Uludağ üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar ve yaptıracaklar

Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun ki bende uludağdan rapor alıcam ama orda yaptırıcam başka yer düşünmedim hiç
Açıkcası bende ilk şansımı Uludağ'da denemek istiyorum.Çünkü benim otoimmun sistemde sıkıntı olduğundan tedavimi orada yaptırıyorum.Gebelik oluşursa romatoloji ile beraber koordineli bir şekilde takip edilmesini gerekiyor.Açıkcası diğer çok bilenen başarılı tüp bebek merkezinde 2-3 kere şansını denemiş negatif sonuç almış çitfleri gördüm.En azından bir çok tahlil ve tetkik SGKlı olduğunuz müddet ücretsiz karşılanıyor.Kuzenim bundan 4 yıl önce üniversitede tüp bebek yaptırdı ve ilk denemede pozitif sonuçla sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi.Ben tedaviye başlayalı 2 hafta oldu ilaçlarımı devlet karşıladığı halde 860₺ ödeyeceğim,ki hepsini almadım.Birbirinden farklı toplam 33tane iğne yazdılar ,bunun daha 16 tanesini bu ücreti ödeyeceğim.Tüp bebek maddi manevi hatta bedenen külfetli bir tedavi , inşallah rabbim hepimizi en kısa sürede sevindirir.Hatta size bir başka başlıkta paylaştığım düşüncemi de kopyala yapıştır yapayım.

Ovülasyon testi falan hikaye , olacağı varsa badanayla bile hamile kalınıyormuş

Bu arada badanayı da burada ilk defa bir bayandan duydum.Küçük anne ve teyzeleri konuşuyorlarmış falancanın kızı badanayla hamile kalmış diye .Meğer badana sürtünme yoluyla hamile kalmakmis

Ilk defa duyuyorum canım. Ben de aynı şeyi söyledim infertiliteyr ilk gittiğinde. Rapor alıp özelde yapacaktık planlarımız öyleydi koronadan önce. bana 2 aşılama yapmadan rapor çıkmaz dediler sadece. Öyle bisey nasıl mümkün oluyor sacmalik.

Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun ki bende uludağdan rapor alıcam ama orda yaptırıcam başka yer düşünmedim hiç
Hem bende amh düşük eşimdede sperm sayısı az daha düzgün bir laboratuvar istiyorum İstanbul’da daha iyi laboratuvar şartları diyorlar oyüzden raporu alıp indirimden yararlanmak istiyorum yaş 36 zaten eşime sperm testi için mayısa randevu verdiler kimbilir tüpü ne zaman yaparlar bunlar. Oyüzden raporu alıp dış merkezde yaptırayım istiyorum

Uludag mı mayisa verdi ya bizim 6’sinda ürolojide randevumuz vardi gittik benimki bandirmada yaptirdim sperm testi deyince gerek yok demis ”ama esime doktor enaz 2 yerden gerek demis “ama yok anlamadik, ultrason’u yaptirip bana randevu alip gel demis, internetten uroloji’ye bakiyorum acik randevu yok. Pazartesi kan vermeye gelicem o ara gidip randevu alim bari diyorum ama bu sperm testi olayi mayissa ulidag’da yuh derim

Açıkcası üniversiteden randevu alacaksanız yüzyüze gidip almak daha şansınızı arttırıyor.

Üroloji eşinizden sperm testi varikosel için renkli ultrason sonucu istiyor arkadaşlar. Ve kan veriyorsunuz o kan sonuçlarıyla urolojiye trkrar gidip tüp bebek yapılabilir diye kağıt alıcaz sanırım sonunda. Eşim kan verdi . Onlar 6 ocağa gün veridiler gittiğimde uroloji bölümüne. Ben her ihtimale karşı ranrveu almıştım taa 1 buçuk ay önceden 18 ocağa. Iyiki de almışım sonuçlar için onlarla 18inde gidicez. Renkli dopler çektirmiştim ben eşime şehir hastaneisnde. Eşim o zaman bana kızmıştı uğraşıyorum diye şimdi diyorum ıyiki götürmüşüm. Yoks ulturqson gününü kim bilir kaç aya verecek üniversite. Devlette çektrdiysen onu getir demiş doktor.

Bizim ürolojide 20 ocak randuvumuz bizim de zaten üç sperm testi ultroson falan herşeyimiz var ancak bize tüp bebek merkezi verdi spermiyogram için mayıs ayını. Tüp bebek için İllaki uludağda yapılmış sperm testi olması gerekiyormuş sanırım

Benim orda yapılmış aşılama esnasindakı sperm testlerim var belki onun için istemediler. Hic öyle bisey söylenmedi bana. Listede de yazmıyor. Yaptırın da demediler . Siz daha evrakları teslim etmediniz dimi

Benim orda yapılmış aşılama esnasindakı sperm testlerim var belki onun için istemediler. Hic öyle bisey söylenmedi bana. Listede de yazmıyor. Yaptırın da demediler . Siz daha evrakları teslim etmediniz dimi
Aşılamanız olduğu için istememiştir bencede. Ama yani mayısa da sperm randevusu bize çok saçma geldi evrakları teslim etmedim henüz.

Aşılamanız olduğu için istememiştir bencede. Ama yani mayısa da sperm randevusu bize çok saçma geldi evrakları teslim etmedim henüz.
Süreç mayıstaki testten sonra mi başlayacak yani. 4 ile 6 ay sonrasına gün veriyorlar çünkü. Yoksa şimdi sıraya koyacaklarsa mayısta vermek sorun olmaz zaten beklenecek o surede

Peki tum tahlillerimiz yapildiginda ve rup bebek icin karar verildiginde yine ileri bir tarih mi veriliyor. Hemen islem sirasina aliniyor muyuz?

Canım siz evrakları topladıysanız önceki spermiyogramları evrakları. İçine koyup teslim edin.Belki problem çıkarmazlar en azından tüp bebek için sıra verirlerse o aman farkedilirse mecbur spermiyogram için kendileri randevu vereceklerdir

Peki tum tahlillerimiz yapildiginda ve rup bebek icin karar verildiginde yine ileri bir tarih mi veriliyor. Hemen islem sirasina aliniyor muyuz?
Tabi canım dosyani veriyorsun tüp bebek yapılabilir raporun çıkıyor. Sonra sana diyorlar siraya yazdık siran gelince arayacağız 4 /6ay içinde

Temmuzda basladik senesi gelecek oyleyse. Cok uzuldum simdi
Ben uludağa ara sıra hep gitim orda da testlerim bulunsun nolur nolmaz dedim. Özellerde binlerce lira tutan genetik taramaları ücretsiz yaptim. Ben de ben de temmuz sonu ağustos başı gibi gitmiştim. Eylüle ilk aşılama. Kasımda ikicinci aşılamam oldu. Bana da en iyi ihtimalle şu anda temmuzda gelir sira

Iyi yapmissiniz cunku fakulte tum testler kendinde yapilsim istiyor. Disarida yaptirip dosyaya ekletebilseydim daha cabuk ilerlerdi. Rabbim kolaylik versin size de

Iyi yapmissiniz cunku fakulte tum testler kendinde yapilsim istiyor. Disarida yaptirip dosyaya ekletebilseydim daha cabuk ilerlerdi. Rabbim kolaylik versin size de
Inşallah canım hepimize. Benim rahim filmim özelde yapıldı. Ilk asılanalar için özelde olan sperm testlerini kabul etmişlerdi benim. Asilamalarim da rpaoru oldu

Inşallah canım hepimize. Benim rahim filmim özelde yapıldı. Ilk asılanalar için özelde olan sperm testlerini kabul etmişlerdi benim. Asilamalarim da rpaoru oldu
Aslinda bizimde sperm testimiz vardi dosyaya eklendi ama orda da yapilmasini istediler. Ya da ben kendimi iyi ifade edemiyorum ondan bu kadar zor oluyor islerimiz.

Aslinda bizimde sperm testimiz vardi dosyaya eklendi ama orda da yapilmasini istediler. Ya da ben kendimi iyi ifade edemiyorum ondan bu kadar zor oluyor islerimiz.
Canım her laboratuvarın referans değerleri farklı olduğu için, doğal olarak üniversitede yapılan spermiyogramı istemeleri de normal,eğer diğer evraklar tam ise evrak teslimini deneyebilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…