Merhaba benim gibi çocuk hasretiyle yanıp tutuşan hatunlar.Diyanette satılan bi kart küçük bi kitapçık buldum.Esmaül Hüsna Allahın(cc) güzel isimleri.İçinde Allahın o güzel isimlerinden bir kaçında gebe kalmak için bişeyler yazıyor.Sizinle paylaşmak istedim dua neticede:)))
El Mütekebbir(Celle Celaluhu): Anlamı
Azamet ve kibriya sahibi olup büyüklüğünü gösterendir), Her kim bu ismi yatağa girdiğinde 10 kere okursa,Allah teala onu salih bir evlat ile rızıklandırır.
El Musavvir(Celle Celaluhu) :Anlamı
Herşeye şekil ve hususiyet verendir.) Kimin hanımı kısır ise, 3 gün oruç tutar ve iftarda bu ismi suya 21 kere okur ve içine üfürüp hergün ondan içerse Allahu Teala ona salih bir evlat verir.
El Mubdi(Celle Celaluhu):Anlamı
İlk icat eden,yaşatılanları maddesiz ve örneksiz yaratandır):Her kimin hanımı hamile olsa ve çocuğunu düşürmekten korkarsa bu ismi 10 kere okur, işaret parmağını karnı üzerinde dolaştırırsa,muhakkak Allahu Teala o çocuğu düşürmekten ve kadını zarardan korur.
El Evvel(Celle Celaluhu):Anlamı
Ezeli olup varlığının evveli olmayan, en evveldir):Kimin hanımı kısırsa ve çocuk isterse bu ismi dört cumada bin kere okursa,Allah ihtiyacını giderir ve kudreti ile onu salih evlat ile rızıklandırır.