Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Eğer SGK'nın şartı
  • En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması veya halen genel sağlık sigortalısı olan kadının bu bentteki koşulları taşımaması halinde eşinin gerekli koşulları sağlaması,.
  • **Sen bu şekilde evrakını teslim edebilirsin.Senin hizmet dökümü 5 yıllık değil ise,eşinin hizmet dökümünü versen bile olur.Zaten tedavi başlayana kadar Mart ayıda gelir,eksik vs derlerse Mart'ta çıktı alır verirsin.Ki önemli olan 900 günlük GSS yatırılması takılma sen ver evraklarını....SGK tesinden bakabilirsin.Aşaıya linki kopyaladım.

Son düzenleme:
Bence Mart sonunu bekle , süren dolsun öyle ver. İstenen şart uy ki sonra sorun cıkmasın .senin yaşın kaçdı?

Tedaviye devam etmediğin için tekrar yenilemişler.Evet folidoce ve Estrofem ile başlıyoruz tedaviye ama,tüpte kişiye özel tedavi uygulanıyor.Hepimizde aynı tedavi ve ilaç uygulanmayabiliyor.Eğer reglin hafta sonuna geliyor ise bunu hemşireye sor ne yapmam gerekir diye.benim reglim 31 aralıkta akşam saatlerinde denk gelmişti.Sokağa çıkma ve hafta sonu olduğu için gidememiştim.hemşireye sormuştum bize gelene kadar Estrofeme devam etmemi söylemişti.Reglimin 4.günü gitmiştim sekreterler olmaz demişlerdi ama hemşire ile görüştüm jinekolojik muayenede ve hormonlarimda bir problem olmayınca tedaviye devam edildi.Aklınızda bulunsun size şu tariflerde gelin diyorlarsa takvimden kontrol edin hafta sonu yada başka bir tatile denk geliyorsa hemen bilgi alın ve verin....

Tamam oyle yapayim. Cok tesekkur ederim. Prim ödemem tam. Hizmet dökümüm eksikmis. Bu sekilde goturup siraya girmeyi rica edeyim martta tekrar son haliyle teslim edeyim
Bence Mart sonunu bekle , süren dolsun öyle ver. İstenen şart uy ki sonra sorun cıkmasın .senin yaşın kaçdı?

Cok stresliyim bir yerden baslamis olmayi hissetmek istiyorum. 33 üm

Anladım canım yaşın 40 sa önemli değil evrakları ver diğiçekdim nasılsa paralı olucak ama yaşın 33 se eşinin yada senin ikinizden birinizin 5 sene doldurmanız gerekiyor. Malesef bendede başladığım aydan stres var , atamadım stresi. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun. İnşallah Rabbim burda bebek için çaba sarf eden tüm kardeşlerimizin muradına erdirsin

Amin. Rabbim anneligi tüm isteyenlere tattirsin. Cok yorucu ve psikolojiyi bozan bir sürec. Ve beklemekten baska bir sey yapamiyoruz

Canım evrakları ver sadece açıklama yapmana gerek yok!Rica etme ile iş yapmıyorlar.Eksiklik varsa kendileri tespit etsinler.Sen ilk defa böyle birşeyle karşı karşıya geliyorsun yanlış anlamış olman gayet normalHerkes işini yapsın.
Şunu tekrar hatırlatayım.Aklınıza gelen soruların hepsini çekinmeden sekreterlere sorarsanız cevap veriyorlar.Sormazsınız anlatmak için hiç zahmet etmiyorlar.Aldığınız cevaplar size yetersiz ya da eksik geliyorsa muayane sırasında doktora ya da sonrasında muhakkak hemşireler size bilgi verirken onlara sorun güzel cevaplıyorlar.Özellikle İlkay ve Tülay hemşire....Sarışın olanın adı İlkay,kısa saçlı zayıf olanın adı Tülay

Aa cok dogru dedin. Belki de onlar benim evraklarimi eline alana kadar gunum dolar bile Sekreterler boyle hassas bir bolum icin cok sert bir sey dile getirirken rahatsiz oluyorum. Simdi bu zamanda doktor ya da infertilite randevusu almama gerek var mi? Yapabilecegim artik sadece tup bebekten haber beklemek mi

Sen şimdiden randevularını ayarlamaya başla ancak sıra gelir.Kolay randevu alınmıyor.

Teşekkür ederim cevapladığın için...benim yine adetin 20.günü pazar bugün yarın gitsem mi yoksa estrofeme onların önerdiği gibi devam edip adetin 2.günü mü gitsem bilemedim...

Teşekkür ederim cevapladığın için...benim yine adetin 20.günü pazar bugün yarın gitsem mi yoksa estrofeme onların önerdiği gibi devam edip adetin 2.günü mü gitsem bilemedim...
Rica ederimCanım onlar nasıl önerdi ise o şekilde gidersen daha iyi olur.Ama yoğunluktan hafta sonuna denk geldiğini unutabilirler,sen hatırlat yine ona göre seni bilgilendirme yaparlar.Telefon ile arayıp sorabilirsin.

Rica ederimCanım onlar nasıl önerdi ise o şekilde gidersen daha iyi olur.Ama yoğunluktan hafta sonuna denk geldiğini unutabilirler,sen hatırlat yine ona göre seni bilgilendirme yaparlar.Telefon ile arayıp sorabilirsin.
Telefonla aradım canım..malum düşmüyor...bir gün için bişey olmaz herhalde gitsem bakarlar kafama göre kullanıp adetin 2.gunu gitmek istemiyorum...bir yanımda bosuna gitme zaten gitsende aynı hapları verip gönderiyorlar diyor...

Birgünden birşey olmaz bakarlar, ama sen riske atıp kafana göre davranma!

Birgünden birşey olmaz bakarlar, ama sen riske atıp kafana göre davranma!
Sağol canım yarın gideyim ben o zaman en doğrusu o...zaten geçen ay üzüntüden geç geldi onuda söylemem lazım...Allah seninde hepimizin de yardımcısı olsun...

Arkadaşlar ben hala regli olmadım.Bugün hemşireyi aradım hafta kadar bekle hormonların etkisi ile regli günleri gecikebiliyor,pazartesiye kadar regli olmazsan gel bir bakarız dedi.Sizlerde durum nedir?

Arkadaşlar ben hala regli olmadım.Bugün hemşireyi aradım hafta kadar bekle hormonların etkisi ile regli günleri gecikebiliyor,pazartesiye kadar regli olmazsan gel bir bakarız dedi.Sizlerde durum nedir?
Canım inşallah biran önçe adet olursunda bebeyne kavuşursun.tatlım bişey soruçam estrofem sende adet geçikmesi yapdımı? Benim 2 mart adet günüm gecmez inşallah. Bazılarında bu ilaç adet gecikmesi yapıyormuş. Hemişire de öyle dedi. Adet geçikirse beş da devam et yinede adet olmazsan gelirsin dedi. Ağızda acılık ve mide yanması yapyor bana . Malesef qastirid var midemde dokunyo biraz. Bu arada tiroid tahlil normal çıkmış. İlac dozunu yükseltdim o üzden sanırım.

İnşallah hepimiz kavuşuruz.Canım bende adet geçikmesi yapmamıştı ama mide bulantısı olmuştu.Benim reflüm var midem çok hassas tedaviye başladığımdan beri bulantılarım devam etmişti.

İnşallah hepimiz kavuşuruz.Canım bende adet geçikmesi yapmamıştı ama mide bulantısı olmuştu.Benim reflüm var midem çok hassas tedaviye başladığımdan beri bulantılarım devam
İnşallah canım banada geçikme yapmaz. Hiç aksilik olmasını sevmiyorum, istanbula taşınma durumuz var o üzden bursadan rahat mutlu mesut gitmek istiyorum

Gebelik testi yaptiniz mi ? Bir sürpriz geliyor olmasin
Bizim üroloji raporumuz kaldi diger evraklari bugun goturdum ancak rapor eksik oldugu icin kabul etmediler.

Gebelik testi yaptiniz mi ? Bir sürpriz geliyor olmasin
Bizim üroloji raporumuz kaldi diger evraklari bugun goturdum ancak rapor eksik oldugu icin kabul etmediler.
Canım sağlık ocağında test yaptırdım negatif cikti.Biz hiç raporla uğraşmadık.Ürolojide testleri yaptırdık kan sonuçları çıktı evraklarla teslim ettik.Hatta raporun çıkıp çıkmadığını bile bilyordum.Muayane olunca bana sordular rapor çıktı mı? Bilmedipimi gidip sekretere sormamı istemişti Osman bey, sekreter bile bilmiyordu ben sistemden bakar doktor beye söylerim demişti Şimdi düşünüyorum da benim işlemlerim çok tesadüfü olmuş.Bu da bana ümit veriyor.Her halde vakti geldi sonuca yaklaşıyorum
İnşallah canım banada geçikme yapmaz. Hiç aksilik olmasını sevmiyorum, istanbula taşınma durumuz var o üzden bursadan rahat mutlu mesut gitmek istiyorum
İnşallah herşey yolunda gider.Bebiş Bursa hatırası olur size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…