- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
Canlarim yorgun we argin arkiniz geldi... o kada yorgunumki ama duramadm sizsiz gerçi tlf giriym çok saglikli konuşamicz ama olsun
hoş geldinn canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarim yorgun we argin arkiniz geldi... o kada yorgunumki ama duramadm sizsiz gerçi tlf giriym çok saglikli konuşamicz ama olsun
heyecanlıyım kızlar ya bu ay da olmazsa :44:
özledimm seni
Balim bende seni ósledm tlf girdm için çabuk cwp weremiym canim benim naptiniz bugun bensiz bakim enerjiler tawan oldu inş bende şarj olmaya geldim
?Kıslarr folbiol folik tablet 5 mg aldım bugün onu kulanan varmı günde 1 alınıyormuş
valla bebeğim sende olsaydın daha güzel olacaktı muhabbetler ne yapalım işte kızlarla kaynattık öle birazcık zaman geçtikçede heyecan artıyo yaa valla şimdiden heyecan bastı bile bana dahada çok var yaaa.....
balım bnm çok tşk ederim yaa allah razı olsun herşey çok güzel allaha şükür eşimle çok iyiyiz de tek eksiğimiz bebiş işte o oldumu herşey tam olacak inş
?Kıslarr folbiol folik tablet 5 mg aldım bugün onu kulanan varmı günde 1 alınıyormuş
kızlarrrr kimse yok mu yineee???
OLACAK CANIM... ablamın arkadaşı düşük yapanlar daha çabuk hamile kalıyo demiş çok sevindim. inşallah en yakın zamanda herşey çok güzel olacak..
evet size baktıkça çok mutlu oldum bide kucaklarında bebiş olsa dedim. gerçekten harikasın tatlım. manken gibi hatunsun... bide bişey dikkatimi çekti
biz senle aynı gün evlenmişiz... : )
ve aynı duyguları yaşadık kasım ayında..
ve inşallah aynı anda doğuralım kısssssssss
kızlarrrr kimse yok mu yineee???
Kiz daha dur ne heyecani daha yimirtlamadik bile sakin bebem rahat takiliyoz yaa bu ay