- 28 Ekim 2011
- 1.327
- 0
Tamam canım uğrarım inşallah, biz daha başlamadık malum benim regl bitmedi, hayırlısı bakalım bu ay ne göstericek... Aylar geçtikçe bi sonraki ay için daha çok umutlanmaya başladım. Bu ay olmadı ama önümüzdeki ay kesin olur bişeyler moduna giriyorum, sonra yaşadığım hayal kırıklığıda daha büyük oluyor tabii Artık oluruna bıraktım herşeyi, üniversite okuycam inşallah, ama bebiş gelirsede hiiç önemli değil, ilk sıraya yerleştiririm ben onu
canım ben 5 ay boyunca yaşadığım hayalkırıklıklarını az çok anlattım buralarda öleki ben 10 yaşımdan beri evlenir evlenmez çocuk isteyen bi insanım ama 3. ayda adet olduğumda komaya girdim resmen ağlamaktankiii ben hayatımda bi iki kez anca ağlamışımdır o günü hatırlamak bile istemiyorum çünkü bütün belirtilerim vardı sonraki ay keza aynı ama geçen ay bana bi rahatlama geldiki sorma tatlım hele bu aya burdada birbirimize gaz verdikçe benim hiç bi takıntım kalmadı belirti aramadım adet olursamda başım gözüm üstüne dedim ve hiç bi ilişkimde bebek aklıma bile gelmedi ve işte bu kadar oldu inan bana canım hamileliğin ilk belirtisi rahatlamak..bu kada sıkıntıyla belirti aramayla takıntıyla inan gelmiyo bebişler gerçi ben ne kada sölesemde bu rahatlık kendiliğinden geliyo inş sende en kısa zamanda rahatlar ve bebişine kavuşursun