- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 31
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
Vay serefsiz hayvan etti yemis domuz cok acayip sinirlendim elime gecse bi kasik suda bagarimm malSevgili kizlar,
Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.
Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...
Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..
O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..
Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. DUZELTME: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!
Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?
Aldigi Ah'lar cikarmiistiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!
Takma canimm bi detayı anlamiyorlar bilerek yapmadigini allah kalbine esinlik versin :)Çok acımasızsınız. Böyle hunharca yorum yapmayı nerden öğrendiniz? Mutlu olanlar mutsuz olanlara yürümeyi ne çok seviyor...
Tesekkur ederim. Siz nedemek istedigimi anladiniz affedirdim sozuyle... Icimde buyuk bir kin var ve bu sadece kendime zarar veriyor. Neden evli biriye geri doneyim?! varmi boyle bi sacmalik?!
Hayatimdaki tum negatiflikleri atmaya calisiyorum.. pozitif bi yon vermek istiyorum hayatima..
Buraya yazmak icimi rahatlatti. Sizler sagolun okuyup gonlume bi nebze ferahlik verdiniz. Tesekkurler
Hanımefendi evli misiniz?Çok acımasızsınız. Böyle hunharca yorum yapmayı nerden öğrendiniz? Mutlu olanlar mutsuz olanlara yürümeyi ne çok seviyor...
Siz nesiniz yaa? Nasıl bi kadınlık algısı sizinkisi? Aldatıldınız da, "kocacım kocacım kadınlar kocamı kandırıyooo" culardan mısınız? Amacınız nedir yeter artık terbiye sınırlarını aştığınız ve insanları yaftaladığınız, kandırılmış bi insana yalancı f...şe muamelesi yaptığınız! ayıp denen bişey var bu kadar da olmaz! Tuhaf olan sizsiniz!Hanımefendi evli misiniz?
Evli biriyle mi berabersniz?
Aldatıldınız mı?
Mesela hayatınızda ki insan baskası ile oldugunda karsı tarafta ki kadın icn aman canım acımasız olmayalım mutsuz bu mu diyeceksiniz.
Burda ki kadınlarda tuhaf yani.
Metresliği övenler bir değişik.
Kimse aptal değil alkış mı tutalım evli biri ile ''ilk bana dokundu öptü aşk cıvık cıvık cıvık'' mesajlarına...
Ayyy iyi okumamışsın adama zaten döşedim o ayrı, günah çıkaran biri var karşınızdaSiz nesiniz yaa? Nasıl bi kadınlık algısı sizinkisi? Aldatıldınız da, "kocacım kocacım kadınlar kocamı kandırıyooo" culardan mısınız? Amacınız nedir yeter artık terbiye sınırlarını aştığınız ve insanları yaftaladığınız, kandırılmış bi insana yalancı f...şe muamelesi yaptığınız! ayıp denen bişey var bu kadar da olmaz! Tuhaf olan sizsiniz!
Tesekkur ederim. Siz nedemek istedigimi anladiniz affedirdim sozuyle... Icimde buyuk bir kin var ve bu sadece kendime zarar veriyor. Neden evli biriye geri doneyim?! varmi boyle bi sacmalik?!
Hayatimdaki tum negatiflikleri atmaya calisiyorum.. pozitif bi yon vermek istiyorum hayatima..
Buraya yazmak icimi rahatlatti. Sizler sagolun okuyup gonlume bi nebze ferahlik verdiniz. Tesekkurler
bu yorum bence çok ağır hiç bir aldatılan kadın kocacım kocacım yapmaz bence ,mecburiyetler karşısında evliliğini sürdürmek zorunda kalan kadınlarımız var malesef ki ..ayrıca evli olduğunu bile bilede metreslik yapan düşük seviyede kadın çok var ,sonradan ögrenipte bu hanımefendi gibi terkidilip hala intikam peşinde olan var yada devam eden var ,var yani ... türk filmi modunda yaşayan konu sahibesine iyi bir tecrübe olmuş bence evli bir erkeği anlamama ihtimali düşük ..Siz nesiniz yaa? Nasıl bi kadınlık algısı sizinkisi? Aldatıldınız da, "kocacım kocacım kadınlar kocamı kandırıyooo" culardan mısınız? Amacınız nedir yeter artık terbiye sınırlarını aştığınız ve insanları yaftaladığınız, kandırılmış bi insana yalancı f...şe muamelesi yaptığınız! ayıp denen bişey var bu kadar da olmaz! Tuhaf olan sizsiniz!
Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. DUZELTME: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!
Kırmızıyla işaretlediğim yer konu sahibi tarafından düzeltmeden önce yazılmış bi cümleydi.. algısı açık olan ya da anlamak isteyen bi kişi zaten bi önceki cümledeki "affetmenin" ne manada söylendiğini bu cümleden rahatlıkla anlayabilirdi. Siz bence hemcinslerinizi anlamaktan yana bi insan değilsiniz.Ayyy iyi okumamışsın adama zaten döşedim o ayrı, günah çıkaran biri var karşınızda
mağduru oynayan biri.
asla da adamı savunmadım keşke eşi boşasa dedim ki boşasın ister 4 cocuk ister 10 cocuk.
konu sahibi bariz bir şekilde affederdim dedi baktı tepki veriliyor kıvırma yöntemi.
Adamın şerefszliği zaten apayrı bir olay o eşini zerre haketmiyor
Rica etsem benim bu konudaki önceki yazdıklarımı bi okuyabilir misiniz? O ihtimal nasıl olabiliyo insan insana neler yapabiliyo işte o zaman anlayabilirsiniz belki kızma nedenimi.bu yorum bence çok ağır hiç bir aldatılan kadın kocacım kocacım yapmaz bence ,mecburiyetler karşısında evliliğini sürdürmek zorunda kalan kadınlarımız var malesef ki ..ayrıca evli olduğunu bile bilede metreslik yapan düşük seviyede kadın çok var ,sonradan ögrenipte bu hanımefendi gibi terkidilip hala intikam peşinde olan var yada devam eden var ,var yani ... türk filmi modunda yaşayan konu sahibesine iyi bir tecrübe olmuş bence evli bir erkeği anlamama ihtimali düşük ..
okudum bence sizinkisi istisnai bir durum genelde böyle olmuyor..benimde bir yakınım aldatıldı metres hayatı yaşamışlar kadın ilişkiye başlamadan evli olduğunu biliyormuş ve adamın karısı ögrenince adam çok pişman oldu karısı uzun süre affetmedi adam peşini bırakmadı karısının boşamadı aradan uzun zaman geçti şuan mutlu yuvaları var ama çok zor yıllar yaşadı adamın karısı ..bu arada metreste günlerce adamın karısına musallat oldu ,inanın aylarca bir şekilde ulaştı....neler var neler siz magdurmuşsunuz ama metresliği bilip kabul edenlerin amacı yuva yıkmak inanın ...Rica etsem benim bu konudaki önceki yazdıklarımı bi okuyabilir misiniz? O ihtimal nasıl olabiliyo insan insana neler yapabiliyo işte o zaman anlayabilirsiniz belki kızma nedenimi.
Teşekkür ederim okuduğunuz için.. Ben zaten böyle insanlar yok demiyorum ama konu sahibi arkadaş da kandırıldığını söylüyo ve aksini gösteren hiçbir beyanı, yazısı yokken ona neden inanılmıyo ve kötü kadın muamelesi yapılıyo bunu anlayamıyorum.. sizin yakınınızın yaşadığı bi gerçekse bizim yaşadıklarımız da başka bi gerçek.. Ben zor durumda olan başına bu kadar çirkin bi olay gelmiş birinin, böyle fütursuzca sözlerle daha da fazla incitilmemesi gerektiğini düşünüyorum ve bu şekildeki yorumlara haklı olarak tepki veriyorum.. Kandırılmak inanın bana hiç de istisnai bi durum değil.. Kandırılmak için eğitimsiz kültürsüz aptal olmak da gerekmiyo.. Çok şükür özellikle sosyal zekası çok gelişmiş biriyim.. hayat tecrübelerim de hiç de hafife alınmayacak kadar uyanık biri olmama sebep oldu.. Öyle şeyler yapıyoki insanlar cingöz biri bile olsanız asla şüphe etmeyebiliniyo.. ne yazıkki bizzat yaşadım ve tecrübe ettim.. Bu olayı yaşayan ne ilk ne son kişiyim.. Emin olun ki insanlar yaşadıklarını, üstlerine yapışacak bu yaftalar yüzünden kimseye anlatamadıkları için siz bu olaylar az sanıyosunuz.. Tıpkı taciz olaylarını oranı buranı açmasaydın, ya da kuyruk sallamasaydın diye üstüne gelecek kişi çok olduğundan söyleyemedikleri gibi..okudum bence sizinkisi istisnai bir durum genelde böyle olmuyor..benimde bir yakınım aldatıldı metres hayatı yaşamışlar kadın ilişkiye başlamadan evli olduğunu biliyormuş ve adamın karısı ögrenince adam çok pişman oldu karısı uzun süre affetmedi adam peşini bırakmadı karısının boşamadı aradan uzun zaman geçti şuan mutlu yuvaları var ama çok zor yıllar yaşadı adamın karısı ..bu arada metreste günlerce adamın karısına musallat oldu ,inanın aylarca bir şekilde ulaştı....neler var neler siz magdurmuşsunuz ama metresliği bilip kabul edenlerin amacı yuva yıkmak inanın ...
3 aylık sevgili için mi kendinizi heba ediyorsunuz, Allah aşkına biraz canınızın kıymetini bilin. Ne yaşandıysa yaşandı, hiç bir şey hayatınızdan kıymetli değil.Esi dogum yapti nerdeyse bir ay oluyor.. Biz biseyler yasadik.. en cok agrimada o gidiyor.. 3 ay kaldik, ama sonrasindada yazmaya calisti vs..
internettirNerde tanistin bu adamla
bence gerekir adam alismis florte yeni burilerini bulmustur bileEşine söyleme diye yazmış bazı arkadaslar.
Tamam, lohusa, yeni bebek sahibi olmuş ama nasıl bir pislikle evli olduğunu bilmesi gerekmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?