umay isminin sizde bıraktığı izlenim nedir :)

son zamanlarda türeyen dile yapışmış isimlerden daha güzel... her sene bazı isimler moda oluyor bu sene de elini sallasan mira hira esila vs kız isimlerine çarpıyor sinir oluyorum. ben kıyafette bile biriyle pişti olurum diye korkarken herkesin koyduğu ismi asla koymam çocuğuma. Umay bence çok güzel:KK36:
Kesinlikler :))) mira miya hira mila :) artık böööhhhhh geldi

Kızım olsa dusunecegim isimlerden biri de Umay ' di. Ayrıca Almila, Ülkü ve Asya'yi da dusunuyorum. Ama oğlum olacak ve ben de.isim bulamadim. Benim içinde ismin Türkçe olması ilk tercih. Umay kız güzel ve hoş olur. Anlamı da ayrı güzel zaten.

Anlamını şu an hatırlamıyorum, kızımız olsaydı eşim Umay istiyordu.anlamı da çok güzeldi. Ama oğlumuz oluyor. Allah kısmet eder ikinci çocuğumuz olur ve kız olursa Umay koyacağız.

Umay ismini biliyorum, evet çok da nadir.
Anlamını yazmışsınız daha da hoşuma gitti, öz Türkçe isimlere bayılırım.

Umay ismine aşinalığım bir şarkıcı vardı Umay Umay diye, oradan geliyor. Benim hoşuma giden bir isim.
O şarkıcı nedeniyle mi seviyorum bilmiyorum ama, kendisi bana hep isminin de etkisiyle gizemli, donanımlı gelmiştir.
Sağlıkla alın kucağınıza, adıyla yaşasın.

Kızım olsa dusunecegim isimlerden biri de Umay ' di. Ayrıca Almila, Ülkü ve Asya'yi da dusunuyorum. Ama oğlum olacak ve ben de.isim bulamadim. Benim içinde ismin Türkçe olması ilk tercih. Umay kız güzel ve hoş olur. Anlamı da ayrı güzel zaten.
ilk ismi ülkü olacak sanırım eşimin tercihiyle :) erkek olsaydı da oğuz ata ya da oğuz kağan koyacaktık :)

malum bebişimizin cinsiyeti artık belli oldu kızımız geliyor :anneadayı: eşimle en başından beri kız için de erkek için de isimlerimiz hazırdı. bizim için önemli olan türkçe bir isim olması :) bu isim favorimiz ama çevremizde bu isimde bir tanıdığımız yok. sizin var mı, varsa nasıl insanlardır? isimlerin insanın karakterini etkilediğine inanıyorum. soruyu sormamın sebebi bu. yardımcı olursanız bizim için ne mutlu:KK200:
Tanıdığım en iyi insan :KK200: Tanıdığım için çok şanslıyım kendisini. Gözü kapalı tavsiye ederim. Allah bahtını açık etsin yavrunun.

Merhaba. Bu konuyu yeni gördüm bebeğiniz doğdu mu bilmiyorum ama yine de yazmak istedim. Benim kızımın adı Umay şu an 3 yasinda.

Back
X