- 22 Temmuz 2014
- 30.127
- 26.869
- 798
olabilir canım ben darbe gecesi Fetih suresi okumuştum o zaman bir yandan da Fetih suresi okuyalım okumak isteyenlere liste yapalımCanım Fetih Suresi, Ya Kahhar, Ya Müntekim, Tebbet süresi de okuyabilir iz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım ben darbe gecesi Fetih suresi okumuştum o zaman bir yandan da Fetih suresi okuyalım okumak isteyenlere liste yapalımCanım Fetih Suresi, Ya Kahhar, Ya Müntekim, Tebbet süresi de okuyabilir iz.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa canım 500 okudum okudukcada yazarim
Canım iyi olur, burdan yazarız, isteyen okur.olabilir canım ben darbe gecesi Fetih suresi okumuştum o zaman bir yandan da Fetih suresi okuyalım okumak isteyenlere liste yapalım
tamam canım olur ben şimdi ona da ayrı liste yapıyorum ilk sayfaya güncellerimCanım iyi olur, burdan yazarız, isteyen okur.
Canım şimdi okurum ekle sen, iki gündür okuyorum zaten. Siyasi yorum yapmayalım da konu kapanmasınNego canım liste yaptım sen de okuyacaksan ismini ekleyeyim canım iyi ettin aklıma getirdiğine o gece ağlayarak okudum ben bir yandan da sela okunuyordu bir an çok korktum gitti vatan dedim içim cız etti
yok yok canım yine de tüm siyasilerimizden ALLAH RAZI OLSUN birbirlerini korudular konumuz vatanımızın milletimizin geleceği için siyasi şeyle işimiz yok canımCanım şimdi okurum ekle sen, iki gündür okuyorum zaten. Siyasi yorum yapmayalım da konu kapanmasın
ALLAH RAZI OLSUN CANIM1000 tane aldım canım
ALLAH RAZI OLSUN CANIMCanım 1000 tane okudum Allahm kabuL etsin :))
bana da 1000 yazar mısın ablaARKADAŞLAR;
Ülkemizin şu zor anlarını atlatması varlığının daim milletimizin sağ geleceğimizin aydınlık ve zor anlara ferahlık olması için güvenlik güçlerimizin güçlü olması ve düşmanlarımıza ALLAH'IN fırsat vermemesi şehitlerimizin ruhlarının şad olması için hep beraber çekebileceğimiz kadar
LA İLAHE İLLALLAH çekelim hepinizi bekliyorum ...
ister 1 ister 1000
LA İLAHE İLLALLAH ZİKRİNİ ÇEKENLERİN LİSTESİ
1.@aaynaa 1000 tane
2.@Papatya gelini 50 tane
3.@eilenn 100 tane
4.@avucdolusudua 100 tane
5.@Enyalios 1000 tane
6.@dnzderya 500 tane
7.@nisamelek 300 tane
8.@eflalim 1000 tane
9.@Ters Lale 250 tane
10.@Hayat sarkisi 100 tane