Hala yatiyomusun surekliİyim canım teşekkür ederim. Alışdım artık zor hamilelik süreçimekahve rengde akıntım bitmedi, dün estrofem hapımı bırakdım artık. Progestan fitile devam. 12 Temmuz randevum var. İkili test yapılıcakmış. Açıkcası hiç yapdırmak istemiyorum ama doktor yaş 40 olduğu için yapdırman gerek dedi. Bakalım inşallah her şey yolunda olur.
Evet 20 gün tekrar gel dediler bakalım o zaman geri döneriz ama tedaviye başladıklarında kalmayı düşünüyorum sadece çalişiyoruz eşimle ve ben yerime başka birini ayarlayıp geliyorum o yüzden sıkıntı bizim için ama artık olsunda bunlar hallolur şeyler diye bakıyoruzOzaman bir iletisim eksikligi olmus uzuldum gercekten ama siz gelince kalacaksiniz dimi tedavi icin Bursa’da mesafe uzun cunku
canim herseyin vardir bi sebebi ama bende cok uzulmustum tamda korona’nin çok oldugu zamanlardi bence yakalanmamak mucize olurdu.
sen simdi aşı olsan eylule kalacak tedavin
Ama asi olmazsanda belkide dun bana dedikleri gibi gebeligin 20-24.haftasini bekliceksin. Hakkinda hayirlisi olsun
Amin canim insallah hep guzel gelismeler olur
O OLQA sessinlesti yine merakla bekliyoruzz
Yok yatmıyorum rutin hayatıma devam ediyorum. Ama dikkat ediğorum.Hala yatiyomusun surekli
Kafamdaki deli soruların cevaplarını aldım galiba. Teşekkür ederim.Evet canim bencede aşı’dan once tedavi daha onemli, bende bugun sordum Tülay hemsireye ; Işil hocalar gebelikte 20-24.haftaya kadar beklemeyi tercih ediyorlar dedi, daha malum asinin hamilelerdeki etkiside tam bilinmiyor dedi.
ultrasonda baktik 5 hafta 5 gunluk kese ve tarih uyumlu dedi bakan doktor, bende gordum kesemisali gunu kalp atisi icin gidecegim bakalim belkide son gidisim olacak hakkimda hayirlisi
Birde kadinin biri geldi yeni tedavi icin adetin 2.gunu gelecekti ama bayramda bilgisayarlar kapali dedi tulay hemsire bir sonraki 2.adette geleceksin dedi. Yani bayramda nobetlese calisiyorlarmis ama sadece varolan tedavi icin
Ekstra sifirdan baslanmiyor 1 ay öteleniyor yeni baslicaklara.
Cumartesi açık mı tüp bebek merkeziEvet canim bencede aşı’dan once tedavi daha onemli, bende bugun sordum Tülay hemsireye ; Işil hocalar gebelikte 20-24.haftaya kadar beklemeyi tercih ediyorlar dedi, daha malum asinin hamilelerdeki etkiside tam bilinmiyor dedi.
ultrasonda baktik 5 hafta 5 gunluk kese ve tarih uyumlu dedi bakan doktor, bende gordum kesemisali gunu kalp atisi icin gidecegim bakalim belkide son gidisim olacak hakkimda hayirlisi
Birde kadinin biri geldi yeni tedavi icin adetin 2.gunu gelecekti ama bayramda bilgisayarlar kapali dedi tulay hemsire bir sonraki 2.adette geleceksin dedi. Yani bayramda nobetlese calisiyorlarmis ama sadece varolan tedavi icin
Ekstra sifirdan baslanmiyor 1 ay öteleniyor yeni baslicaklara.
Hayir ama kendileri cumartesi cagirip gorusebiliyorlar. Tedavi devam ederken yani . Normalde sadece hafta ici açık.Cumartesi açık mı tüp bebek merkezi
Canim çok üzüldüm okurken içim titrediKeşke bu sayfada hep mutluluğumuzu paylaşsak, ama ne yazık ki kaderimize yazılan üzüntüyü çaresizliği silimiyoruzArkadaşlar ben bebeğimi kayb etdim. Son kontrölümden sonra bebeğimin kalbi durmuş. Hastanede kürtajımı beklerken üzüntümü sizle paylaşmak istedim. Keşke hamile kalmasaydım keşke bu üzüntüyü yıkkınlığı yaşamasaydım
Yaa canım ne kadar üzüldüm anlatamam. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemedim canım benim.Okuyunca çok kötü oldum. Umut kaynağımdın. Nasıl bir teselli söylenir onu bile bilemiyorum. Sadace sen iyi ol. Sen iyi hisset kendini gerisi önemli değil.Keşke bu sayfada hep mutluluğumuzu paylaşsak, ama ne yazık ki kaderimize yazılan üzüntüyü çaresizliği silimiyoruzArkadaşlar ben bebeğimi kayb etdim. Son kontrölümden sonra bebeğimin kalbi durmuş. Hastanede kürtajımı beklerken üzüntümü sizle paylaşmak istedim. Keşke hamile kalmasaydım keşke bu üzüntüyü yıkkınlığı yaşamasaydım
İçimdeki boşluğun üzüntünün tarifi yokCanim çok üzüldüm okurken içim titredine yazacagimi ne diyecegimi bilemedim sen hep bir öncü idin önümde mutlu oluyordum senin haberlerinle
Uzun bi zaman toparliyamam her halde kendimi kardeşimYaa canım ne kadar üzüldüm anlatamam. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemedim canım benim.Okuyunca çok kötü oldum. Umut kaynağımdın. Nasıl bir teselli söylenir onu bile bilemiyorum. Sadace sen iyi ol. Sen iyi hisset kendini gerisi önemli değil.
Elbetteki üzülür insan. Kendimin başına gelmiş kadar üzüldüm yıkıldım. Sen değerlisin ve kendine de önem vermen lazım. O yüzden şuan sadece kendine iyi davran. Ne zaman istersen biz burdayız yanındayız canım benim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimiz için.Uzun bi zaman toparliyamam her halde kendimi kardeşimda iki gün önce yeni sezon hamilelik elbiseleri almışdım. İsyan etmiyorum ama bu üzüntüğü yaşamakdan bu kayıpları yaşamakdan yoruldum canım
Amin. Ecmain.İçimdeki boşluğun üzüntünün tarifi yokArık uzun bi zaman çoçuk konusu bizim için kapandı. Eşimin yüzündeki üzüntü beni param parça etdi. Çok zor çok. Dua ediyorum Rabbime Dua ediğorum bir daha bu sayfada kimse olumsuz haber paylaşmasın, kimse üzülmesin
Teşekkür ederim canım desteğiniz için. Amin inşallah canım dualarım hepimiz içinElbetteki üzülür insan. Kendimin başına gelmiş kadar üzüldüm yıkıldım. Sen değerlisin ve kendine de önem vermen lazım. O yüzden şuan sadece kendine iyi davran. Ne zaman istersen biz burdayız yanındayız canım benim. Rabbim her şeyin hayırlısını versin hepimiz için.
Çok üzüldüm ya çok gecmiş olsun rabbim sabrını versinKeşke bu sayfada hep mutluluğumuzu paylaşsak, ama ne yazık ki kaderimize yazılan üzüntüyü çaresizliği silimiyoruzArkadaşlar ben bebeğimi kayb etdim. Son kontrölümden sonra bebeğimin kalbi durmuş. Hastanede kürtajımı beklerken üzüntümü sizle paylaşmak istedim. Keşke hamile kalmasaydım keşke bu üzüntüyü yıkkınlığı yaşamasaydım
Teşekkür ederim Amin inşallahÇok üzüldüm ya çok gecmiş olsun rabbim sabrını versin
O kadar üzüldüm ki canım ya ne diyecegimi ne yazacağımı bilemiyorum... Allah'ım yardımcın olsun sabır versin şu dönemde size...teselli edecek cümle kuramıyorum şu andaUzun bi zaman toparliyamam her halde kendimi kardeşimda iki gün önce yeni sezon hamilelik elbiseleri almışdım. İsyan etmiyorum ama bu üzüntüğü yaşamakdan bu kayıpları yaşamakdan yoruldum canım
Destek cümlelerin için teşekkür ederim kardeşim, Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasınO kadar üzüldüm ki canım ya ne diyecegimi ne yazacağımı bilemiyorum... Allah'ım yardımcın olsun sabır versin şu dönemde size...teselli edecek cümle kuramıyorum şu andainan ...biraz kafanı toparla tabi...inan bugünlerde geçicek evet şu anda demesi kolay bize ama herşeyin ilacı senin için şimdi zaman...her zaman yazabilirsin canım özelden yada buradan istersen...çok çok üzüldüm ama Rabbim sana size sağlık versin... geçicek inşallah bugünlerde geçicek...kendine dikkat et...
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsunKeşke bu sayfada hep mutluluğumuzu paylaşsak, ama ne yazık ki kaderimize yazılan üzüntüyü çaresizliği silimiyoruzArkadaşlar ben bebeğimi kayb etdim. Son kontrölümden sonra bebeğimin kalbi durmuş. Hastanede kürtajımı beklerken üzüntümü sizle paylaşmak istedim. Keşke hamile kalmasaydım keşke bu üzüntüyü yıkkınlığı yaşamasaydım
Tatlım hepimiz üzüldük ama sende sakın moralini bozma olur muCanim çok üzüldüm okurken içim titredine yazacagimi ne diyecegimi bilemedim sen hep bir öncü idin önümde mutlu oluyordum senin haberlerinle