Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Artik kimseye kolay guvenemicem.. Hatta evlenip artik kendi esimden hep suphe duycam.. belki o da aldatiyorsa..?

Insallah, hoca gibi konustun ama inan iyi geldi :) Hayat cok guzel.. suan gunes acti ve kuslar otuyor.

Ben annesine anlatarak sayfayi bugun tamamamen kapatmak istiyorum. Artik ne yasarlar, ne gelir basina bilmiyorum. Tek istegim Allahim'in onu surundugunu bana dunya gozuyle gostermesi.

Eşinin durumu seninkinden daha zor inan. Ve o çocukların hiçbir günahı yok.. Beddua ederken dikkat et.. Allah'a havale et en güzeli.. Eşine söyleme bence.. O adam elbet cezasını bir gün çeker. Allah görüyor.. Sen yeni bir aşka yelken açtığında, bu günleri hatırlayıp ne safmışım diyeceksin.. Senin ettiğin beddualar o adama dokunur belki ama o adamla birlikte ne yazık ki o kadıncağız ve yavrular da zarar görür bir şekilde..

adam tam bir şeref yoksunu da.
siz kendinizi nasıl 3 ayda bu kadar kaptırdınız ?

adama ilk tanışmada bir insan neden "Bakirw" olduğunu söyler?
böyle bir kıstas mı var?
kadınlar erkeklere "Bakir" testi yapıyor mu ? ya da hangi erkek ilk tanışmada ben bakirim diyor.
Lütfen şu "bacak arası-zar" olgusunu atın artık Allah aşkına:..

Ayrıca olan olmuş. Profesyonel destek alın.

Artik sikintilarima dayanamayip annesine yazdim...
Ve bi uyari niteliginde soylemeye calistim...Sucsuz insanlarla oynadigini ve nededi biliyormusunuz? Size yuz vermedimi? Adami korudu resmen. Saka gibi! Allah topunun belasini versin!
Konuya dün yetişseydim bunu yaparsan yine senin üzüleceğini söyleyecektim ama yetişememişim Bundan 6 yıl önce benzer bi olay başıma geldi.. Yeni boşanmıştım duygusal bi boşluktaydım biriyle tanıştım aşık oldum sandım.. O da yeni boşanmış(!) birisiydi.. Baya çok mutlu bi aşk yaşadık 8 ay kadar.. Sosyal medya şifreleri bile bendeydi.. Eski eşinin (!) kuzeni en yakın arkadaşıydı onla beraber vakit geçirdik ve nerdeyse bütün arkadaşlarıyla, Bi evi, ev arkadaşı vardı gidip geliyordum, Geceleri istediğim zaman arıyodum.. Haftanın bikaç günü beraber bile kalıyoduk, beni halasıyla tanıştırtı ailesinden, annesi ölmüştü, babasıyla da tanıştırma planları yapıyodu ama babası yurt dışında yaşıyodu(!).. İşyerine defalarca gittim.. Ondan şüphelenmemek için her türlü sebebim vardı.. Bi gün çok tesadüfi bi şekilde hala boşanmamış olduğunu ve benimle kalmadığı günlerde eşiyle kaldığı başka bi ev olduğunu öğrendim.. Dünya başıma yıkıldı.. O herşeyi öğrendiğimi bile bilmiyodu,Telefonlarına cevap vermemekten başka hiçbi tepki bile veremedim bikaç gün şoka girdim, sonra bi mesaj attım herşeyi öğrendim bi daha karşıma çıkarsan senin için iyi olmaz dedim sadece. Ama ne aramayı ne yazmayı bıraktı.. herşeye tepkisiz kaldım aramalarını engelledim falan ama mesajlar o dönem engellenemiyordu şimdi oluyo mu bilmiyorum.. Herneyse haftalarca taciz etti.. Sonra bıraktı sandım ama bi gün işyerimin önünde olduğunu eğer gelmezsem yukarı çıkacağını söyledi.. Tabiki inmedim ve karısının adını söyleyerek telefon numarasını yazarak (bunu da ciddi çabalarım sonucu öğrendim) eğer defolup gitmezse onu arayacağımı söyledim. Ara dedi bana yapamam sandı taciz etmeye devam etti ve ben eşine sonunda herşeyi açıklayan bi mesaj yazdım.. İnanmazsın ama kadın bana adımla hitap ederek gibigibiyim sen misin? diye cevap yazdı!! Evet diyince de beni aradı! Önce bana biliyodum dedi iyi davrandı buluşmak istedi.. Buluştuk.. Telefonumu önüne koydum ve saniye başı attığı her mesajı gördü.. Şeref..z beni kendini öldürmekle tehdit ediyodu.. Kadın hepsini canlı canlı okudu 2 saat süreyle.. ve tabi geçmiş tüm mesajları.. Bana nasıl aşık olduğunu,ben olmazsam yaşayamayacağını, eşini kardeşi gibi sevdiğini, şu anda tüpü ölmek üzere açtığını, yani daha burada sayamayacağım neler neler.. Neyse kadına üzüldüm ama o da ne mal olduğunu zaten bilmiyo değilmiş kocasının.. Neyse biz birbirimize iyi dilekler dileyerek ayrıldık.. Olaydan 2 gün sonra bu şahıs, karısı, ve karısının annesi 3 kişi olarak bu sefer beni türlü tehditlerle taciz etmeye başladılar.. Ne o...puluğum kaldı, ne namusum ne şerefim ne ailem.. Ve bu karısı olucak şeref yoksunu babama sosyal medyadan mesaj bile attı( babam mesajlara bakmayı bilmediği için ondan önce ben okudum şükür) .. Sonuçta ben hiçbirine tepki vermedim.. Bu kişi daha sonra aralıklarla beni uzun süre de taciz etmeye devam etti.. Hatta şu anki eşim gidip bunun ağzını burnunu kırdı tacizlerin ardı arkası kesilmeyince.. yine de sonuç alamadık hala takip etmeye hala biyerlerden yazmaya devam etti! Onların akibeti ne oldu bilemem ama ben Allah'a çok şükür bugün mutlu bi evlilik yaşıyorum.. O yüzden sana kimseye bişey yazma diycektim ama artık yazmışsın.. Ve tam da tahmin ettiğim gibi bi tepki almışsın.. Bence bundan sonra herşeyi geride bırakıp önüne bak.. Yoksa olan sana olur canım.. Allah kolay atlatmanı nasip etsin.. hakkında hayırlısı olsun..

Okurken $ok oldum.. adam nekadar piskinmis.. Ve ne igrenc bi aileymis bunlar. Bunlara hersey mustehak!
Sen gidip bulusmussun kadina anlatmissin...O da bi cesaret. Ben sadece annesine citlattim ve konuyu kapattim. Artik ne dusuncem nede ugrascam. Batakliklarinda batsinlar.
Allah razi olsun.. umarim bende o mutlulugu yakalayabilirim

Biliyormusunuz artik hic birine acimiyorum. Hepsini Allah bildigi gibi yapsin.
Beddua etmesem bile Ah ediyorum.. sizlaniyorum.. her gece agladim sessizce Ah ettim.. Rabbim bunlari karsiliksiz birakmasin.

Bak canım kardeşim. İşte böyle kendinizi kapatır, birilerini sevmekten, sevilmekten korkarsanız insanları tanımadan yetişirseniz sizin bu boşluğunuzu farkeden ilk insandan böyle yaralar alırsınız. Ne olmuş seni öptüyse? Sen şimdi ikinci el kadın mı oldun? Ne olmuş yalan söyleyip kandırdıysa, bu onun şeref yoksunluğu, senin değil! Eğer insanları tanımak, bir çok insanı tanımaya çalışmak için çabalasaydın bu yaşına kadar yeterinde tecrübe sahibi olur bir öpücükle, bir kaç hayalle hayatını mahvetmezdin. Bu ahlaksızlık değil, terbiyesizlik değil. Bak darbelerin en büyüğünü aldın şimdi. Çok daha güçlü bir kadın olacaksın. Asla bir daha bu hatayı yapmayacaksın çünkü gözün açıldı. Keşke bu duruma gelmeden insanlar, ikili ilişkiler vs. hakkında biraz tecrübeli olsaydın. Sen bir bireysin ve namus sadece beyindedir, vucutta orda burda değil! Kadını, erkeği yoktur, bacak arası, dudağı, eli, memesi yoktur namusun. Namussuzluk bu adamın sana, eşine ve minicik bebeklerine yaptığı şeydir işte! Kalk ayağa, kendine gel ve güven. Çalış, kazan, üret, sev ve mutlu ol. Bundan sonra darbe almayacağının, daha kötü incinmeyeceğinin garantisini kimse veremez. Ama her şeyden tecrübeyle ve güçlü çıkmayı bileceksin. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz! Unutma.

Öyle.. emin ol annesini verdiği cevaba bakıcak olursak seninkiler de öyle.. Ben yemin ederim karısına söylemek istememiştim ama tacizleri beni bunalttı haftalarca.. Utanmazlığı, pişkinliği midemi bulandırdı.. Bak dedim yolundan çekildim sen de benim yolumdan çekil.. çekilmedi.. eşini ararım dedim.. ara ben seni bırakmam.. al bu da ablamın numarası al bu da babamın numarası istersen herkesi ara seni bırakmam dedi.. Beni buna mecbur bıraktı!! Ama aradım da noldu tabi yine olan bana oldu.. Psikolojim mahfoldu.. yediğim kazık yetmezmiş gibi bi de ardı arkası kesilmeyen hakaretlere uğradım.. Yıllarca yaa yıllarca kurtulamadım.. Bunlar şebeke midir nedir anlamadım.. Adam bana yıllarca hala sosyal medyadan başka başka hesaplardan bayram mesajı falan atıyodu ruh hastası manyak!

Bensanademistim sagol yazin icin. Cok guzel seyler paylasmisin ve hepsinde cok haklisin.
Ben insanlari taniyamadim malesef.. Ask sonra gelir dedim, once okulumu bitirim dedim.. Ve namus konusuna gelince. ben aslinda hep beni seven biriyle, evlenecegim biriyle bunlari yasamak istedim.. Ve onun bana ilgisi ilk kez mutlu oldum ve onunla devam edicegimizi dusundum.. ama malesef oyle olmuyormus iste. Safligimi, iyi niyetimi, sevgimi kullandi..

Mutlu olmanin yoluna bakicagim artik.. Bugunden sonra o kitabi kapattim ve yaktim. Ve kendime kotuluk yapicak kadar da degersiz degilim.. :)

Cok kotu bi durum.. o adam tam bir piskopatmis ozaman madem numaralari veriyor ve hala utanmadan sizi aradigi icin. Umarim artik kurtulmusunuzdur. Allah bizi iyi insanlarla karsilastirsin..

Ben bide bunu cok iyi anladim.. Eger benim bi oglan evladim olursa, ona kadinlari incitmemeyi ogretecegim.

O numaraları emin ol benim aramayacağımı suçsuz olduğunu düşündüğüm insanlara zarar vermeyeceğimi bildiği için verdi hiç aramadım belki de numaralar sahteydi onu da bilmiyorum.. Zaten evliyken/çocukluyken gidip başkasıyla evlilik planı yapan biri pskopatın kralıdır! Sonradan yaptıkları kuyruk acısının vermiş olduğu hazımsızlıktır! 1 yıldır falan bayram mesajı falan da atmıyo ya kendine kandıracak başka bi saf(!) buldu ya da akıl sağlığı düzeldi Artık gerçekten eşimle bunun bayram mesajlarını okurken gülüyoduk Bi gün sen de gülüceksin hem tüm bu yaşananlara, hem de hayata O kadar haklısın ki anne baba bu bağlamda çok önemli faktörler.. Ben de şimdi çocuk yapmaya çalışıyorum.. Bi gün bi oğlum veya kızım olursa hiçbi canlıyı incitmemeyi ona en güzel şekilde öğretmek istiyorum.. İnsanları aldatmanın/kandırmanın en büyük günah olduğunu da..

Öncelikle daha görüşür görüşmez evlilik olursa görüşürüz öyle flör edemem falan nedir Allah aşkına daha ilk aylardan evlenme planları falan bir insanı tanımak için çıkmak çok doğaldır flört edersin tanırsın baktın anlaşamayacak gibisin ayrılırsın yani ayrıca adam seni öpmüş planlar kurmuş ama sevdiğini de ilk kez sen evli olduğunu öğrenince söylemiş. Nasıl anlamadınız aklım almıyor sosyal medya hesaplarını istemediniz mi eklemediniz mi, akşamları sizinle mesela telefonda konuşamıyordur falan. Hem de adamın 4 çocuğu var. Hemen kapılmayın öyle insanlara hele birkaç ayda evlenme planları yapanlara hiç.

Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu.

Nasıl yani? Dışarda, sokaklarda el ele mi geziyordu sizinle

Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti.

Yaaaa, hep öyledir. Evinde çok mutsuzdur, karısından çok şikayetçidir ama o beğenmediği karıyı bilmemne yapmaktan da geri durmaz. Baksana, koymuş ikizi kadının karnına.

Şimdi gördüm, meğer yurtdışında yaşıyormuşsunuz, ondan rahat rahat gezmiştir. Ben olsam bilinmeyen numaradan karısına mesaj çekerim. Kadının bilmeye hakkı var. Kimbilir daha kimleri kandırıp kullanacak. Görsün kocasının gerçek yüzünü. Çocuk doğurup durmasın böyle bir adama.

3 aydır tanıdığınız adamla nasıl bekaret muhabbetlerine girebiliyorsunuz pes doğrusu. 3 ayda bu kadar bağlanmak öldüm bittimler.. unutun şerefsizi gitsin. Bundan sonraki ilişkilerinizde daha temkinli ve mesafeli olursunuz.

Bi erkekle hemen tanışır tanışmaz bir ayda da evlilik muhabbetine girip ikiz çocuk hayalleri kurmayın. Çok itici. Ben olsam kaçarım senden net.

Evet, ama yinede orda gorunme ihtimali vardi. Yani risk almis..
Hayir annesine anlattim baskada anlatmicam.. Allahindan bulsunlar.

Bekaret konusu belki sacma gelmis olabilir bilmiyorum. Onu soyledigimde nedenim vardi. Evet bundan sonra daha temkinli olucagim cunki insanlara heleki adamlara guven diye bisey kalmadi artik.

Evlilik muhabetleri aslinda onun tarafindan geldi hep. Dedigim gibi bana umit verdi seni daha iyi tanimak istiyorum vs diyerek. Ve o ikizlerin hayalinide kendisi baslatti.. Ve tabiki hemen ilk hafta konusulmadi bunlar...

Evli bir sevgiliyi anlamak bu kadar mı zor?
Tlf açtığında istediğin zaman açmaz...
Tlf kapalıdır...
Rahat rahat gezemez...
3 ay değil 3 gün gezemez...

Hikayenin eksik yanları var.
Ben ful erkeğe giydirmeyi doğru bulmuyorum...
İnsan çıktığı adamı internetten ad soyad yazarak aratinca bir dünya bilgiye ulaşır.

Başına böyle bir şey gelmesine üzüldüm
Ama önlem alabilirdin...
Arastirabilirdin.
Rahat rahat sokakta gezdiğin adamı hiç mi araştırma gereği duymadin.

Evet, ama yinede orda gorunme ihtimali vardi. Yani risk almis..
Hayir annesine anlattim baskada anlatmicam.. Allahindan bulsunlar.

Anlattınız mı gerçekten

Ne dedi peki? Kızıma söyleyemem şu an lohusa, hem siz karı kocanın huzurunu niye kaçırıyorsunuz mu dedi yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…