Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Vay serefsiz hayvan etti yemis domuz cok acayip sinirlendim elime gecse bi kasik suda bagarimm mal canimm kemdinde hic suc bulma bu adi adam mi icin hayatindan vaz gececektin bak ensenin kiri kurtuldun sukret allaha havale et eminim seni halledecek biri cikacak karsina umudunu sakin kaybetme

Bu aşamada size ağır gelebilir ama doğru bi söz var, "yarım kalmış hikaye yoktur, hikaye o kadardır" Hikayeden öğrendiklerinizi alın, beyin geri kalanını nötrleştirmeye, tekrarından korumaya programlıdır zaten. Yeter ki yaranızı deşmeyin, tazelemeyin. Olumsuz düşünceleri sahiplenmeyin. Doğal olarak aklına geldikleri gibi doğal olarak da çıkıp gidecekler.

Kullanılmışlık hissi ister istemez aklınıza gelecek. Bu hisse kapılıp kurban rolünü sahiplenmeyin, siz kurban değilsiniz güçlü bir kadınsınız. Kimseyi kullanmaya ihtiyaç duymadınız çünkü. Kimseye ihtiyacınız da yok. Allah başka dert verip bunu unutturmasın diye dua edin. Şu an çok daha ciddi şeyler için üzülüyor olabilirdik.

Geçiyor, buna inanın. Şer gibi görünenden hayır çıktığına inanın. Aslında onu değil kendi hislerinizi sevdiğinizi farkedin ve inanın. Aşk size ait, hislerinizin kaynağı hala sizde, hep sizde olacak. Evet birisi geldi, huzurunuzu, yaşama sevincinizi aldı gitti. Siz güzel şeyler haketmistiniz. Haksızlık yapıldı. Herşeyi olduğu gibi kabul edin, sebebe bağlamayın, suçlu aramayın. Siz kaybetmediniz, o da kazanmadı.

Herhangi bir amaçla yeni bir çabanızda olayın olumsuz yükünü omuzlarınıza bırakacak. Sessiz kalın buna fırsat vermeyin, birakın onun omuzlarında kalsın. Gülmeyi hatırlayacaksınız emin olun. Yalana tenezzül etmiş, çocuklarının annesine haksızlık etmiş zayıf karakterli birinin Tatar Ramazan pozları aklınıza geldikçe güleceksiniz :) Sonra "bunun için mi güzel gözlerime acımamışım" diyeceksiniz. Bu hayat sizin, siz mutluysanız güzel

kandırılıp üstüne terkedilince aileyi ,yeni doğum yapmış kadını mahvetmek için çabalıyorsunuz..erkekler konusunda temkinli davranmadığınız için ,akılsız başınıza gelenlerin suçlusu sizsiniz .o pislik adam belasını bulur zaten..ama ailesiyle uğraşmayın yolunuza bakın....sizinkisi bir nevi intikam bu şekilde mutlu olamazsınız..unutmayın ki bu iğrenç olay şu an patlarsa ortada 4 küçük masum bebek ve masum bir eş var ,rahat bırak insanları....üstelik bu olay patlarsa muhtemelen ailen ve çevrende ögrenecek ,kimse evli olup olmadığını bilip bilmediğine bakmaz direk metres damgası yersin benden söylemesi..

Çok acımasızsınız. Böyle hunharca yorum yapmayı nerden öğrendiniz? Mutlu olanlar mutsuz olanlara yürümeyi ne çok seviyor...
Hanımefendi evli misiniz?
Evli biriyle mi berabersniz?
Aldatıldınız mı?
Mesela hayatınızda ki insan baskası ile oldugunda karsı tarafta ki kadın icn aman canım acımasız olmayalım mutsuz bu mu diyeceksiniz.

Burda ki kadınlarda tuhaf yani.
Metresliği övenler bir değişik.
Kimse aptal değil alkış mı tutalım evli biri ile ''ilk bana dokundu öptü aşk cıvık cıvık cıvık'' mesajlarına...

Siz nesiniz yaa? Nasıl bi kadınlık algısı sizinkisi? Aldatıldınız da, "kocacım kocacım kadınlar kocamı kandırıyooo" culardan mısınız? Amacınız nedir yeter artık terbiye sınırlarını aştığınız ve insanları yaftaladığınız, kandırılmış bi insana yalancı f...şe muamelesi yaptığınız! ayıp denen bişey var bu kadar da olmaz! Tuhaf olan sizsiniz!

Amma arabeske bağlamışsınız yahu şükredin bu adamdan ucuz kurtulmuşsunuz. Altı üstü üç aylık bir ilişki ne çok kafaya takmışsınız adamı yok ilkimdi bilmem ne. Çok türk filmi izlemişsiniz galiba. Zaman herşeyin ilacı yarın unutursunuz karşınıza neleri çıkar. Boş yere üzmeyin kendinizi. O şerefsizde elbet belasını bulur birgün. Karısı ne yapsın? Asıl o kadının hayatı mahvolan. Böyle iğrenç bir yaratıkla evli üstelik 4 tanede çocuk var

Ayyy iyi okumamışsın adama zaten döşedim o ayrı, günah çıkaran biri var karşınızda
mağduru oynayan biri.
asla da adamı savunmadım keşke eşi boşasa dedim ki boşasın ister 4 cocuk ister 10 cocuk.
konu sahibi bariz bir şekilde affederdim dedi baktı tepki veriliyor kıvırma yöntemi.
Adamın şerefszliği zaten apayrı bir olay o eşini zerre haketmiyor

İLAVE: Burada size öfkeli yorum yapanlara da kızmayın. Acı ve korkunun panzehiri öfkeye hedef olmaktır. Asker astları motive etmek için üstlerinin kullandığı yöntemdir. Öfkeden de payınızı alın lehinize kullanın. Sizi kimsenin tanımlaması, kişilik yorumlaması bağlamaz. Sizi en iyi bir Allah bir de siz bilirsiniz.

bu yorum bence çok ağır hiç bir aldatılan kadın kocacım kocacım yapmaz bence ,mecburiyetler karşısında evliliğini sürdürmek zorunda kalan kadınlarımız var malesef ki ..ayrıca evli olduğunu bile bilede metreslik yapan düşük seviyede kadın çok var ,sonradan ögrenipte bu hanımefendi gibi terkidilip hala intikam peşinde olan var yada devam eden var ,var yani ... türk filmi modunda yaşayan konu sahibesine iyi bir tecrübe olmuş bence evli bir erkeği anlamama ihtimali düşük ..

Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. DUZELTME: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!

Kırmızıyla işaretlediğim yer konu sahibi tarafından düzeltmeden önce yazılmış bi cümleydi.. algısı açık olan ya da anlamak isteyen bi kişi zaten bi önceki cümledeki "affetmenin" ne manada söylendiğini bu cümleden rahatlıkla anlayabilirdi. Siz bence hemcinslerinizi anlamaktan yana bi insan değilsiniz.

Rica etsem benim bu konudaki önceki yazdıklarımı bi okuyabilir misiniz? O ihtimal nasıl olabiliyo insan insana neler yapabiliyo işte o zaman anlayabilirsiniz belki kızma nedenimi.

Hep mantıklıydım hep derslerime işime odaklandım kimseyi hayatımda istemedim deyince 25+ yaştan sonra karşına ilk çıkanı gözünde büyütüyorsun böyle ve de hayal kırıklığı çok büyük oluyor ve bu iş hiç mantıklı değil.

Bence insan karşı cinsten bu yaşa kadar izole olmamalı.

Geçmiş olsun adam ağır pislikmiş bundan sonra yaşadıklarınızdan ders alıp önünüze bakın daha güzel günleriniz olur inşallah ki olacaktır da.

Rica etsem benim bu konudaki önceki yazdıklarımı bi okuyabilir misiniz? O ihtimal nasıl olabiliyo insan insana neler yapabiliyo işte o zaman anlayabilirsiniz belki kızma nedenimi.
okudum bence sizinkisi istisnai bir durum genelde böyle olmuyor..benimde bir yakınım aldatıldı metres hayatı yaşamışlar kadın ilişkiye başlamadan evli olduğunu biliyormuş ve adamın karısı ögrenince adam çok pişman oldu karısı uzun süre affetmedi adam peşini bırakmadı karısının boşamadı aradan uzun zaman geçti şuan mutlu yuvaları var ama çok zor yıllar yaşadı adamın karısı ..bu arada metreste günlerce adamın karısına musallat oldu ,inanın aylarca bir şekilde ulaştı....neler var neler siz magdurmuşsunuz ama metresliği bilip kabul edenlerin amacı yuva yıkmak inanın ...

Teşekkür ederim okuduğunuz için.. Ben zaten böyle insanlar yok demiyorum ama konu sahibi arkadaş da kandırıldığını söylüyo ve aksini gösteren hiçbir beyanı, yazısı yokken ona neden inanılmıyo ve kötü kadın muamelesi yapılıyo bunu anlayamıyorum.. sizin yakınınızın yaşadığı bi gerçekse bizim yaşadıklarımız da başka bi gerçek.. Ben zor durumda olan başına bu kadar çirkin bi olay gelmiş birinin, böyle fütursuzca sözlerle daha da fazla incitilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve bu şekildeki yorumlara haklı olarak tepki veriyorum.. Kandırılmak inanın bana hiç de istisnai bi durum değil.. Kandırılmak için eğitimsiz kültürsüz aptal olmak da gerekmiyo.. Çok şükür özellikle sosyal zekası çok gelişmiş biriyim.. hayat tecrübelerim de hiç de hafife alınmayacak kadar uyanık biri olmama sebep oldu.. Öyle şeyler yapıyoki insanlar cingöz biri bile olsanız asla şüphe etmeyebiliniyo.. ne yazıkki bizzat yaşadım ve tecrübe ettim.. Bu olayı yaşayan ne ilk ne son kişiyim.. Emin olun ki insanlar yaşadıklarını, üstlerine yapışacak bu yaftalar yüzünden kimseye anlatamadıkları için siz bu olaylar az sanıyosunuz.. Tıpkı taciz olaylarını oranı buranı açmasaydın, ya da kuyruk sallamasaydın diye üstüne gelecek kişi çok olduğundan söyleyemedikleri gibi..

Esi dogum yapti nerdeyse bir ay oluyor.. Biz biseyler yasadik.. en cok agrimada o gidiyor.. 3 ay kaldik, ama sonrasindada yazmaya calisti vs..
3 aylık sevgili için mi kendinizi heba ediyorsunuz, Allah aşkına biraz canınızın kıymetini bilin. Ne yaşandıysa yaşandı, hiç bir şey hayatınızdan kıymetli değil.

4 çocuklu adamın evli olduğunu nasıl anlamazsın yahu? Bizde aşık olduk ama algımızı kapatmadık. Ben anlam veremiyorum buna. Adam bide eve gidiyor karısıyla sevişiyor hani desem evleri ayırmışlar. Kör körüne aşık olmayın arkadaş iyice bi araştırın didin sonra gidin öpüşün koklaşın

Hiç mi akşamları yazışmıyordunuz,nasıl anlayamazdınız,tuhaf geldi bana..
Zamanla acınız geçer merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…