Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr umutsunuz nerdeee acabaaa??onudaa özledimmm amaaa((
ewet yaa o çok ara sıra giriyo tatlım yaaa zaten bi sohbet eden biziz bu topikte ama ben bırakmak istemiyorum bu topiği bütün candan arkilerim burada başka topiğe takılmıyorum hiç..
nerelerdeyizz
umutsunuz nasılsın canımm
geçmişler olsun canım arkim
Sağolasın canım, iyiyim hamd olsun Rabbime, sizler özledim 2 gün ara verdim geldim, geçmişi okudum sohbetlerinize göz attım geldim ama pek kalabalık değil burası çok ıssızlaşmışşş
Sen nasılsın bu arada canım?
anaaaaaaaa gerçektenmi bebiş :) aynı günmü evlenmişiz ayyy ne güzelll yaaa o zaman sende daha çok yeniymişsin hayatım ay inş dediğin gibi de aynı anda hamiş kalırız ayy ne güzel olur yaaa bütün arkadaşlar komple hamiş kalsak bu ay başka ne isterimki daha çok heyecanlıyım yaa
heyacanlı bir bekleyişteyim canıımmcımmm :44: ocak ayı nelere gebe olacak acaba
dualarımdasın arkadaşıımm
kızlarrrrrrrrr yokmu şu aralar test yaptıran... benimtest yaptırmama 15 gün var. test yapanlar yazsında azıcık heyecanlanak yaaaaaaa....
Ocak ayı gebe olmasın, bizler gebe olalım inşallah
Ne testi canım? Ovulasyonmuu gebelikmi? :26:
Ben pazartesi hastaneye gidiyorum sonuç almaya... Patalojiden sonucumu alıp kadın doğuma geçicem dua edin kızlar güzel sonuçlar alıyımmmm
gülüm gebelik testi.. ovulasyondan pek anlamıyorum daha doğrusu ilgilenmiyorum. senin ne testi canım? ne için yaptırdın inşallah sonuç güzeldir.
gülüm gebelik testi.. ovulasyondan pek anlamıyorum daha doğrusu ilgilenmiyorum. senin ne testi canım? ne için yaptırdın inşallah sonuç güzeldir.
evett canımcım inş sonuç güzeldirr :13:
kıslar ben napim sizce? ne zaman test yaptırayım?
Bat ne zamandı tatlım?