Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

O adama en büyük ceza... cennette giremesin inşallah .. bu olur yada dermansiz hastalığa tutulsun eside onu bırakıp ortada yanlız kalır inşallah. ..ya çok sinirlendim alcan bu adamı soyacan tamamen uluorta alcan sopayı girisecen yermisin yemezmisin bak bakalım bidaha bi kızın ahini aliyormu bebekler biraz büyüdükten sonra karısına söyle nasıl bir seref....izle evli olduğunu bilsin

Kesin sıfırdır ... o onun doyumsuzluğu ve macera aramasındandır öyleyse bile..

Yav he he kandırılan kişi suçlu evet
Ortada bir yuva olmadığı için sorun yok söylesin
Kadın aptal yerine konmasın daha fazla

adam sana yoksa yuz vermedimi? anliyorum yaran var tabi'ye getirdi terbiyesiz.

Annesi yatakta görse yine seni suclu bulur keşke ona söylemeseydin. Bizim ülkenin kadınların mantığını bazı yorumlarda bile görüyoruz. Kesin bir kanıtla eşine soylemeliydin

Subdevir de evli oldugunu bilmedigine inanmiyorum.insan birine asik oldumu giogledan bile arattirir diyelim ki sosyal hesabi bile yoksa.illaki biseyler cikar.hani insan hoslandigi insani incelemeyi arastirmayi cok sever bahsettigim artniyetli suphecilik degil.annesi ni babasini kardeslerini bile merak eder. Google kimi yazsan illaki isi misi biseyleri cikar .isi gucu olmayan bi insan degil ya bu

Insallah..

Gun gectikce dahada kotulesiyorum aglamaktam harap oldum. Icim cok aciyor.. Cok mutsuzum herseyden nefret eder hale geldim. Bebek bile gormek istemiyorum..
Cezasiz kalmasin istiyorum.. Icimi nasil ferahlaticam ben.. Bunlar nezaman gecicek..?

Siz hatalisiniz
Daha bir iliskiye baslamadan once evlenmeyi dusunuyorum flort edemem ne demek?
Tanisir tanismaz bunu karsindaki adama soylemek ne demek?
Bakire oldugunuzu soylemissiniz bir de,rezillik. Allah askina 3 ay gorusmussunuz alt tarafi ananiz babaniz ölmüs gibi davranmak neden?
Adam utanmazmis evliymis ogrenince ayrilirsin olur biter
Kusura bakmayin da sacmalamissiniz

Neden kucumsuyorsunuz? Insanlar gorucu usulu gorusupte evlilik uzerine tanismaya basliyorlar.
Bizimkide bi nevi o sekildi. Flort amacli bos bi sevgililik istememem cok mu tuhaf?
Duygularimla oynanmasina dayanamiyorum..

Neden kucumsuyorsunuz? Insanlar gorucu usulu gorusupte evlilik uzerine tanismaya basliyorlar.
Bizimkide bi nevi o sekildi. Flort amacli bos bi sevgililik istememem cok mu tuhaf?
Bunu bastan soylemek anlamsiz. Gorucu usulu baslasaydiniz zaten adamin evli olmasi durumu var. Siz normal sevgili olmak icin baslamissiniz kendinizi kandirmayin. Kucumsemek degil benim yaptigim, cok mantiksiz davranmissiniz,boyle seyler yapmayin. Hayat en basindan bazi seylere set cekerek olmaz,komik duruma dusersiniz. Elin adamina bakireyim ben demektense sevgili olmak daha etiktir. Ben de erkek cocuk annesiyim, biri gelip ogluma bakireyim ben amacim evlenmek dese kafayi yemis herhalde derim.

Tatlım sen çok kötü birine denk gelmişsin. Sana hayaller kurdurmuş, kendine bağlamış. Sözlerinin hepsi edebiyatmış. Kurtulduğun için sadaka vermelisin bence de, bir üyenin de dediği gibi.

Üç aylık sahte bir mutluluk bitti, sanırım bunu sen atlatırdın da, daha ilk ilişkinde bu kadar çirkin yalanlar, bu seviyesizlik seni sarsmış olmalı.

Ancak hala toparlanamamak, hala bu kadar etkisi altında kalmak artık senin meselen. Kendini olaylar karşısında daha sağlam duracak hale getirmelisin demek. Konunun içinde uzaması hayatında boşluklar olduğunu gösteriyor.

Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Bu nasıl bir arabesk kafadır ya.
yok ilkim olsun sonum olsun filan nerede yaşıyorsunuz siz ya?

ayrıca bakireyim demenin ya da cinsellik istememenin ciddi (??) ilişki şartları olduğuna nasıl ikna oldunuz?

bakın o da bir halta yaramıyormuş değil mi?

işte genç kızlarımızı böyle yetiştirirsek yaşadıkları ilk ilişkide tepe taklak olurlar. biraz özgüven ya.

3 ayda evlilik kararı ne demek?
çocuklar pempe panjurlu ev vs.

bir tanıyın önce adamı değil mi?
evli mi bekar mı diye değil huyu suyu nasıl vs diye tanıyın.

böyle 3 aydır tanıdığınız adamla evlilik hayaline girerseniz evli de çıkar katil de çıkar yani.

bu arabesk kafa yapısı size bu üzüntüleri yaşatıyor işte. halbuki normal başlasanız öyle ilkim sonum saçmalıklarına girmeseniz bu kadar üzülmeyecektiniz evli olduğunu öğrenince.

yazık yazık...

Yorumunuzu çok beğendim. Özellikle de, biz guzel seviyoruz ve bu duygular hala bizde ve sonuçsuz bir çabaya girip omuzlarına yük almak yerine yükü onda bırakmak kısımlarını daha da beğendim :) çünkü hata yapan bunun yükünü taşır anlayıp değişene kadar ki bu olmazsa da o yük onu ezer, engeller belki de ömrünün sonuna kadar ....

eee ne oldu şimdi?
o kadar da ciddiyim evlilik isterim dedin dedin bir işe yaramadı. umarım bunlar sana bir dert olur.
öyle ben ciddiyim demekle karşındaki adam bir anda iyilik meleği kesilmez. bu saçma anlayışı nerden edindiysen yanlış edinmişsin.
flört dönemi tanıma dönemidir.
görücü olsa ne olacak burada akrabası ile görücü usulü tanıştırılan bir kadın adamın evli olduğunu öğrenmişti.

siz 3 ayda evlilik hayallerine kapılmasanız bu kadar üzülmezdiniz.
adam şerefsiz siz de dünden razı gibi hemen kapılmışsınız. o evlenelim deyince hoop dur bakalım ne oluyor demeniz gerekiyordu.

burada flört eden bayanlar aptaldı onlar boş sevgililik yaşıyordu(?), kendilerini kullandırıyordu(??) ama siz çooook akıllısınız ya hemen evlilik dediniz diye hemen evlenecektiniz..

işte hayat en büyük öğretmendir dedikleri böyle bir şey.

Teşekkür ederim. Evet biz güzel seviyoruz. Bunun herşeye, güzel ayrılığa bile çare olacağını zannediyoruz. En azından 37'mde sevgiden yapılan herşeyin kendisine karşı görevim olduğunu zanneden biriyle karşılaşana kadar öyle zannederdim. Hilesi ortaya çıkınca son gülümsemenizi bile çalıp giden insanlar var malesef. "Sen bana ne yaptın" demek onlar için hiç bir şey ifade etmiyor. Sizi daha çok deli eden tepkiler veriyorlar. En iyisi bir gülümsemenizi ona sadaka olarak bırakıp sessizce huzurlu dünyanıza geri dönmek. Buradaki pek çok kadın bile anlamazken onların anlamaması normal. Yeri geldiğinde "fena kandırıldım" deyip kabullenebilmek de kendi iyiliğimize. Konu sahibi inşallah yaptığım hataları yapmaz. Kavgaya girerse kutsalının incinmişliğini kutsal tanımayan bir hırsıza anlatamayacak, üslubunu bozacak çünkü.

Canım çok yanarken bir forumda benzer olaydan yakınan birine verilen cevabı hiç unutmadım; "Bu kafayla gidersen daha çok canın yanar. İnşallah aklın başına gelene kadar canının acısı geçmez" demiş. Bazen birilerinin çıkıp böyle şeyleri dan dan söylemesi gerekiyor, bizim gibi kötü insanla karşılaşmamış olan potansiyel "av" lara... :/

Ne kadar doğru ve güzel ifadeleriniz var, belli ki yaşadığınız acılar sizi olgunlaştırmış. Aslında ben de sizin dediklerinizi söylemeye çalışmıştım. Bazen kabullenip, susmak gerek, anlamayacak olan için yorulmamalı. Ancak bu kaybetmeyi göze alan, kendinden emin kadınların yapabileceği bir şey bence. Umarım konu sahibi bunu başarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…