Önceki hamileliklerimde belim ağırır, kasık sancısı, kuyruk sokumunda ağrılar olur gögüslerim hemen büyürdü.Bakalım cihan amcası bebişlerimizi iyi beslemiş yerleşirken bize zorluk çıkarmıyorlar sanırım

Sabah 8 de tahlil verenlerin 11 gibi çıkıyordu ve orada bekleyenler görmüştüm.Bizim aile hekimine cuma gidecektim o gün çalışıyormuş 20 mayıs Perşembe günü için randevu aldım.Cuma günü sonuçlar çıksın hemşireyi arar sorarım.Çünkü haftasonu araya giriyor.ben üniversitede testi 14.günü vermiş olacağım.Benimde ilaçlar için alarm kurulu ama beslenme canım ne zaman isterse çok da takmıyorum.2.bebeğimde hamile olduğumu bilmiyordum regli olmadan hamile kalmadan eşim akrabalarını iftara almıştım 4 aile ,birde ilk defa evime yemeğe geliyorlar diye bayağı hazırlık yapmıştım.İftar saati belim kopuyor sandım.Ertesi günde temizlik vs derken bebeğime hiç birşey olmamıştı.İnan çok rahat davranıyorum.Eşime diyorum keşke bazı şeyleri hiç bilmeseydik ohhh hayat ne güzel olurdu.Akşam yemeğinden sonra canım mutfağı hemen toplamak istemedi.uykum gelir gibi oldu gittim uzandım.Eşimde tencere ve tavalar su doldurmuş içi kurumasın ben yıkarken kolaylık olsun.Eşim işe gitti bende akşamda uyuyamadım diye yatmadan mutfağı toplayayım derken tencere elimden kaydı her yer yağlı su oldu

Halı duvar tezgahın altı mutfak dolapları yağlı su oldu.halının ıslak yerini kıvırdım duvarı yerleri sildim.tezgahı topladım.Yatın mutfak dolaplarına bir sabunlu bez dolandırırım belki eşimede yaptırabilirim.