Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Gebelik testi yaptiniz mi ? Bir sürpriz geliyor olmasin
Bizim üroloji raporumuz kaldi diger evraklari bugun goturdum ancak rapor eksik oldugu icin kabul etmediler.
Canım sağlık ocağında test yaptırdım negatif cikti.Biz hiç raporla uğraşmadık.Ürolojide testleri yaptırdık kan sonuçları çıktı evraklarla teslim ettik.Hatta raporun çıkıp çıkmadığını bile bilyordum.Muayane olunca bana sordular rapor çıktı mı? Bilmedipimi gidip sekretere sormamı istemişti Osman bey, sekreter bile bilmiyordu ben sistemden bakar doktor beye söylerim demişti Şimdi düşünüyorum da benim işlemlerim çok tesadüfü olmuş.Bu da bana ümit veriyor.Her halde vakti geldi sonuca yaklaşıyorum
İnşallah canım banada geçikme yapmaz. Hiç aksilik olmasını sevmiyorum, istanbula taşınma durumuz var o üzden bursadan rahat mutlu mesut gitmek istiyorum
İnşallah herşey yolunda gider.Bebiş Bursa hatırası olur size

Gebelik testi yaptiniz mi ? Bir sürpriz geliyor olmasin
Bizim üroloji raporumuz kaldi diger evraklari bugun goturdum ancak rapor eksik oldugu icin kabul etmediler.
Canım sağlık ocağında test yaptırdım negatif cikti.Biz hiç raporla uğraşmadık.Ürolojide testleri yaptırdık kan sonuçları çıktı evraklarla teslim ettik.Hatta raporun çıkıp çıkmadığını bile bilyordum.Muayane olunca bana sordular rapor çıktı mı? Bilmedipimi gidip sekretere sormamı istemişti Osman bey, sekreter bile bilmiyordu ben sistemden bakar doktor beye söylerim demişti Şimdi düşünüyorum da benim işlemlerim çok tesadüfü olumuş.Bu da bana ümit veriyor.Her halde vakti geldi sonuca yaklaşıyorum
İnşallah canım banada geçikme yapmaz. Hiç aksilik olmasını sevmiyorum, istanbula taşınma durumuz var o üzden bursadan rahat mutlu mesut gitmek istiyorum
İnşallah herşey yolunda gider.Bebiş Bursa hatırası olur size

Arkadaşlar ben hala regli olmadım.Bugün hemşireyi aradım hafta kadar bekle hormonların etkisi ile regli günleri gecikebiliyor,pazartesiye kadar regli olmazsan gel bir bakarız dedi.Sizlerde durum nedir?
Canım bende gittim yine estrofem ve folik asit verdiler geldim...adetin 2.gününü bekliycem...senin bir dondurulmuş embiryon vardı deme yanlış mı hatırlıyorum...

Canım bende gittim yine estrofem ve folik asit verdiler geldim...adetin 2.gününü bekliycem...senin bir dondurulmuş embiryon vardı deme yanlış mı hatırlıyorum...
Tedaviye öyle başlıyorlar canım,iğneler 2.gun reglimde gidip tahlil yaptiriyorsun ona göre başlıyorlar.
Evet can doğru hatırlıyorsun.Dondurulmuş tek embriyom var.Kasiklarimda ağrı var eğer kist vb birşey değil ise hafta sonu belki regli olurum.

Regl olduğunda tekrar tedavi başlayıp transfer yapicaklar sana o zaman deme...ya birde yumurta toplamada zorluk cektin mi ameliyathaneye girdiğinde ilk önce iğne yapıp uyutuyorlar demi...nasıl oluyor yazar mısın??? En çok ondan korkuyorum özelde bana koldan masada yatarken iğne yaptılar gerisini bilmiyorum odada gözümü açtım sedasyon dediler...ama burda anestezi uzmanı direk anestezi dedi...ayrıntılı yazmıştın sen ama ben ameliyathaneye girdikten sonraki anı merak ediyorum ve korkuyorum...bilgi verirsen sevinirim...

Evet,regliden sonra transfer için tedavi göreceğim Canım hiç korkulacak birşey yok.Bana da anestezi dediler ama ameliyathaneye girdiğimde ekip gayet güzel davrandı.Damar yolu açtılar ve ben uyudum.Uyamdığımda hiç ağrı sızı yoktu sadece gaz sancısı vardı.2 gün hiç kanamam olmadı bir kaç kez hafif bir kahverengi lekelenme dışında olumsuz birşey yaşamadım.Ama her zaman dediğim gibi bende hormon ilaç ve iğneleri hep mide bulantısı yaptı.OPU dan ve tekrar tedavi olmaktan korkmuyorum.Çünkü başımıza neler geleceğini ilk etapta bilmiyoruz.İnşallah geniz tek denemede kalırız.

Canım çok sağol ya içimi rahatlattın...transferden korkmuyorum o daha basit gelmişti bana idrar sıkışıklığı dışında... inşallah seninde tedavin istediğin gibi gider hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın...benim rezervimde düşük amh 0.99 benim 1 yani... tek taraftan yumurtluyorum...en fazla 4 yumurta oluyor... bilmiyorum bakalım nasip artık... Allah'a bıraktık çoktan..Rabbim verirse olcak biz ne desek boş...hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun...senin amh kaç???

Amin canım halkımızdan hayırlısı olsun.Benim temmuz ayında AMH 2.83 tü 9 subatta yeniden baktırdık 2.73 düşmüş.Yumurta rezervimde ziyade yumurtanın kalitesi daha önemli....AMH takılmamak lazım,Normalde kadınlar her ay bir tarafından yumurtluyor zaten,Banu çiftçinin tüm videolarını yaladım yuttum.

Doğru söylüyorsun canım tek olsun kaliteli olsun inşallah öyle olur ne diyeyim...bende şimdi Mart 2 yada 3 regl bekliyorum sonra iğne verecekler dediğin gibi...birde iğneler ne kadar tutmuştu senin???

Doğru söylüyorsun canım tek olsun kaliteli olsun inşallah öyle olur ne diyeyim...bende şimdi Mart 2 yada 3 regl bekliyorum sonra iğne verecekler dediğin gibi...birde iğneler ne kadar tutmuştu senin???
İnşallah5000 TL tutmuştu.Ama biz 1000₺ ödedik SGK karşıladığı için

İlaclarin etkisi büyük öyleyse.
Masallah diyorum ne guzel rast gitmis.Tum guzellikleriyle gelsin.
Bz pes etmistik ozele yonelmistik aslinda ben sizin mesajinizi gorunce tekrar fakulteye sabretmeye karar verdim.
Kani verdik ultrasonu nisana veriyorlardi özel olursa marta bir ay once olsun diye o sekilde randevu alacagiz. Siz de ozel aldiginiz icin hizli oldugunu yazmistiniz sanki urolojide hangi hoca cekmisti ultrasonunuzu bizde ona alalim

Teşekkür ederim canım . İnşallah

Canım biz eşim için ürolojide hakan hocanın özel muayanesine randevu almıştık.O tamamen tesadüf alınmış bir randevuydu valla çokta iyi oldu bizim için...Hakan kılıçarsan muayanesi 500₺ en son gittiğimizde eşimin böbrekleri ile ilgili sıkıntısı bak bizi nerelere vardırdıHer şerde bir hayır vardır boşuna dememişler.

Hatta eşimin testislerinde kist farkettiği için USG önermişti.Bizde USG için Naile hocaya randevu alıp gitmiştik.
Siz ne için USG çektireceksiniz?USG için yanlış yönlendirmek istemem,hastaneden sorup daha doğru bilgi alabilirsiniz.Eşim Naile Hoca'dan memnun kalmıştı.

Siz Hakan beyin disarda muayanesine gittiniz o zaman ne kadar pahaliymis. Deymis o zaman Hep rast gelmis ay masallah hep oyle gitsin.
Aldik ultrasonu da sonra raporu alabilmek icinde gun aldik. Esiminde bokreklerde tas var bu rapor almaya sorun olusturmuyor herhalde
Adetinle ilgili bir gelisme var mi? Senin bekleyisin ne guzel artik cok yaklastin

Evet canım pahaliydi ama medikal parka üroloji için bir prof.gitmistik hiç ilgilenmedi ve gereksiz bir ilaç tedavisi uyguladığı için bizde hakan beye randevu almistik.Valla eşimde bir kaç problem var ama rapor için sorun olmadı.Sonuçta üreme sağlığını etkilemediği için , tüp bebek tedavisinden bu problemler önemli değil endişe etmenize gerek yok.Ben hala regli olmadım muhtemelen bu haftada olmayacağım gibi,akıntıma bakarsak tavuk gibi yumurtlamaya devam ediyorum sankiİnşallah hepimizin mutlu sonla biter bu yolculuğumuz

Ilaclarla yumurtalar ne kadar uyariliyorsa artik duramiyor demekki inşallah inşallah 🌤
Evet canım bayağı uyarılıyor.Her ay yumurtalıklarda 1 tane yumurta olurken,tedavi ile bir sürü folikül oluşuyor,9 yumurta toplanıyor ki,15-16 yumurtası olanları düşününce Kasıklarımda ağrı var pazartesi günü hastaneye gideceğim bakalım artık neler bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…