- 5 Aralık 2011
- 967
- 0
kimsecikler tutamaz vallah döverim
yaparsın datlucum ayyy haftasonu geldi ben pek girmem evde nete pazartesiye kadarda özliycem sizi (( bizim diğer kuzular bugün girmediler nete hiç...bizde akşam ettik hahayyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimsecikler tutamaz vallah döverim
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için ; tıklayınız
yaparsın datlucum ayyy haftasonu geldi ben pek girmem evde nete pazartesiye kadarda özliycem sizi (( bizim diğer kuzular bugün girmediler nete hiç...bizde akşam ettik hahayyyy
aaaa tüh görüşemicezmi şimcik pazartesiye kadar neysem ne yapalım valla bende tatil matil olmadığı için 7/24 burdayım
hakikaten zor iş kuzum tatil falan yok bende nekadar nefret ettiysem pc den haftasonu ve akşamları evde elimi sürmüyorum bilgisayara
sende sürekli masa başısın demi bebeğim
he canım yaaaa....Allahtan lavobalar yukarıdada arada çıkıyorum merdiven in -çık spor niyetine yoksam kilo alıyorum bu seferde psikolojim alt üst. aşkitoma sarıyorumm sanki adamcağız kilo aldırıyor bana
selam kızlar;sitede bakım vardı sanırım;giremiyordum geldim şimdi.İyi günler...!!!Neler oldu bakiim burada?':26:
bazen öle diyo bebeğim ama senin girebilmen lazım arkadaş olarak eklisin bende allah allah
ALIN BENDEN DE O KADAR.Ama çok şükür bu sıralar biraz bunalım takılıyorum da canım bişi yemek istemiyor.Son 3 ay içinde 6 kilo almıştım.Şimdi biraz dobişliğe doğru yol alıyorum;durdurmam lazım kendimi.AMa bunalım işe yaradı sanırım.
canım sen ekli deiğilsin bende
canım sen ekli deiğilsin bende
öpüldünüz nanaktan ben üst büroya çaya gidiyorum ordanda eve geçerim artıkım.. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum...Kendinize cici bakın