- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
görüşürüz bitanem bende kaçıyorum öptüm szii
byyyyyyy muck muck muck kocişinizden önce ben öpem sizleri:):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görüşürüz bitanem bende kaçıyorum öptüm szii
Ayyyyyy bu internetin yavaşlığı bugün öldürüyor beni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Çok sinirlendim
Açmaya çalışıyorum hata veriyorr. En sonunda açıldı bu seferde sohbet ilerlemiş geçmişi okudumda geldim
Herkese meyrabaaa
Hı birde canım şekerpare çekti yapsammı acaba Oktay Usta Malatya Şekerparesi Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
demi yaaaaa :) valla içimde çok güzel hisler var canlar herşey çok güzel olacak inanıyorum buna yürekten şimdi ben size izleyeceğim yolu söliyim
1) adet bittikten sonra ara vermeden gün aşırı ilişki
2)ilişkiden sonra yarım saat yatmak hemen kalkmamak
3)bol bol vitaminli şeyler yemek ben mesela hergün kuru incir kuru kayısı ceviz ve kuru üzüm yiyorum
4)sağlıklı beslenmek şart arkadaşlar bebek olmadan önce çalışmalara devam ederken vücudunuzda bol bol omega3 ve folik asit depolamanız gerekiyo ben bunuda yapıyorum
5)kendinizi iyi hissetmek için arada bi spor yapın hiç olmazssa temiz havada yürüyüşe çıkın dediğim gibi motivasyon şart
6)dişleriniz, mutlaka kontrolden geçirin hamilelik öncesi bu şart ben bunuda yaptım
7)kendinizi hamileymiş gibi hissedin ve mutlu olun hamileymiş gibide kendinize dikkat edin
şimdilik bu kadar ben bunların hepsine geçen aydan başladım canlar ve devam ediyorum sağlıklı bir bebiş için özellikle beslenmenize çok dikkat edin tmm
harika maddeler canım... Kısmetse yarın başlayacağımmm :)
Ellerine sağlık canım
Oktay usta tarifleri harika. Ben de dolma doldurdum az önce:))
aa bende diyorumm bizim kızlarr nerdeee diyeeeee
demek burda toplaştınız haaaaa
kızlar bende heran size katılabilirim 2 gün kaldı bata ve kasıklarımda olacakmışım gibi his varrrr
tatlım mutlaka batının geçmesini bekle hemen test yapma tmm kasık ağrın inş bebiştendir çünkü bnm de kasık ağrılarım vardı adeti beklerken hamillelik geldi hadi müjdeli bi haber verirsin inş
Kocişim acıkmış haliyle mutfağın yolu beni bekler
Esilacım siz de buyrun...:)
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum
inş. canım bebiştendirrr hayırlısı artık yok bekliyom geçsin öyle yapacam çünkü dün sabah yapmıştım negatif çıktı
acele etme tatlım bekle geçsin bi öle yap ben 6. günü yapmıştım ancak o zaman pozitif çıkmıştı
beklicem canım zaten... ilk hamileliğimde 3. gün geçince yapmıştım çıkmıştı bu sefer dayanamadım işte