- 22 Temmuz 2014
- 30.127
- 26.869
- 798
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah kabul etsin Allah yar ve yardimciniz olsun hepimizin ben 100 tane soylerim inwallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMAllah kabul etsin Allah yar ve yardimciniz olsun hepimizin ben 100 tane soylerim inwallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN@Kartanesi_26 E-brulim Veson @umutLatahzen @LeYLa_21
vesselam_ Al_pi Ebush_354 @@deeploneliness @@grpaysgl
derandiren COLIN lolita555 kubdef
ALLAH RAZI OLSUN CANIM60 tane okudum canım.daha da okurum.
AMİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN1000 tane alıyorum.Allahım ülkemizin birlik ve beraberliğini daim etsin.Askerimizi,polisimizi,halkımızı korusun inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLENİZDEN HAKLARINIZI HELAL EDİN DEVLET DE BİZİM MİLLET DE BİZİM ASKERİ DE POLİSİ DE GELECEK DE RABBİM DAHA BÖYLE GÜNLER GÖSTERMEZ İNŞ AMİN500 daha okudum canım. Okudukça yazarım Allah'ın izniyle
Senden detüm dua edenlerden deALLAH RAZI OLSUN CANIM
Amin canım cümlemizden, sıkıntı geçmedi daha rehavete kapılmamak lazım.ALLAH RAZI OLSUN CANIM CÜMLENİZDEN HAKLARINIZI HELAL EDİN DEVLET DE BİZİM MİLLET DE BİZİM ASKERİ DE POLİSİ DE GELECEK DE RABBİM DAHA BÖYLE GÜNLER GÖSTERMEZ İNŞ AMİN