Duallarınız için teşekkür ederim canım.nasip böyleğmiş tek istediğimiz bu üzüntüyü üzerimizden atmak. Eşim ben kürtajdayken bayram öncesine otel ayarlamış tatil için, uzaklaşalım Bursa’dan diğe,biraz kafamız rahatlasın . Bir şeyide sizlerle paylaşmak istiyorum, ışıl hoca, Adnan hoca inanılmaz ilgili ve alakalı oldu benimle,gerçekdende doktorlarımız çok iyi, benden alınan bebeyi ve kanımı detaylı incelemek için genetiğe yolladılar 4 aya sonuçlar çıkacak. Sabah Gürkan hoca ve ışıl hoca arayı fazla uzatmayalım genetiğin cevabı çıksın tekrar ona göre başlarız dediler. Şunu anladım ki biz hastalar onlar için çok önemliyiz. Ben açile 9 temuzda gitdim , o gün da kendisi olmasa bile ışıl hoça telefonlada olsa benle hoçalara iyi ilgilenmelerini söyledi hatda dün sabah arkadaşı Adnan hocaya Rica edip benimle özel ilgilenmesini söylemiş. Demem o ki ne olursa olsun hocalarımızı kolay kolay bırakmayalım. İyiki Unverstede tedaviye başlamışım. Eşimde bu kadar ilgi ve alakaları için çok memnun kaldı. Biz Unverstede hepimiz güvendeyiz ve gönül rahatlığı ile tedavimizi ola biliriz. Hayat devam ediyo zaman her şeyin ilacıdır derler. Rabbim hayırlı günde inşallah bizimde yüzümüzü güldürürAhhhh canım benim çok geçmiş olsunCanım benim keşke deme lütfen...İmtihan dünyasındayız herşey bizler için bir imtihanfır.Allah herkesi farklı şeylerle imtihan eder.Kimine zenginlik verir verdiklerine şükretmediği için onun imtihanı şükürsüzlüktür.Kimine hayatı boyunca fakir bir hayat verir onuda fakirliği ile ,kimine sağlık verir kimine vermez vb.....bir çok örnek sayabiliriz.Bulunduğumuz durum içinde bazen bizlerin bilmediği hayırlar vardır.Öncelikle bizlerin sağlığı herşeyden önemli,bizler ve eşlerimiz sağlıklı olalım yuvamızda huzurlu bir hayat geçirelim varsın çocuğumuzda olmasın ne yapalım.Yine kendini şanslı kabul et ,en azından rabbim anne olma duygusunu tattırmış .Eşimin kuzeninin eşi daha 32 yaşında 4 aylık ikizlere hamile 1 yıl içinde şeker,tansiyon ,bağırsak,safra kesesinde rahatsızlığı çıktı.Hamilelikte zona çıkardı dün haber aldık beyin kanaması geçirmiş yoğun bakımda yatıyor.Herşeyin başı sağlık umarım en kısa sürede toparlabırsın.Rabbim herkese dayanma gücü ve sabırlar versin.Sen ve sağlığın herşeyden değerli kendine her daim bunu hatırlat olur muDualarımız seninle