• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

karısına sakın bir şey söyleme. onlar ayrılmaz emin ol.
sen boş yere kötü olursun arada.
bırak gitsin.
böyle insanlar boşanmıyor. adam seni kötüleyip karısını ikna eder her şekilde anlatsan dahi.
kadın da bırakmaz ki. biçok insan aldatıldığını bildiği halde evliliğini bitirmiyor. hep olan ikinci kadına oluyor. ondan vazgeçmek çok basit ama boşanmak öyle değil.
o yüzden aç gözünü. uğraşma.

karısına sakın bir şey söyleme. onlar ayrılmaz emin ol.
sen boş yere kötü olursun arada.
bırak gitsin.
böyle insanlar boşanmıyor. adam seni kötüleyip karısını ikna eder her şekilde anlatsan dahi.
kadın da bırakmaz ki. biçok insan aldatıldığını bildiği halde evliliğini bitirmiyor. hep olan ikinci kadına oluyor. ondan vazgeçmek çok basit ama boşanmak öyle değil.
o yüzden aç gözünü. uğraşma.

Farkindayim VivaLaJuicy.. Zaten kadina anlatmayi dusunmuyordum. Cok pis bi batakligin icine cekti beni ve kurtulamiyorum..

Olan bana oldu.. Hic bi sucum yokken beni bu duruma soktu.. Onu seviyorum dedim.. Banada yaziklar olsun!
Ahhhh istiyorumki cehennemi yasasin bu dunyada!!!!!! Yuzu hic bir zaman gulmesin!!!!!

Özür dilese affedebilirdim derken?Yani ilişkiye devam mı edecektin?Sadece burayı anlamadım.
Bu arada ben olsam eşine söylerdim.Hamile de olsa şu an bilmek zorunda.

Öncelikle ağır bir travma yaşamışsın. Hassassın tıpkı benim gibi.
Hayırlısı buymuş de geç. Böyle yapmalısın. İlk kez yaşadığın bu şeyler son olmaz elbette. Hayırlısını dile.

Bence söyle karısına. Evlerinin huzurunu boz. Çünkü bu senin suçun değil adamın suçu bi zahmet yaptıklarının cezasını çeksin. Bu erkeklerden de bıktım ya eşi hamile kalmaya görsün hemen gözler dışarda.

Öncelikle ağır bir travma yaşamışsın. Hassassın tıpkı benim gibi.
Hayırlısı buymuş de geç. Böyle yapmalısın. İlk kez yaşadığın bu şeyler son olmaz elbette. Hayırlısını dile.

:( hemde cok hassasim... kaldiramiyorum bana yapilanlari, beni kandirmasina.. gozumun icine baka baka yalan soylemesine.. benim onun sevdigimi ona gun gectikce baglandigimi bile bile benden ayrilmamasina.. Allah kahretsin onu.

Bence söyle karısına. Evlerinin huzurunu boz. Çünkü bu senin suçun değil adamın suçu bi zahmet yaptıklarının cezasını çeksin. Bu erkeklerden de bıktım ya eşi hamile kalmaya görsün hemen gözler dışarda.

Annesine soyledim, bi onceki sayfa okuyabilirsiniz. Esi bilse bile ayrilmaz ben bunu anladim. Hatta adami bile savunabilecekler bile buna inaniyorum. Ne halleri varsa gorsunler! Ama uc kizlarinin oldugunu asla unutmasinlar.
Allahindan bulsun insALLAH. Hakkim zehir zikkim ona.

Annesine soyledim, bi onceki sayfa okuyabilirsiniz. Esi bilse bile ayrilmaz ben bunu anladim. Hatta adami bile savunabilecekler bile buna inaniyorum. Ne halleri varsa gorsunler! Ama uc kizlarinin oldugunu asla unutmasinlar.
Allahindan bulsun insALLAH. Hakkim zehir zikkim ona.
Annesi kızına söyler mi ki hiç sanmıyorum.

Şuanda ayrısınız ya hala size mesaj atıyormu yada arıyormu?
Eşinede söylesen bir dert söylemesen bir dert insan çok zorda kalıyor bu tür durumlarda

beni en son aradiginda, ben el ele tutusan sevgililerin resmini koymustum. Oda bunu gorup sevgili edindigimi sanmis.. bana sitem dolu sozler yazdi... hemen birini nasil buldun.. bana sakin beni sevmisin ha. felan diye!
sonra teyzem mudahale etti cunki ben tam unutmustum hayatima ceki duzen verdim. Yine tepe takla gittim. Artik yazamaz cunki polisi aricagimizi saniyor

beni en son aradiginda, ben el ele tutusan sevgililerin resmini koymustum. Oda bunu gorup sevgili edindigimi sanmis.. bana sitem dolu sozler yazdi... hemen birini nasil buldun.. bana beni nasil sevmisin ha. felan diye!
sonra teyzem mudahale etti cunki ben tam unutmustum hayatima ceki duzen verdim. Yine tepe takla gittim. Artik yazamaz cunki polisi aricagimizi saniyor

Bence bu yasadiklarini deneyim olarak al yanina heryere gotur ve unutma. Ayrica sunu unutma "ne yaparsan onu bulursun" Bu karaktersiz yaratik sana Ve eminim diger kizlara yaptigi kendi basina gelecek. Sana tavsiyem aklina bile getirmemeye calis Ve hayatina devam et. Hayat o kadar guzel ki yasamaya bak. Ayrica biliyorum ifkelisin uzuntulusun fakat beddua etme. Kontrol et kendini beddua etme Ve edecegin zaman da Allaha havale ettim de. Merak etme Allah kendisine birakilan isleri adaletiyle haleder ( hoca gibi konusdum )

Sevgili kizlar,

Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.

Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...

Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..

O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..

Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!

Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?

Aldigi Ah'lar cikarmi :KK43: istiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!
Bu adamdan kurtuldugun için kendini şanslı say
ya senelerin gitseydi ne yapacaktın?
malesef böyle insanlr iyice çoğaldı gunumuzde.
Allah içine ferahlık versin , irtibati kes birdaha asla muhatap olma.

Back
X