- 18 Aralık 2009
- 6.282
- 7.202
- 773
- Konu Sahibi GulmeyiUnutmus
-
Ya allah aşkına adam pişmanım dese affedermişEvli bir sevgiliyi anlamak bu kadar mı zor?
Tlf açtığında istediğin zaman açmaz...
Tlf kapalıdır...
Rahat rahat gezemez...
3 ay değil 3 gün gezemez...
Hikayenin eksik yanları var.
Ben ful erkeğe giydirmeyi doğru bulmuyorum...
İnsan çıktığı adamı internetten ad soyad yazarak aratinca bir dünya bilgiye ulaşır.
Başına böyle bir şey gelmesine üzüldüm
Ama önlem alabilirdin...
Arastirabilirdin.
Rahat rahat sokakta gezdiğin adamı hiç mi araştırma gereği duymadin.
Evli bir sevgiliyi anlamak bu kadar mı zor?
Tlf açtığında istediğin zaman açmaz...
Tlf kapalıdır...
Rahat rahat gezemez...
3 ay değil 3 gün gezemez...
Hikayenin eksik yanları var.
Ben ful erkeğe giydirmeyi doğru bulmuyorum...
İnsan çıktığı adamı internetten ad soyad yazarak aratinca bir dünya bilgiye ulaşır.
Başına böyle bir şey gelmesine üzüldüm
Ama önlem alabilirdin...
Arastirabilirdin.
Rahat rahat sokakta gezdiğin adamı hiç mi araştırma gereği duymadin.
Ya allah aşkına adam pişmanım dese affedermiş
bal gibi metreslik yapmış işte burda günah çıkarıyor
he he haberi yokmuş hiiiiç anlamamış miş miş muş muş
ama pişmansa affedermiş
yeminle böylelerini adamın eşlerine vermek lazım meydan dayağı ibreti alem olur
Gayet rahatti telefonunlarinda.. Aksamlari zaten cok gece kadar konusmuyorduk.. ikimiz calistigimiz icin. O konuda suphem yoktu.. Bana ben sosyal medya kullanmiyorum demisti.. Olabilir herkesin facebooku olmak zorunda degil.
Bide bana isterse baban beni arastirsin dedigi bile oldu.. beni orda surda sorustursun... Ya babam gercekten gidip evli oldugunu ogrenseydi? Hic anlamiyorum..
Onlem alabilirdim bilmiyorum. insanin aklina hemen ay acaba evlimidir degilmidiri aklina gelmiyor. Guvenmek istiyor insan.. ben suphelendiysemde acaba baska kizlarlami gorusuyor diye suphelendim.
Canım çok şükür terbiyemi takınıyorum ve EVLİ kişiler ile beraber olmuyorum.Siz nediyorsunuz? terbiyenizi takinin. Bi kac sayfa geride onunla nedemek istedigimi ACIKLADIM.
Boşver canım bu zihniyetteki bi insanın senin ne demek istediğini anlayamasını bekleyemezsin.. Böyle şereften yoksun erkeklerin hiçbişey anlamamanı sağlamak için neler yapabileceğini algılayabilme potansiyeline sahip değil çünkü yaftayı yapıştırmak kolayına gelmiştir.. Hiç kafanı takma böyle tiplemelereSiz nediyorsunuz? terbiyenizi takinin. Bi kac sayfa geride onunla nedemek istedigimi ACIKLADIM.
Herkesin facebooku olmak zorunda değil.
Bende kullanmıyorum
Ama internete adımı yazınca iş gereği yerel gazetelerde çıkan resimlerim var. İşyerimde çalışan kadroda adım var. Daha dikkatli baktığımda eşimin resminin de benim ad aramalarında çıktığını gördüm.
Deli cesareti derler burada " isterse baban beni arastirsin " demesi için aklını peynir ekmekle yemesi gerekir.
Dünyadaki tek kandiracagi kadın sen degildin.... Böyle karakterde bir insan aman o olmadı başkası olur da diyebilirdi. Niye sizde ısrar etti?
Annesine dedim yazmışsın. Kadında ogrenmistir emin ol. Bilmiyorsa ve bu adamı hakikaten sevdiyse sütü kesilir. En çok buna üzüldüm. İkizlerin bakımı zor olur zira...
Yasin 26 imiş. Çocuk değilsin. Bu bir tecrübe olsun sana ve daha dikkatli hareket et. Bir hayatimiz var... Değer ver kendine . Sen kendine değer verirsen değer görürsün.
Kal sağlıcakla
Boşver canım bu zihniyetteki bi insanın senin ne demek istediğini anlayamasını bekleyemezsin.. Böyle şereften yoksun erkeklerin hiçbişey anlamamanı sağlamak için neler yapabileceğini algılayabilme potansiyeline sahip değil çünkü yaftayı yapıştırmak kolayına gelmiştir.. Hiç kafanı takma böyle tiplemelere
Adam yalnız mi yaşıyor?Iste okadar basit degil malesef.. Sizde resimler cikar ama onda yok.. Gercek ismiyle bile aradigimda cikmiyor. Esinin ismini yazdigimda da cikmiyor.. resimleri yok ikisininda.. Bide kadin kizlik soyadini kullaniyor....
Bende israr etmesinin nedeni (onun soyledigi) beni sevdigini soylemesi felan.. Baska kadinlarla fazla gorusmezmis sadece cinsellik icin bulusurmus.. Ama bende guya farkli ilgi gormus evde gormedigi... Anliyacaginiz bu adam iki kadini kahretti.. bize ne oluyorsa adamlardan oluyor.. Mutlu degilsen bosan be adam! Neden iki insanin hakkina giriyon?!
Yaziniz icin tesekkurler..
Adam yalnız mi yaşıyor?
Karısı farklı bir şehirde mi ?
Sevgili kizlar,
Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.
Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...
Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..
O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..
Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. DUZELTME bazi odun kafalilar icin: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!
Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?
Aldigi Ah'lar cikarmiistiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!
DUZELTME bazi odun kafalilar icin: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!
Sizinle aynı fikirde olmayanlara, ya da istemediğiniz yorumları yapanlara odun kafalı demek ne kadar çirkin...
Sizi onlar kandırmadı..
Zaman kaybetmeden terapiye gidin. Özür dilemiyorlar. Hem kandırmış hem de insanca veda edememiş aynen benim başıma gelen gibi. Öfkenizi kontrol edin. ona karşı yaptığınız her hareket size daha fazla üzüntü daha fazla öfke getirmekten başka bir işe yaramayacak. Seviyenizi düşürdüğünüze daha çok üzüleceksiniz sonra. Kendi kendinizi iyilestirin. Buraya dökün içinizi, öfkenizi. Beddua etmeyin negatif etkisi kalır üzerinizde. Onun yanına kalmaz, ilahi adalete güvenin.
Özür dilese dönecek misiniz diye yorum yapanlar olmuş. Bu öyle bişey değil, ben sizi anlıyorum. Özür ben de bekledim. Affedememe duygusu travmaya takılı birakıyodu. Kin hiç olmadı hayatımda, kalbe büyük bir yük. Sırf bundan kurtulmak, herşeyi daha kolay kabullenebilmek için ihtiyaç duymuştum. Ama nafile. Onların gözünde, mağdur olduysak hata bizdedir bu bizim sucumuzdur, kanmasaymışızdır, her yüzümüze gülene güvenmeseymisizdir. Kısmen de doğru, yeni yeni idrak ediyorum.
Onu cezalandırmak istiyorsanız bütün irtibat yollarını derhal kesin, sessiz kalın ve olabildiğince kısa sürede iyileşin. Sizden önemli değil hiç bişey.
Eşine yada çevresine de anlatmayın. Asaletinizi bozmayın. Allaha havale edin.
Herkes ayni fikirde olmak zorunda degildir dogru.. ama ben o sorunun aciklamisini kac sefer yaptim ve hala bazi arkadaslar 'sen soylesin boylesin' diyebiliyorlar. Bu yargilamaktir!
Yaşadıklarınız çok zor..
Sanırım artık hoşgörü limitiniz de dolmuş..
Herkese cevap vermek zorunda değilsiniz..
Hakaret etmektense..
Dogru bildiniz.. sabir, hosguru suan hic yok ama hic yok..
Yinede degistirdim..
Çok acımasızsınız. Böyle hunharca yorum yapmayı nerden öğrendiniz? Mutlu olanlar mutsuz olanlara yürümeyi ne çok seviyor...Canım çok şükür terbiyemi takınıyorum ve EVLİ kişiler ile beraber olmuyorum.
kandırıldım ayağına yatmıyorum.
Hadi kandırıldım pişmansa affederim demiyorum.
Aldığın tepkiler yüzünden iyi kıvırıyorsun ha
Bence sen AHLAKINI takın. terbiye sorgulayacağına.
bu kafayla hoş hiç bir zaman ilk kadın olamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?