dimi... o yüzden az daha sabır
bebeğim sendemi hasta oldun yaaaaa valla bende feci gribim:2: bu hastalıklar hep bu banyolardan oluyo .. çok geçmiş olsun bebeğim bnm
ben geldim kızlarrr napıyosunuz bakalım
Umutsunuz balım çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bizi de merakta bırakıp özletme
kızlarrr kimse yokk muu ben geldimmm ????nabersiniz???
Selam kızlar nasısınız bakalım
herkese aman dikkat edin hastalanmayın diyorum ama sanırım bende grip olucam burnum tıkalı ve bugün üst üste kaç defa hapşurdum ben bile bilmiyorum sayısını :2: