- 6 Ekim 2011
- 2.152
- 381
ayyy kuşum bnm isimlerimizle dua da edermiş rabbim gönlüne göre versin inş bebişim
Allahım hepimizin gönlünü biliyor hepimize versin inşaallah canlarım benm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kuşum bnm isimlerimizle dua da edermiş rabbim gönlüne göre versin inş bebişim
ben çıkıyorum kızlar koçiş geldi öpüyorum sizi
haha ben bu kıza çılgın diyorumda anlamıyolar beni:) valla miski ne mis hemde ohhh sabah kalkma derdi yok bişeyi yok ne güzel:)
ayyyy canımcım aniden çıktım içim etmedi yaaa gerii geldim :)) şimdi veda edip çıkıyom hepiniz öpüldünüz bye bye
ya kızlar şu sarı ifadeler bende gözükmüyo yaaa deli olcam siz nerden ekliyonuz bunları
canımm bağlantım koptuu bir daha bağlanamadımm burdamısınız??
esilacımmm yapmışsın bakkk bende yapmak istiyorumm banada söleee
tatlım ben bunları ezberden ekliyorm üstüne gelince iki nokta üstüste bide rakamlar çıkıyoya onları yazıyorum öle oluyo ama normalde yazı satırında otomatik olması gerekmiyomu bunların ... renk fontlarıda yok bende hiç bişe yok yaa
bende deneyim olcak mı bakalım
ekimdeki tutmadı maalesef,şimdi hayıt içiyorum 1 aydır yaklaşık,3 ayda etkisini gösterir diyolar ocağa kadar günde 2 bardak içicm.Yanlış nyapmıyorumdur inşallh.bugün fsh a yine baktırdım önceki 14 tü bakalım inşallh bi nebze düşmüştür.Dua istiyorum.Allah hepimizin yard.olsun
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızz
iyi akşamlar tatlım iyiyiz sen nasılsın taze anne:)
iyiym canım saol:) nasıl gidiyo çalışmalar:)
son gaz devam tatlım ama şu 2 gün bnm kociş gececi ara vericez mecbur ama tutarsa zaten tutar başta dimi