Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Bu yorumun altına imzamı atasım geldi :)

Hiç sevgiliniz olmadığı için bu kadar safsınız. Adamın evli olduğunu bile anlamıyorsunuz ve iki numara yaptı diye çok sevildiğinizi sanıyorsunuz. Sizin hayatınız mahvolmadı. Onunla evli olan o kadının ve çocuklarının hayatı mahvoldu.
Siz sadece kötü bir tecrübe yaşadınız. Çıkın hayatı yaşayın biraz. Pamuklara sarınıp evde oturursanız böyle basit şeylerle kandırılır hayatı hiç tanımaz sonra başınıza dünyanın en kötü şeyi geldi zannedersiniz.

Ben olsam başimdan çevirip sadaka verirdim büyük bela atlattım diye , ama kızlar genelde bu tarz tiplerin peşinde köle olur , evine yuvasına sahip çıkan adamlardanda bı sure sonra sıkılırlar acaba seviyomuyum diye konu acarlar burda , sanırım dünyanın düzeni bu seven s... , S.. sevilir :) yazık karısına en çok ona yazık böyle şerefsiz bir adamdan üç çocuğu var kimbilir onada kendini prenses gibi hissettiriyordur ama kadın o zehirli kırmızı elmaları yediginin farkında bile değildir . Allah'ım sen koru ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…