• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umarım bir yol buluruz

selisomr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
10
2
1
36
Merhaba,

Bir arkadaşım vasıtasıyla sizler ile bir araya geldik. Arkadaşım sizlerin çok objektif yorumlarda bulunduğunuzu ve taktığımız at gözlüklerini çıkardığımızı söyledi. Başlıkta belirttiğim gibi umarım bir yol buluruz. Gelelim konuma.

Yaklaşık 4 senelik evliyim, 1,5 yaşında dünya tatlısı oğlum var. eşimle ilk evlendiğimiz dönemlerde rüya gibiydi. Çocuk oldu inanın hiç değişmedi, gerek ev işlerine gerekse çocuk bakımına elinden geldiğinde yardımcı oluyordu. biz çok gezerdik inanın, çocuk oldu yine gezdik, ege turlarımı dersiniz, karadeniz turlarımı dersiniz, türkiyede gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmadı bu 4 sene içinde. Her zaman bana sürprizler yapan kocam vardı. Arabaya binerdim çiçekler, gittiğimiz mekanlarde çicekler vs vs vs. Çok çok paramız yoktu ama bize yeterdi. Kimseye mecbur bırakmadı hamdolsun. Ama şimdi. dünya kadar paramız var. Eşim iş kurdu derken çok iyi gitti. Arabalar değişti, ev değişti ve tabiki kocamda değişti. Şimdi o bensiz bir şey yapmaz dediğim kocam için acaba bugün saat kaççta gelecek, yavrum babasını görecek mi diyorum. Yurtdışı gezilerine gider işi için. Zaman zaman bizide götürür ama en fazla 2 kez. gerisinde kendi gider. Para var evet huzurum yok. mutlu değilim. Elimde son model telefon, altımda son model arabam ama yanımda kocam yok. Artık herşeyi tek başıma yapar oldum işlerinin yoğunluğundan bahsedip çok fazla zaman geçiremiyoruz. Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi. Duymamış gibi yaptım içimi mahvetti. Ben acaba aldatılıyormuyum diyorum.

Bakımsız gezmeyin bakalım biraz kendinize bakın, gezin tozun, yeni arkadaşlar bulun. Eğer zaten bakımlı ve bu yazdıklarımı yapıyorsanız. Daha da arttırın bunları. Eğer hala aynıysa tavrı peşine düşüp sessizce takip edin.

Seni telaslandirmak için demiyorum.kocam ailesinin yaninda onlar altin bulduk diye kafaya alınca nu saatten sonra karı bosatacaksiniz bana dedi.demek ki benimkinin para ile içindeki basit insan daha çok ortaya cikiyor.erkeklerin içinden gelir kimisi bozulur kimisi bozulmaz

Merhaba,

Bir arkadaşım vasıtasıyla sizler ile bir araya geldik. Arkadaşım sizlerin çok objektif yorumlarda bulunduğunuzu ve taktığımız at gözlüklerini çıkardığımızı söyledi. Başlıkta belirttiğim gibi umarım bir yol buluruz. Gelelim konuma.

Yaklaşık 4 senelik evliyim, 1,5 yaşında dünya tatlısı oğlum var. eşimle ilk evlendiğimiz dönemlerde rüya gibiydi. Çocuk oldu inanın hiç değişmedi, gerek ev işlerine gerekse çocuk bakımına elinden geldiğinde yardımcı oluyordu. biz çok gezerdik inanın, çocuk oldu yine gezdik, ege turlarımı dersiniz, karadeniz turlarımı dersiniz, türkiyede gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmadı bu 4 sene içinde. Her zaman bana sürprizler yapan kocam vardı. Arabaya binerdim çiçekler, gittiğimiz mekanlarde çicekler vs vs vs. Çok çok paramız yoktu ama bize yeterdi. Kimseye mecbur bırakmadı hamdolsun. Ama şimdi. dünya kadar paramız var. Eşim iş kurdu derken çok iyi gitti. Arabalar değişti, ev değişti ve tabiki kocamda değişti. Şimdi o bensiz bir şey yapmaz dediğim kocam için acaba bugün saat kaççta gelecek, yavrum babasını görecek mi diyorum. Yurtdışı gezilerine gider işi için. Zaman zaman bizide götürür ama en fazla 2 kez. gerisinde kendi gider. Para var evet huzurum yok. mutlu değilim. Elimde son model telefon, altımda son model arabam ama yanımda kocam yok. Artık herşeyi tek başıma yapar oldum işlerinin yoğunluğundan bahsedip çok fazla zaman geçiremiyoruz. Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi. Duymamış gibi yaptım içimi mahvetti. Ben acaba aldatılıyormuyum diyorum.
neden duymamış gibi yaptın

aldatılıyor musun bilemeyiz. ama o lafı duyduysan bence yüzleş.

Kimse için gözümüzle görmeden aldatıyor diyemeyiz,ancak öyle çirkinleştiki dünya.
Evli çocuklu kadınlar bile rahatlıkla kocalarını aldatıyor artık.
Normal maddiyattakiler hemde bunu yapan.
Hele para maddiyat varsa konmadık sinek kalmıyor malesef.
Siz kendinizi ve çocuklarınızı garanti altına almaya bakın,birkim yapın vs.
Paranın bozmadığı erkek ve kadını görmedim hayatımda henüz.

"Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi".
Bu cümleyi kuran biri aldatmıyorsa bile aldatma potansiyeli var.Adamı para değiştirmiş belli. Aldatıyo diyemem, en iyi siz anlarsınız eşinizin çok değiştiğini yazmışsınız zaten.

Bakımsız gezmeyin bakalım biraz kendinize bakın, gezin tozun, yeni arkadaşlar bulun. Eğer zaten bakımlı ve bu yazdıklarımı yapıyorsanız. Daha da arttırın bunları. Eğer hala aynıysa tavrı peşine düşüp sessizce takip edin.
Bakımsız değilim. Biraz kilom var. Makyajsız çıkmam mesela ama bilemedim.

"Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi".
Bu cümleyi kuran biri aldatmıyorsa bile aldatma potansiyeli var.Adamı para değiştirmiş belli. Aldatıyo diyemem, en iyi siz anlarsınız eşinizin çok değiştiğini yazmışsınız zaten.
Çoğu zaman oğlumla uyuyakalıyorum.

O lafı duyduktan sonra susup kalamazdım dünyayı dar ederdim ona.
İçinize atarak bir yere varamazsınız.
Konuşun, yüzleşin.
Sizi istemiyorsa, beğenmiyorsa boşanın.

Tatlım madem paran var, kendine daha da özen göster.
Mesela biraz kilom var diyorsun ya, diyetisyene git, Özel hocayla sporunu yap...
Kıyafeterin biraz dekolteli olsun, sosyal hayata karış kendini çocukla eve hapsetme, kocanla konuşacak konular edin...

Elbette söylediği söze çok ama çok kızdım ama bazen erkekler sırf kendi arkadaşlarına hava atmak için bu şekilde konuşabiliyor...
Geç olmadan durumu lehine çevir derim.
Bir de bakımlı olmak makyaj yapmak değil sadece, kılık kıyafetten duruşa kadar hepsini kapsar bunu unutma...

Dilerim sıkıntı yaşamazsın, ama bence şu an yüzleşme kocanla, aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok, erkekler tek komutla çalışıyor, yapmayı yapma potansiyelim var gibi anlayacak şimdi o...

değilim aslında. Çok fazla bakımlıyım diyemem ama makyaj yapmadan çıkamam dışarı

Ben üzülüyorum böyle şeylere, koca beğensin diye kilo ver, koca beğensin diye bakımlı ol
Yerinizde olsam bunların hiç birini yapmam, üç kuruş parayla değiştiyse varsın yoluna gitsin...

Çocuğunuz zaten sadece 1.5 yaşında ve bebek doğduğunda değişmemişti diyorsunuz.Ne zaman değişti o vakit?
Bana bebek bakımı ev bakımı yemek yapma vb konularda çok destek oldu. O konuda bahsettim. Adam parayı buldu değişti. Kendine bir bakmalar size anlatamam. Eskiden 2. bebek derdik. Oğlum 5-6 aylııken. Şimdi 2. bebeğin konusunu bile açtırmıyor bana. Allahım yardım et.

Tatlım madem paran var, kendine daha da özen göster.
Mesela biraz kilom var diyorsun ya, diyetisyene git, Özel hocayla sporunu yap...
Kıyafeterin biraz dekolteli olsun, sosyal hayata karış kendini çocukla eve hapsetme, kocanla konuşacak konular edin...

Elbette söylediği söze çok ama çok kızdım ama bazen erkekler sırf kendi arkadaşlarına hava atmak için bu şekilde konuşabiliyor...
Geç olmadan durumu lehine çevir derim.
Bir de bakımlı olmak makyaj yapmak değil sadece, kılık kıyafetten duruşa kadar hepsini kapsar bunu unutma...

Dilerim sıkıntı yaşamazsın, ama bence şu an yüzleşme kocanla, aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok, erkekler tek komutla çalışıyor, yapmayı yapma potansiyelim var gibi anlayacak şimdi o...
Evde durmam zaten çok gezerim. Algılarımı ve kendmi kapamadım çok şükür. Oğlumlayım sürekli. Arkdaşlarımlayom. Çok güzel giyinir miyim bilmem ama beter değilim. Diyetteyim şu ara

Bir de tatlım, çocuğu dünyanın merkezi yapma...
Albette annelik kutsal ama kendine bakacaksın önce, sen varsan her şeyin kıymeti var...
Bakıcı tut, en azından mesela günün belirli saatleri çocukla ilgilenecek biri olsun, sen kendine vakit ayır...
zaten maddi imkanın varmış, salma kendini, dik dur...
çocukla uyuyup adamı bırakırsan malesef erkekler çocuklardan beter ilgi bekler...

Benim kuzenimde sizin esiniz gibi is kurdu ve eline para gecince degismeye basladi. Sonuc olarak hala yengeme evliyken baska bir kiza davullu zurnali dügün yapti. Paralari yokken yengemi el üstünde tutardi. Para eline gecince degisti tabi. 2 es olarak aldigi kiz yasca en az 10 yas kücük. Bana eskiden sorsalardi aslaa böyle birsey yapmaz derdim. Ama yapti. Ven ben yengemin tarafini tuttugum icin kuzenimle tüm bagimi kopardim. Insallah sizde durumlar böyle degildir.gözünüzü yinede dört acin. Esinizle huzursuzlugunuzu konusmaya deneyin

Back