- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
- Konu Sahibi pembe dusler
Sizin de mi genetik... Stres olunca biriyle tartisinca direkt hastaligim artiyo benimStres kaynaklı olduğu söyleniyor hastalığın ama daha çok genetik kaynaklı sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin de mi genetik... Stres olunca biriyle tartisinca direkt hastaligim artiyo benimStres kaynaklı olduğu söyleniyor hastalığın ama daha çok genetik kaynaklı sanırım.
Babama ülseratif kolit tanısı kondu.Ben de hastalıkla ilgili sürekli araştırma yapıyorum.Yaşayan çekiyor zorluğunu biz ne kadar yardımcı olmaya çalışsak da.Bu profesör ülseratif koliti hassas insan hastalığı olarak tanımlamıştı.Babam da dünyanın en hassas,en iyiniyetli insanıdır başkasını üzeceğine kendini üzer.Benim nişan düğün dönemim çok koşturduk hepimiz stresliydik,gergindik sonrasında bu hastalık çıktı.Öncesi var mı o dönem mi bilmiyorum ama çok zor oldu bizim için düğünümden sonra olması daha üzücü oldu.Keşke evlenmeseydim de babam hastalanmasaydı bile dedim.Belki of önem çıkmasa daha sonra çıkacaktı bilmiyorum.Allah daha zor hastalıklar vermesinSizin de mi genetik... Stres olunca biriyle tartisinca direkt hastaligim artiyo benim
Osirec lavman yeni basladimArkadaşlar osirec kullanan var mı? Memnun musunuz?
Fitil sadece barsağıb son 5 cm üzerine etki eder. Tutulum daha fazla olduğu için yarra görmemişsinizdir. Osirec sanki asacol ve salofalk kadar etkili değil gibi geldi banaOsirec lavman yeni basladim
Aylardir hap fitil atagim durmuyordu fitili bitaktim hap lavman iyi geldi
Ilk defa lavman kullaniyorum hangisi daha etkili bilmiyorumFitil sadece barsağıb son 5 cm üzerine etki eder. Tutulum daha fazla olduğu için yarra görmemişsinizdir. Osirec sanki asacol ve salofalk kadar etkili değil gibi geldi bana
asacol tablet mi kullanıyorsunuzBenim remisyonda canım. Sıkıntım yok ama ilaç kullanmaya devam. Sen nasıl oldun?
Salofalk granüstix kullanıyorum.asacol tablet mi kullanıyorsunuz
merhaba hastalığınız ne durumda? remisyona girdiğinde de ilaç almaya devam etmek gerekiyor mu? imuran kullanıyor musunuz?Merhaba siz naptiniz hastaliginiz nasil gidiyo
Merhaba canım. Benim hastalığım barsak sesleri, dışkılama hissi ile başladı. Barsak sesleri gece uykumdan uyandırıyordu. Dışkılama hissi olduğunda tuvalete gidiyordum gaz ve kan geliyordu. Kan var mı? Yediklerinden kaynaklanabilir mi? Biraz takip et kendini.Selam kizlar son atagimin uzerinden yaklasik 9 ay gecti hicbir sorunum yoktu salafalk 500 kullanuyordum ama son 2 gundur inanilmaz bagirsak seslerim var gece kendi sesime uyaniyorum o derece sizde nasil seyrediyor tekrar atak mi gecirecegim acaba korku sardi beni varsa acik olan bana cevap yazabilir mi
Atak gecirdim o sekil 9 ay evvel 1 ay cok fenaydim.Simdi gaz hissi var ama siskin degilim ama inanilmaz sesler cikariyorum resmen kurba yutmus gibiyimMerhaba canım. Benim hastalığım barsak sesleri, dışkılama hissi ile başladı. Barsak sesleri gece uykumdan uyandırıyordu. Dışkılama hissi olduğunda tuvalete gidiyordum gaz ve kan geliyordu. Kan var mı? Yediklerinden kaynaklanabilir mi? Biraz takip et kendini.
Merhaba hangi ilacı kullandınız bendE imuran kullanıyorum hamileyim zararı olur mu bilmiyorumben hamileyken ilac kullandim arkadaslarr....
Ben salofalk 500 kullaniyorum gebelik dusunuyorum hocam ilaca devam mi dedim 3×2 kullaniyorum hayir dedi kullanmaya devam ediceksiniz ama kqdin dogum uzmaniyla birlikte yonetecegiz gebeligi dedi tabii ben hala cesaret edip gece kalamadim baska saglik sorunlarim patladiMerhaba hangi ilacı kullandınız bendE imuran kullanıyorum hamileyim zararı olur mu bilmiyorum
yeni mi kullanmaya başladınız? immünsüpresif ilaç olduğu için kan değerlerinizde değişme olabilir.Merhaba imuran kullanırken lökosit değeri bozulan var mi
Dr unuza danışın muhakkak. Bu hastalıkta yan etkisi en az salofalk'tır. İmuran immün sistemi baskılar. Gebe kaldığınızdan beri bir gastroenteroloğa gitmediniz mi?Merhaba hangi ilacı kullandınız bendE imuran kullanıyorum hamileyim zararı olur mu bilmiyorum
Evet 50 mg ile basladi. Prednol düşerken imuran yükseldi 200 mg ye çıktığı vakit wbc değeri 1 e düştü. Doktor bir hafta imuran içme sonra yanıma gel dedi. Açıklama yapmadı. Tedirgin oldum. İlaç değişimi mi yapacak acaba. İmuran kullanmazsam tekrar atak mi geciririm.yeni mi kullanmaya başladınız? immünsüpresif ilaç olduğu için kan değerlerinizde değişme olabilir.