Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Benim anlamadığım adamin evli olduğunu ogrendikten sonra niye mutsuzum da bosanamiyorum da bilmem ne gibi yalanlari siralamasina izin verir bu kadinlar....

Kimse canindan kiymetli değil hayat devam ediyor .
O olmadiysa daha iyisi olacagi içindir.

Ya valla çok üzgünüm, neye biliyor musun, nasıl oluyor da kızlarımız bu kadar göremiyor.. Ya adamlar çok profesyonel ya da bilemiyorum..kızlarımız sanki her erkeği bekar zannediyorlar.. Gectiğimiz yıl kardeşim bi şehirden arkadaş bulmuş kendine, ilk ikazım, dikkat et evli çıkmasın oldu.. Peki ya siz bilemediniz, ya karısı öğrense o dört tane çocuğun ve kadının ahi ne olacak? Kime vuracak.. Tabi ki basta adama..ama bizlere de çok görev düşüyor..bu türler bir hayli türemiş.. Evli çocuklu olduğu halde bekar kızları kandırmayı hüner zannediyorlar.. Oysa öyle pis oyunlar ki bunlar... Evli çocuklu olduğu halde bu tür erkeklerle birlikte olanlara da diyecek sözüm yok..Allah yuvalardan uzak etsin.. Sunu da ekleyeyim..böyle birini bekarım diye kandırıp da ' evimde eşimle problemim var' demeyeni yok..maşallah hepsi eşiyle sorunlu..e madem sorunun var..otur çözsene, uğraşsana, mücadele etsene.. Yoookkk ..benim eşimle sorunum var, onu aldatıyorum....He oldu... O zaman sorunlu kimmiş apaçık ortada..
Sana da sunu söyleyeyim kardeşim olarak, uzak dur, yoluna bak...şükret..ya sana bi zararı dokunsaydı.. Dua et ve yoluna bak.. Herkes layığını bulur, merak etme.

20 yaşındayken benzer olayı yaşadım. 1,5 Yıllık sevgilimdi. Pislik utanmadan okulum bitince evlilik planları yapıyor, 5 kuzeni ile tanıştırmıştı hatta. gece gündüz zaman sınırlaması olmadan istediğim saatte arayıp görüşebiliyordum.evli olabileceği aklımın ucundan bile geçmiyordu. Tamamen tesadüf sonucu öğrendim, öğrenir öğrenmez son kez özledim bahanesi ile görüştüm. Sıralı tam liste hakaret ve küfürden sonra iki tokat çakıp bulunduğumuz mekandan çıktım. ( elim de epey ağırdır) çaktığım tokatın sesine garson irkilmişti
Bu olaydan sonra hiçbir aramasına,görüşme isteğine cevap vermedim. 3 ay bunalım takıldım ama hiç ölmek istemedim. 3 ay sonra çiviyi çivi söker deyip gezdim tozdum.
2 yıl kadar sonrada hayatımın aşkı dediğim kişi ile tanıştım. Çok sevdim çok sevildim ve evlendim çocuğum var .

Geçiyor yani takılma çok. Şimdi sokakta görsem suratına tükürmek için bile bakmam.

Eline saglik. Ellerin dert gormesin.

O tokat o zaman da çok iyi gelmişti bana, şimdi bile olayın üzerinden 18 yıl geçmiş hâlâ iyi geldiğini farkettim.
Konu sahibi elini korkak alıştırma
Masallah sana canim. Benim tokatlik bir durumum yoktu ama yine de durum sevimsizdi ve ayrilirken dimdik ayrildim. Boyle sirtlanlarin karsisinda ezik durmayin aglamayin kizlar. Hakediyorsa basin tokadi kufuru.

Pislik herif allahindan bulsun.zamanla yaralarin iyilesir yine seversin.sakin o adi ile gorusme bundan sobra adinlarini daha dikkatli at

Bu devirde evli oldugunu nasil anlayamadin. Bide 3kizi varmis. Çocuklarının fotograflarini da mi gormedin hicbir yerde. E aksamlari nasil konustunuz. Gece yatarken hic mi aramadin. Ne bilim 3ay az bi sure de deil yani. Sevmekten bahsediyorsun ama bu adam sevseydi böyle dalga gecer gibi kandirmazdi seni. Kendine gel ve yoluna devam et. Asil karisina yazik ya. O adama ikiz vermis bide...

Çaktırmayan gerçekten çaktırmıyor, çok yakın bir dostum evli, 2 buçuk yaşında çocukları var. Eşinin instagram ve twitter hesabında evli olduğuna dair tek bir foto,cümle vs. yok.. Adam bekar ve çocuksuz gibi paylaşımlar yapıyor. Nitekim onlar da boşandı, adamın 2 yıldır sevgilisi varmış.. Bekarım falan demiş. Dünyanın çivisi çıktı iyice

Kimlik kartini incelemek aklina gelmedimi ? Gerci bazilari hala bekar yazan kimlik kartiyla dolasiyor.. eski es'ten biliyorum..

Ya şu adam senden özür dilese bile affetmeyi aklından nasıl geçirebiliyosun ki?
Ayrıca 3 ay çok erken değil mi böyle büyük hayaller için? Erken olmasa zaten şuan bu durumda olmazdın.Ayrıca daha yeni tanıştığın bi erkeğe bak bakireyim ben ona göre tavrı çok saçma değil mi ya? Ne yani ciddi bi ilişki yaşamanın tek oluru bakire olmak mı yani? Senin daha kendine saygın yok ki adamın olsun.Adam seni saf bulmuş ordan yürümüş işte.Neyse en azından artık daha temkinli olursun iyi tarafından bakmaya çalış.

Herşeyi geride bırak ve silkelen. Böyle bir zavallı için değmez. Yoluna bunları hiç yaşamamaış gibi devam etmelisin.

Adam evli ve cocuklari var kimin yasini tutuyosun kim icin kendini uzuyosun. Yoluna bak uzulmeye degmez insan bile denemez boylelerine. Karisina soylesen de bisey degismeyecektir kadini uzdugunle kalacaksin. Yeni dogum yapmis hic gerek yok bence cikar hayatindan dusunmemeye calis. Ucuz atlatmissin bence biri gore bilirdi ve daha baska olaylar olabilirdi.

Arkana bakmadan hayatına devam et. Bu da sana bir tecrübe olsun birdaha 3 ayda evlilik planlarına girme kaptırma kendini. Senin için öpme, el tutma değerliyse ve sonradan psikolojin bozulucaksa kısa sürede kimseyle bunu yaşama.

Ararsa cevap verme hatta şikayetci ol evli adam beni rahatsız ediyor diye.. tekrar gel dese gidicek gibiysen Allah ıslah etsin ki nrdense böyle sezdim. ..

Bende yengeç Burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum. Seni biraz anlıyorum.
Amannn hayat insana neler öğretiyor. Boşversene..
Sana birşey diyeyim mi?
Bir erkek için hele de böylesine biri için,
Ölümü düşünmek en ufak gözyaşı dökmek.
Hadi sen kurtuldun bitti.
Ya o kadın? O ne yapsın 4 evladı var.
Böyle düşün neleri var. Sen şanslısın.
Hem herkesin bir ilki vardır.
O ilkler her zamanda mutlu sonla bitmiyor malesef
Hayatın gerçekleri bunlar...
Önüne bak 3-4 ay neyse o zaman hayatın nasıl gidiyordu. Kaldığın yerden devam

Gereksiz tipler için gereksiz öldüm bittimlere gerek yok.
Benim hayatım onlara üzülmeyecek kadar kıymetli ve ugruna ölümü düşünemeyecegim kadar güzel diyerek başla işe derim.

Yani anlamıyorum. Kişiye en büyük kötülüğü yine kendi yapiyor. Hayatınız bu kadar pamuk ipliğine mi bagli ? Hemen ben bittim hayatımı aldı hayallerimi çaldı nedir ya ?? Bi şeref yoksununa denk gelmişsin. Yapman gereken tek şey onu hayatından defedip onune bakman. Yine karşına düzgün insanlar cikacak. Ama sana tavsiyem hiç kimseyi hayatının merkezi yapma ki sonra ben bittim olaylarına girme.

Artik sikintilarima dayanamayip annesine yazdim...
Ve bi uyari niteliginde soylemeye calistim...Sucsuz insanlarla oynadigini ve nededi biliyormusunuz? Size yuz vermedimi? Adami korudu resmen. Saka gibi! Allah topunun belasini versin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…