Biz doktor değiliz kimin alanında ve cerrahide iyi olduğunu bilemiyoruz,fakat doktorun hastasına güven vermesi çok önemli...Ben 20 yıl boyunca Yalçın GÜREL'e gittim çokta memnundum tabi o dönemlerde bekarken sadece polikistik over yüzünden kontrollerine gidiyordum.Özellikle 2.hamileliğimde trizomi18 teşhisini çok erken koyması benim daha zor günler geçirmemin önüne geçti.Bende hep tetkiklerimi tedavilerini özelde yaptırdım bir sürü para harcadık.Sonra üst üste kimyasal gebelik olunca ve halamın kızımın sende belki romatizmal bir hastalık var demesi üzetine Uludağ üniversitesinfe bilge hocaya gitmeye karar verdim.Bilge Hoca'dan çok memnun kaldım keşke daha önceleri gitseyfim üniversiteye,eğer tüp bebek olumlu sonuçlanırsa üniversitede devam edeceğim.Benim gebeliğimde bundan sonra perinatolojide devam etmek zorunda ,en azından özeline gittiğim tüm doktor üniversitede olduğu için takipli hasta olacağım.Eğer bu tür sıkıntılar yaşamasaydım yine hamileliklerimde yalçın beye giderdim.Yazdıkların karşısında inan çok duygulandım.Sonuç ne olursa olsun herşey Yaradanın takdiri o yüzden ben artık herşeyi oluruna bıraktım.Ömür dediğimiz bu yolculukta beyin peşinden koşarsak koşalım,yakalayacağız sadece nasibimiz
Sende hamileliğinin tadını çıkarmaya başla canım inan yaşadığımız bu hayatın tekrarı yok ,ne kadar olumlu düşünürsek o kadar yaşadığımız sıkıntılar hafifliyor.İnşallah bundan sonraki süreç senin ve diğer arkadaşlar için daha güzel geçecektir