- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
Kesin sıfırdır ... o onun doyumsuzluğu ve macera aramasındandır öyleyse bile..Biliyormusunuz bu adam her gun baska birisni aramakta.. yani ikinci telefonu oldugunu ogrendim ve orda hep cevrim ici.. kiminle konusabilir tum gun.. hatta aksamlarida.. ee geriye ne kaliyor ozaman kendi esine?
Adam esini ama hic karalamadi.. iyi bi anne oldugunu acikladi ama sadece yatak odasinda o uyumun sifir oldugunu soyledi.. cok tahlisizmisim bunlar basima geldi.. sadece evlenmek yuva kurmak istemistim bende oysa.. ama ilk'im malesef boyle bi ani olarak kazindi kafamda
kandırılıp üstüne terkedilince aileyi ,yeni doğum yapmış kadını mahvetmek için çabalıyorsunuz..erkekler konusunda temkinli davranmadığınız için ,akılsız başınıza gelenlerin suçlusu sizsiniz .o pislik adam belasını bulur zaten..ama ailesiyle uğraşmayın yolunuza bakın....sizinkisi bir nevi intikam bu şekilde mutlu olamazsınız..unutmayın ki bu iğrenç olay şu an patlarsa ortada 4 küçük masum bebek ve masum bir eş var ,rahat bırak insanları....üstelik bu olay patlarsa muhtemelen ailen ve çevrende ögrenecek ,kimse evli olup olmadığını bilip bilmediğine bakmaz direk metres damgası yersin benden söylemesi..
adam sana yoksa yuz vermedimi? anliyorum yaran var tabi'ye getirdi terbiyesiz.
O adama en büyük ceza... cennette giremesin inşallah .. bu olur yada dermansiz hastalığa tutulsun eside onu bırakıp ortada yanlız kalır inşallah. ..ya çok sinirlendim alcan bu adamı soyacan tamamen uluorta alcan sopayı girisecen yermisin yemezmisin bak bakalım bidaha bi kızın ahini aliyormu bebekler biraz büyüdükten sonra karısına söyle nasıl bir seref....izle evli olduğunu bilsin
O kadın siz oluyorsunuz bu durum da..ama allaha havale edin..Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?
Siz hatalisiniz
Daha bir iliskiye baslamadan once evlenmeyi dusunuyorum flort edemem ne demek?
Tanisir tanismaz bunu karsindaki adama soylemek ne demek?
Bakire oldugunuzu soylemissiniz bir de,rezillik. Allah askina 3 ay gorusmussunuz alt tarafi ananiz babaniz ölmüs gibi davranmak neden?
Adam utanmazmis evliymis ogrenince ayrilirsin olur biter
Kusura bakmayin da sacmalamissiniz
Bunu bastan soylemek anlamsiz. Gorucu usulu baslasaydiniz zaten adamin evli olmasi durumu var. Siz normal sevgili olmak icin baslamissiniz kendinizi kandirmayin. Kucumsemek degil benim yaptigim, cok mantiksiz davranmissiniz,boyle seyler yapmayin. Hayat en basindan bazi seylere set cekerek olmaz,komik duruma dusersiniz. Elin adamina bakireyim ben demektense sevgili olmak daha etiktir. Ben de erkek cocuk annesiyim, biri gelip ogluma bakireyim ben amacim evlenmek dese kafayi yemis herhalde derim.Neden kucumsuyorsunuz? Insanlar gorucu usulu gorusupte evlilik uzerine tanismaya basliyorlar.
Bizimkide bi nevi o sekildi. Flort amacli bos bi sevgililik istememem cok mu tuhaf?
Duygularimla oynanmasina dayanamiyorum..
Yorumunuzu çok beğendim. Özellikle de, biz guzel seviyoruz ve bu duygular hala bizde ve sonuçsuz bir çabaya girip omuzlarına yük almak yerine yükü onda bırakmak kısımlarını daha da beğendim :) çünkü hata yapan bunun yükünü taşır anlayıp değişene kadar ki bu olmazsa da o yük onu ezer, engeller belki de ömrünün sonuna kadar ....Bu aşamada size ağır gelebilir ama doğru bi söz var, "yarım kalmış hikaye yoktur, hikaye o kadardır" Hikayeden öğrendiklerinizi alın, beyin geri kalanını nötrleştirmeye, tekrarından korumaya programlıdır zaten. Yeter ki yaranızı deşmeyin, tazelemeyin. Olumsuz düşünceleri sahiplenmeyin. Doğal olarak aklına geldikleri gibi doğal olarak da çıkıp gidecekler.
Kullanılmışlık hissi ister istemez aklınıza gelecek. Bu hisse kapılıp kurban rolünü sahiplenmeyin, siz kurban değilsiniz güçlü bir kadınsınız. Kimseyi kullanmaya ihtiyaç duymadınız çünkü. Kimseye ihtiyacınız da yok. Allah başka dert verip bunu unutturmasın diye dua edin. Şu an çok daha ciddi şeyler için üzülüyor olabilirdik.
Geçiyor, buna inanın. Şer gibi görünenden hayır çıktığına inanın. Aslında onu değil kendi hislerinizi sevdiğinizi farkedin ve inanın. Aşk size ait, hislerinizin kaynağı hala sizde, hep sizde olacak. Evet birisi geldi, huzurunuzu, yaşama sevincinizi aldı gitti. Siz güzel şeyler haketmistiniz. Haksızlık yapıldı. Herşeyi olduğu gibi kabul edin, sebebe bağlamayın, suçlu aramayın. Siz kaybetmediniz, o da kazanmadı.
Herhangi bir amaçla yeni bir çabanızda olayın olumsuz yükünü omuzlarınıza bırakacak. Sessiz kalın buna fırsat vermeyin, birakın onun omuzlarında kalsın. Gülmeyi hatırlayacaksınız emin olun. Yalana tenezzül etmiş, çocuklarının annesine haksızlık etmiş zayıf karakterli birinin Tatar Ramazan pozları aklınıza geldikçe güleceksiniz :) Sonra "bunun için mi güzel gözlerime acımamışım" diyeceksiniz. Bu hayat sizin, siz mutluysanız güzel
Neden kucumsuyorsunuz? Insanlar gorucu usulu gorusupte evlilik uzerine tanismaya basliyorlar.
Bizimkide bi nevi o sekildi. Flort amacli bos bi sevgililik istememem cok mu tuhaf?
Duygularimla oynanmasina dayanamiyorum..
Yorumunuzu çok beğendim. Özellikle de, biz guzel seviyoruz ve bu duygular hala bizde ve sonuçsuz bir çabaya girip omuzlarına yük almak yerine yükü onda bırakmak kısımlarını daha da beğendim :) çünkü hata yapan bunun yükünü taşır anlayıp değişene kadar ki bu olmazsa da o yük onu ezer, engeller belki de ömrünün sonuna kadar ....
eee ne oldu şimdi?
o kadar da ciddiyim evlilik isterim dedin dedin bir işe yaramadı. umarım bunlar sana bir dert olur.
öyle ben ciddiyim demekle karşındaki adam bir anda iyilik meleği kesilmez. bu saçma anlayışı nerden edindiysen yanlış edinmişsin.
flört dönemi tanıma dönemidir.
görücü olsa ne olacak burada akrabası ile görücü usulü tanıştırılan bir kadın adamın evli olduğunu öğrenmişti.
siz 3 ayda evlilik hayallerine kapılmasanız bu kadar üzülmezdiniz.
adam şerefsiz siz de dünden razı gibi hemen kapılmışsınız. o evlenelim deyince hoop dur bakalım ne oluyor demeniz gerekiyordu.
burada flört eden bayanlar aptaldı onlar boş sevgililik yaşıyordu(?), kendilerini kullandırıyordu(??) ama siz çooook akıllısınız ya hemen evlilik dediniz diye hemen evlenecektiniz..
işte hayat en büyük öğretmendir dedikleri böyle bir şey.
Ne kadar doğru ve güzel ifadeleriniz var, belli ki yaşadığınız acılar sizi olgunlaştırmış. Aslında ben de sizin dediklerinizi söylemeye çalışmıştım. Bazen kabullenip, susmak gerek, anlamayacak olan için yorulmamalı. Ancak bu kaybetmeyi göze alan, kendinden emin kadınların yapabileceği bir şey bence. Umarım konu sahibi bunu başarabilir.Teşekkür ederim. Evet biz güzel seviyoruz. Bunun herşeye, güzel ayrılığa bile çare olacağını zannediyoruz. En azından 37'mde sevgiden yapılan herşeyin kendisine karşı görevim olduğunu zanneden biriyle karşılaşana kadar öyle zannederdim. Hilesi ortaya çıkınca son gülümsemenizi bile çalıp giden insanlar var malesef. "Sen bana ne yaptın" demek onlar için hiç bir şey ifade etmiyor. Sizi daha çok deli eden tepkiler veriyorlar. En iyisi bir gülümsemenizi ona sadaka olarak bırakıp sessizce huzurlu dünyanıza geri dönmek. Buradaki pek çok kadın bile anlamazken onların anlamaması normal. Yeri geldiğinde "fena kandırıldım" deyip kabullenebilmek de kendi iyiliğimize. Konu sahibi inşallah yaptığım hataları yapmaz. Kavgaya girerse kutsalının incinmişliğini kutsal tanımayan bir hırsıza anlatamayacak, üslubunu bozacak çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?