Transferin daha yeni canım,ama güzel belirtiler bunlar ,benim önceki gebeliklerimde bu tarz belirtilerin olmuştu.Ben seni hamile olarak biliyorum.İki gündür iğneler sonrası daha rahat sağa sola dönebiliyorum ,yoksa yerimden kıpırdarken çok canım yanıyordu.Bilgi için çok teşekkür ederim.Lupus hastalarını süt ürünleri ve et yumurta pek yaramıyor,ama ben sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta,domates, salatalik,zeytin, peynir,3 tane ceviz,2 dilim tam buğday ekmeği,bir kibrit kutusunda daha az peynir,kahvaltıdan sonra 6-8 tane çilek ve 1 tane kivi yiyorum.Öğlen 6 kaşık yoğurt,3 yemek kaşığı yulaf ezmesi,yarın çay kaşigi toz tarçın, yarım muz,yarım avokado,1 yemek kaşığı pekmezi karıştırıp onu yiyorum.Aksamada haftada 2 kere balık,bol yeşillikli salata,taze fasulye,barbunya,nohut,kuru fasulye,yeşil ve kırmızı mercimek ,tarhana pisiriyorum.Yasaklar vardı diye pek dışarı çıkmadım ,kemik suyu ve balık aklımda,Balık stoğum bitti yarın sabah eşim işten gelince özdileğe gidip somon ve kasaptan kemik alacağım.İnşallah bebişlerimiz güzel güzel tutunacaklar...