- 22 Temmuz 2014
- 30.127
- 26.869
- 798
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASINFetih okudum .. Allah razı olsun bu konu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASINFetih okudum .. Allah razı olsun bu konu için
ALLAH RAZI OLSUN CANIMcanım bende 100 tane cekerım aksama ınsallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIMcanım bende 100 tane cekerım aksama ınsallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM500 tane " la ilahe illallah "okudum Allah kabul etsin inş
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZDEN ARKADAŞLAR2 fetih okurum cani.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM EKLEDİM ZATEN 1000 TANE LA İLAHE İLLALLAHI...Bin tane okudum canım..
Fetih suresi de okuyacağım..
Ya yeri değil ama sınav sonucun NasılALLAH RAZI OLSUN CANIM
canım LA İLAHE İLLAHLAH zikri çekiliyor onu çekebilirsinCanm etiketlediğin için çok teşekkür ederim. Herhangi bir süresi varmı kuzum suan mazeretliyim ben
yok canım olur mu sınav sonucum hüsran oldu canım :::Ya yeri değil ama sınav sonucun Nasıl
Çok üzüldümyok canım olur mu sınav sonucum hüsran oldu canım :::
atanabileceğim bir puanım yok canım nasipse yeniden ders çalışmaya başlayacağım soranlara da artık sınav bitti benim için dedim milletin dilinden işlerim düğüm oldu en iyisi kimsenin bilmemesi canım 2018 e kaldı gibi gözüküyor umutlarYa yeri değil ama sınav sonucun Nasıl
ben de üzüldüm canım kaynatam rahatsızlandı bize geldiler annem rahatsızlandı yaklaşık bir ayda ona baktım derken son 5 ayım gitti gibi oldu ondan sonra da çalışamadım hevesim de kalmadı herkes konuşunca hiç ummadığın şeyler çıkıyor canım en iyisi millet benden umudunu kessin sussun da göz etmesinler bu sürecime gizli yapacağım artık çalışmalarımıÇok üzüldüm
Tamam canm anladım...Kızdan fırsat buldugum anda geri dönüş yaparım allahın izniyle..canım LA İLAHE İLLAHLAH zikri çekiliyor onu çekebilirsin
okumak isteyenler de Fetih suresi okuyor o da ayrı listemiz..