- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
senden de Allah razı olsun abla:)tamam ablam ALLAH RAZI OLSUN CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden de Allah razı olsun abla:)tamam ablam ALLAH RAZI OLSUN CANIM
tamam ablam ALLAH RAZI OLSUN listeye ekliyorumyeni gördüm canım 1000 tane aldım
okursam bildirim
Ben okurum.arkadaşlar Fetih Suresi okuyanlar okumak isteyenler bildirsin listenin güncel hali ilk sayfada bir yandan Fetih suresi de okuyacağız
ALLAH RAZI OLSUN CANIMBen de çekerim Kelime-i Tevhid. Okuyunca bildiririm İnşaAllah.
TAMAM CANIM FETİH SURESİ OKUDU DİYE İLK SAYFADAKİ LİSTEYE EKLİYORUM TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SAĞOLASINBen okurum.
SENİ DİREK OKUDU DİYE YAZDIM CANIMBir tane okudum canım Fetih Suresi
inş hayırlısıyla bu günleri de atlatacağız canım ilk önce bu zikri devam ettirelim de seçenekler çoğalırsa liste çok karışır kim neyi okusak der ondan LA İLAHE İLLALLAH zikri ve de okumak isteyenler de Fetih suresini belirtsinler böyle devam edelim diyorumHer namaz sonrası Ayetel Kursi, Fatiha, İhlas okuyup Hz.Yunus duasinin zikrini çekiyorum. Sayısını girip girip yazamam ama okuyorum sürekli ablam. aaynaa Burada da Hz.Yunus Duasını okuyabilirsiniz. İnşaAllah Rabbim Türk milletini birbirine düşürmesin, feraha ve refaha çıkarsın.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım ben 1000 tane" La ilahe illallah " okudum. Allah kabul etsin.