Sizede keçmiş olsun.Üzülmeyin Allah büyükdür. İnşallah Allah tez bir zamanda kucağınızı doldurmağı nasip etsin. Zor süreclerden geçiyoruz hepimiz Rabbim her kesin yardımcısı olsun. Mübarek Ramazan ayı hurmetine tüm anne olmak isteğen adayların duaları kabul etsin inşallahCogu kisi estrofemin bulantı yaptigindan sikayetci. Benimki kendi dustu, eylulde 2. Tedaviye baslamayi dusunuyoruz insallsh
Kendiliğinden düşmesi çok iyi olmuş.İnsan kürtajdan korkuyor acaba rahim zarar görür mü vs...Düşükten sonra jinekolojik muayane oldun mu?İnşallah canım bu sefer sağlıkla hayırlısıyla bebişini tutunur ve güzel haberine hep birlikte seviniriz.Cogu kisi estrofemin bulantı yaptigindan sikayetci. Benimki kendi dustu, eylulde 2. Tedaviye baslamayi dusunuyoruz insallsh
Sağ ol teşekkür ederim.O zaman sen 2.kez reglini oldun.Suan hangi aşamadasın?Keçmiş olsun arkadaşım Allah şifa ve kolaylık versin. Eşim ve benim midemizde qastirit var zaman zaman çok mide bulantısı veriyo. Estrofem banada bulantı yapıyor malesef ama dayanmağa çalışıyorum her şey bebeymiz için. Benim randevum 5 mays
Evet oldum reglimi canım tedaviye başladık hayırlısıyla, estrofem verdi günde üç kere. 5 mays randevu verdiler. Hemişeri adetin 18 günü transfer oluyor dedi. Ama benim 18 günü bayrama denk geliyor. Bakalım nasıl olucakSağ ol teşekkür ederim.O zaman sen 2.kez reglini oldun.Suan hangi aşamadasın?
Maşallah canım çok sevindim senin adına,hayırlısıyla güzel günler yakın inşallah...Evet oldum reglimi canım tedaviye başladık hayırlısıyla, estrofem verdi günde üç kere. 5 mays randevu verdiler. Hemişeri adetin 18 günü transfer oluyor dedi. Ama benim 18 günü bayrama denk geliyor. Bakalım nasıl olucak
Teşekkür ederim canım İnşallahMaşallah canım çok sevindim senin adına,hayırlısıyla güzel günler yakın inşallah...
Cok tesekkurler amin insallah. Rabbim seninde transferini saglikla tutunmayi nasip etsinSizede keçmiş olsun.Üzülmeyin Allah büyükdür. İnşallah Allah tez bir zamanda kucağınızı doldurmağı nasip etsin. Zor süreclerden geçiyoruz hepimiz Rabbim her kesin yardımcısı olsun. Mübarek Ramazan ayı hurmetine tüm anne olmak isteğen adayların duaları kabul etsin inşallah
9 gun boyunca surekli agrim oldu 4 gunu yogun bi sekildeydi. Kurtaj olsaydim bu kadar agri cekmezdim diye dusunuyorum. Allah tekrar yasatmasin ama bi daha basima gelirse direk kurtaj yapin beni derim. Belkide yanlis dusunuyorumdurKendiliğinden düşmesi çok iyi olmuş.İnsan kürtajdan korkuyor acaba rahim zarar görür mü vs...Düşükten sonra jinekolojik muayane oldun mu?İnşallah canım bu sefer sağlıkla hayırlısıyla bebişini tutunur ve güzel haberine hep birlikte seviniriz.
Ahh canım bilirim o ağrıları,ben 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldim.2 bebeğim 3,5 aylikti onu suni sancı ile doğurdum sonrasında kürtaj oldum.Ama inan bizim kendi sağlığımız için en güzeli kendiliğinden düşmesi diye düşünüyorum.Düşük yaparken ağrı kesici ya da acilden gidip bir iğne yaptırılabilir.Cok tesekkurler amin insallah. Rabbim seninde transferini saglikla tutunmayi nasip etsin
9 gun boyunca surekli agrim oldu 4 gunu yogun bi sekildeydi. Kurtaj olsaydim bu kadar agri cekmezdim diye dusunuyorum. Allah tekrar yasatmasin ama bi daha basima gelirse direk kurtaj yapin beni derim. Belkide yanlis dusunuyorumdur
2 kere muayene oldum dusukten sonra
Teşekkür ederim canım İnşallah
Teşekkür ederim Amin inşallah. Allah bi daha üzmesin seni canım. Kürtaş hiç iyi bir şey deyil malesef. Ben üç aylık bebeyimi düşürdüğümde kürtaş yapdılar malesef enfeksiyon kapdım. Be uzun bir tedaviden sonra kendime zor geldim. Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın, senden kopan bebeynemi yanasın yoksa çekdiyin ağrılaramıCok tesekkurler amin insallah. Rabbim seninde transferini saglikla tutunmayi nasip etsin
9 gun boyunca surekli agrim oldu 4 gunu yogun bi sekildeydi. Kurtaj olsaydim bu kadar agri cekmezdim diye dusunuyorum. Allah tekrar yasatmasin ama bi daha basima gelirse direk kurtaj yapin beni derim. Belkide yanlis dusunuyorumdur
2 kere muayene oldum dusukten sonra
Allah bir daha yaşatmasın canım. İnşallah hepimizin üzü gülür artıkAhh canım bilirim o ağrıları,ben 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldim.2 bebeğim 3,5 aylikti onu suni sancı ile doğurdum sonrasında kürtaj oldum.Ama inan bizim kendi sağlığımız için en güzeli kendiliğinden düşmesi diye düşünüyorum.Düşük yaparken ağrı kesici ya da acilden gidip bir iğne yaptırılabilir.
İnşallah bir daha böyle birşeyle karsilasmazsın, tek sancı doğum sancısı olur.
Agri kesici haplara igneye ragmen gecmedi o agrilarAhh canım bilirim o ağrıları,ben 2 kere kürtaj olmak zorunda kaldim.2 bebeğim 3,5 aylikti onu suni sancı ile doğurdum sonrasında kürtaj oldum.Ama inan bizim kendi sağlığımız için en güzeli kendiliğinden düşmesi diye düşünüyorum.Düşük yaparken ağrı kesici ya da acilden gidip bir iğne yaptırılabilir.
İnşallah bir daha böyle birşeyle karsilasmazsın, tek sancı doğum sancısı olur.
Kurtaj konularini okuyunca, kurtajdan sonra agrim olmadi yszmislar genelde. Seninki enfeksiyondan dolayi zor olmus sanırımTeşekkür ederim Amin inşallah. Allah bi daha üzmesin seni canım. Kürtaş hiç iyi bir şey deyil malesef. Ben üç aylık bebeyimi düşürdüğümde kürtaş yapdılar malesef enfeksiyon kapdım. Be uzun bir tedaviden sonra kendime zor geldim. Allah kimseye bu üzüntüyü yaşatmasın, senden kopan bebeynemi yanasın yoksa çekdiyin ağrılaramı
Evet benim çok zor keçdi hiç unutamıyorum o yaşadıklarımı.Agri kesici haplara igneye ragmen gecmedi o agrilar
Kurtaj konularini okuyunca, kurtajdan sonra agrim olmadi yszmislar genelde. Seninki enfeksiyondan dolayi zor olmus sanırım
Merhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.40 yaş olduğum için transfer ücreti 2500₺ ödeme yapacağız.Kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.
Canım geç olsun güç olmasın.Bende Aralık'ta tedaviye başladım bak daha yeni transfer aşamasındayım.Bugün bir hastadan bahsediyorlardı onu duyduktan sonra şükrettim halimize...Sabrın sonu selamettir.sonunda o gün geldi he :) senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun.
bende ses yok 9 şubattan beri beklemeye devam , 15 haziranda sperm randevusu var artık o zaman gittiğimizde bi sorarız.
Çok sevindim canım... Hakkında hayırlısı olsun inşallah...en sonunda zamanı geldi ... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...Merhaba arkadaşlar ,
Nasip olursa 11 Mayıs'ta transfer yapılacak.40 yaş olduğum için transfer ücreti 2500₺ ödeme yapacağız.Kan verdim,daha önce verilen ilaçlara devam edeceğim ekstradan progesteron verildi.
Amin canım inşallah halkımızdan hayırlısı olur.Mübarek ramazan ayı ve Kadir gecesi hürmetine rabbim isteyen herkesin tüm dualarını kabul etsin.Hayırlı kandillerÇok sevindim canım... Hakkında hayırlısı olsun inşallah...en sonunda zamanı geldi ... Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Amin sizinde Bayramınız mübarek olsun canımArkadaşlar,maskesiz mesafesiz nice güzel bayramlara inş.Ramazan bayramınız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?