Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Pişman olsa affederdim ne ya
Allahım sinirlerime mukayyet ol

kusura bakma hiç acımadım
hamile ve bebişleri olan o NİKAHLI eşine üzüldüm
bu şerefsizi haketmiyor.
evet boşanıp senle olsaydı keşke de layık olurdunuz.

Vah vah adam pişman değilmiş seni kandırdığına piremses yoksa affedermişsin.
evinin hanımı mı olacaktın pişmanım dese metresliğe devam mı

Ya allah aşkına adam pişmanım dese affedermiş
bal gibi metreslik yapmış işte burda günah çıkarıyor
he he haberi yokmuş hiiiiç anlamamış miş miş muş muş

ama pişmansa affedermiş

yeminle böylelerini adamın eşlerine vermek lazım meydan dayağı ibreti alem olur

Gayet rahatti telefonunlarinda.. Aksamlari zaten cok gece kadar konusmuyorduk.. ikimiz calistigimiz icin. O konuda suphem yoktu.. Bana ben sosyal medya kullanmiyorum demisti.. Olabilir herkesin facebooku olmak zorunda degil.
Bide bana isterse baban beni arastirsin dedigi bile oldu.. beni orda surda sorustursun... Ya babam gercekten gidip evli oldugunu ogrenseydi? Hic anlamiyorum..

Onlem alabilirdim bilmiyorum. insanin aklina hemen ay acaba evlimidir degilmidiri aklina gelmiyor. Guvenmek istiyor insan.. ben suphelendiysemde acaba baska kizlarlami gorusuyor diye suphelendim.

Siz nediyorsunuz? terbiyenizi takinin. Bi kac sayfa geride onunla nedemek istedigimi ACIKLADIM.

Herkesin facebooku olmak zorunda değil.
Bende kullanmıyorum
Ama internete adımı yazınca iş gereği yerel gazetelerde çıkan resimlerim var. İşyerimde çalışan kadroda adım var. Daha dikkatli baktığımda eşimin resminin de benim ad aramalarında çıktığını gördüm.

Deli cesareti derler burada " isterse baban beni arastirsin " demesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.

Dünyadaki tek kandiracagi kadın sen degildin.... Böyle karakterde bir insan aman o olmadı başkası olur da diyebilirdi. Niye sizde ısrar etti?

Annesine dedim yazmışsın. Kadında ogrenmistir emin ol. Bilmiyorsa ve bu adamı hakikaten sevdiyse sütü kesilir. En çok buna üzüldüm. İkizlerin bakımı zor olur zira...

Yasin 26 imiş. Çocuk değilsin. Bu bir tecrübe olsun sana ve daha dikkatli hareket et. Bir hayatimiz var... Değer ver kendine . Sen kendine değer verirsen değer görürsün.

Kal sağlıcakla

Siz nediyorsunuz? terbiyenizi takinin. Bi kac sayfa geride onunla nedemek istedigimi ACIKLADIM.
Canım çok şükür terbiyemi takınıyorum ve EVLİ kişiler ile beraber olmuyorum.
kandırıldım ayağına yatmıyorum.
Hadi kandırıldım pişmansa affederim demiyorum.
Aldığın tepkiler yüzünden iyi kıvırıyorsun ha

Bence sen AHLAKINI takın. terbiye sorgulayacağına.
bu kafayla hoş hiç bir zaman ilk kadın olamazsın.

Boşver canım bu zihniyetteki bi insanın senin ne demek istediğini anlayamasını bekleyemezsin.. Böyle şereften yoksun erkeklerin hiçbişey anlamamanı sağlamak için neler yapabileceğini algılayabilme potansiyeline sahip değil çünkü yaftayı yapıştırmak kolayına gelmiştir.. Hiç kafanı takma böyle tiplemelere

Iste okadar basit degil malesef.. Sizde resimler cikar ama onda yok.. Gercek ismiyle bile aradigimda cikmiyor. Esinin ismini yazdigimda da cikmiyor.. resimleri yok ikisininda.. Bide kadin kizlik soyadini kullaniyor....

Bende israr etmesinin nedeni (onun soyledigi) beni sevdigini soylemesi felan.. Baska kadinlarla fazla gorusmezmis sadece cinsellik icin bulusurmus.. Ama bende guya farkli ilgi gormus evde gormedigi... Anliyacaginiz bu adam iki kadini kahretti.. bize ne oluyorsa adamlardan oluyor.. Mutlu degilsen bosan be adam! Neden iki insanin hakkina giriyon?!

Yaziniz icin tesekkurler..

Kesinlikle katiliyorum! Derim kinama olmeden basina gelmez ;-)

Adam yalnız mi yaşıyor?
Karısı farklı bir şehirde mi ?

Zaman kaybetmeden terapiye gidin. Özür dilemiyorlar. Hem kandırmış hem de insanca veda edememiş aynen benim başıma gelen gibi. Öfkenizi kontrol edin. ona karşı yaptığınız her hareket size daha fazla üzüntü daha fazla öfke getirmekten başka bir işe yaramayacak. Seviyenizi düşürdüğünüze daha çok üzüleceksiniz sonra. Kendi kendinizi iyilestirin. Buraya dökün içinizi, öfkenizi. Beddua etmeyin negatif etkisi kalır üzerinizde. Onun yanına kalmaz, ilahi adalete güvenin.

Özür dilese dönecek misiniz diye yorum yapanlar olmuş. Bu öyle bişey değil, ben sizi anlıyorum. Özür ben de bekledim. Affedememe duygusu travmaya takılı birakıyodu. Kin hiç olmadı hayatımda, kalbe büyük bir yük. Sırf bundan kurtulmak, herşeyi daha kolay kabullenebilmek için ihtiyaç duymuştum. Ama nafile. Onların gözünde, mağdur olduysak hata bizdedir bu bizim sucumuzdur, kanmasaymışızdır, her yüzümüze gülene güvenmeseymisizdir. Kısmen de doğru, yeni yeni idrak ediyorum.

Onu cezalandırmak istiyorsanız bütün irtibat yollarını derhal kesin, sessiz kalın ve olabildiğince kısa sürede iyileşin. Sizden önemli değil hiç bişey.

Eşine yada çevresine de anlatmayın. Asaletinizi bozmayın. Allaha havale edin.

Sizinle aynı fikirde olmayanlara, ya da istemediğiniz yorumları yapanlara odun kafalı demek ne kadar çirkin...
Sizi onlar kandırmadı..

Herkes ayni fikirde olmak zorunda degildir dogru.. ama ben o sorunun aciklamisini kac sefer yaptim ve hala bazi arkadaslar 'sen soylesin boylesin' diyebiliyorlar. Bu yargilamaktir!

Tesekkur ederim. Siz nedemek istedigimi anladiniz affedirdim sozuyle... Icimde buyuk bir kin var ve bu sadece kendime zarar veriyor. Neden evli biriye geri doneyim?! varmi boyle bi sacmalik?!
Hayatimdaki tum negatiflikleri atmaya calisiyorum.. pozitif bi yon vermek istiyorum hayatima..

Buraya yazmak icimi rahatlatti. Sizler sagolun okuyup gonlume bi nebze ferahlik verdiniz. Tesekkurler

Herkes ayni fikirde olmak zorunda degildir dogru.. ama ben o sorunun aciklamisini kac sefer yaptim ve hala bazi arkadaslar 'sen soylesin boylesin' diyebiliyorlar. Bu yargilamaktir!

Yaşadıklarınız çok zor..
Sanırım artık hoşgörü limitiniz de dolmuş..
Herkese cevap vermek zorunda değilsiniz..
Hakaret etmektense..

Ya böyle insanların ............... banlanmak istemiyorum. Silkelen kendine gel! Dik dur o şerefsiz için ne kendini salıyosun bırakıyosun değer mi be karısınıda çok üzüldüm lohusa zaten şuanda çok zor şerefsiz nasıl yapar ya nasıl iğrenç . Kendine bak hayat devam ediyor toparlan

Dogru bildiniz.. sabir, hosguru suan hic yok ama hic yok..
Yinede degistirdim..

Konunuzla ilgili de bir tavsiye..
O adamı artık tamamen hayatınızdan çıkarın..
Böyle insanlar ne evliliklerinden vazgeçerler ne de sevgililerinden..
Herkes yanlarında ister..
Kendinize acımayın..
Tertemiz bir sayfa açın kendinize..
İnsanların başlarına neler neler gelebiliyor..
Arkaya bakmanın manası yok..
Artık daha temkinlisiniz..
Geçmiş için yapabileceğiniz bişey yok..
Ama geleceğiniz için var..

Çok acımasızsınız. Böyle hunharca yorum yapmayı nerden öğrendiniz? Mutlu olanlar mutsuz olanlara yürümeyi ne çok seviyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…