- 23 Mart 2019
- 1.643
- 2.907
Açıkcası bende ilk şansımı Uludağ'da denemek istiyorum.Çünkü benim otoimmun sistemde sıkıntı olduğundan tedavimi orada yaptırıyorum.Gebelik oluşursa romatoloji ile beraber koordineli bir şekilde takip edilmesini gerekiyor.Açıkcası diğer çok bilenen başarılı tüp bebek merkezinde 2-3 kere şansını denemiş negatif sonuç almış çitfleri gördüm.En azından bir çok tahlil ve tetkik SGKlı olduğunuz müddet ücretsiz karşılanıyor.Kuzenim bundan 4 yıl önce üniversitede tüp bebek yaptırdı ve ilk denemede pozitif sonuçla sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi.Ben tedaviye başlayalı 2 hafta oldu ilaçlarımı devlet karşıladığı halde 860₺ ödeyeceğim,ki hepsini almadım.Birbirinden farklı toplam 33tane iğne yazdılar ,bunun daha 16 tanesini bu ücreti ödeyeceğim.Tüp bebek maddi manevi hatta bedenen külfetli bir tedavi , inşallah rabbim hepimizi en kısa sürede sevindirir.Hatta size bir başka başlıkta paylaştığım düşüncemi de kopyala yapıştır yapayım.Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun ki bende uludağdan rapor alıcam ama orda yaptırıcam başka yer düşünmedim hiç
Ovülasyon testi falan hikaye , olacağı varsa badanayla bile hamile kalınıyormuş
Bu arada badanayı da burada ilk defa bir bayandan duydum.Küçük anne ve teyzeleri konuşuyorlarmış falancanın kızı badanayla hamile kalmış diye .Meğer badana sürtünme yoluyla hamile kalmakmis