Ülke değiştirmek

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum
Bana diyorlarki neden Avrupa değil neden ırak kürdistan bi suçtan dolayı araniyosundami kaçiyosun
Avrupaya gitmek kolaymı o kadar diplomalar paralar şartlar lazım iki taraflı düşünmüyorlar

Sorunuza şoyle cevap vereyim Ailem kendimi bildim bileli bu şekil tek bana değil annemede öyle babam.İstedigi gibi dayak hakaret iftira
Baskı ezme herşey var
Babam kadınların her zaman ezilmesini susmasını cevap vermemesini hiçbir hayatının olmamasını tek hayatının hayatındaki erkekleri memnun etmek olmasını ister.Okulu bile zor okudum liseye kadar.
Hep tehdit hep okula gitmiceksin şu bu kızlar okulamı gider
Okutayımda bana başmı kaldırsın elimi yesin
14 15 yaşındayken verecem birine gitsin bunamı bakıcam ben
Hemde ben hayatımda hiç aileme sorun yaşatmadım
Ama baktım olmuyor çileden çıktım karşılık verdim ve dayakta yedim herşeyi de yaşadım dibine kadar tüm acıları tattım.

Orada çalışır normal yaşarim diye düşünüyorum
Yahu bende ırağa meraklı değilim beni bulurlarsa kötü olur ülke değiştirsem bari bulamazlar diye düşünüyorum

Ya ben o kadar ıraqa giden turistlerin video larını izledim dinledim baya buralar gibiydi öyle anormal bı durum yoktu hani afkanistan gibi

Ya ben o kadar ıraqa giden turistlerin video larını izledim dinledim baya buralar gibiydi öyle anormal bı durum yoktu hani afkanistan gibi
Eee Türkiye’ye gelen turistlere bak o zaman Kapadokya da balonundan Türk gecesine, Antalya’da beachlerden clublara.. Senin hayatın böyle mi?? Çağlar öncesi kalmış Göbeklitepeden hallice. Iraka turist olacaksın da napacaksın onu söyle

bilmiyorum ya hayat sadece avrupadamı
Başka bı ülke sizce mümkünmü srap ülkesi filan

Biyere turist gitmek başka orada yaşam kurmak çok başka.
Youtube icerigi olsun diye cekilen videolardan orada yasamak nasil bir sey bilemezsiniz.
Yerleşip iş aramaya basladiginizda etraftaki insanlar, is veren vs tamamiyle yalniz kimsesiz oldugunuzu anlayacak illa ki bir sure sonra ve basiniza neler gelecek acaba o zaman? LIse mezunu olarak buldugunuz işle tek basiniza gecim olur mu mesela hic bilgim yok oralar hakkinda o da ayri.

Orada çalışır normal yaşarim diye düşünüyorum
Yahu bende ırağa meraklı değilim beni bulurlarsa kötü olur ülke değiştirsem bari bulamazlar diye düşünüyorum
Aileniz ücra bir köyde bulamaz sizi mesela, benim ailem köyde kim nerden bulacak dersiniz yani ülkenin her yerinde sizin ailenin adamları yok belediye başkanı nerden bulacak sizi ikamet vesaire değiştirmeden. Irak a meraklı olmayabilirsiniz onu demiyorum zaten ama orası hiç iyi değil kadınlar konusunda en son gidilecek ülkeler arasında. Yani tam olarak da açıklamıyorsunuz . Mevsimlik meyve işçisi olsanız mesela kimse bulamaz sizi ne bileyim ordan kaçmak derdiniz ama cahilce yaklaşıyorsunuz .

Madem gidecekseniz adam akili bir yere gidin bence

Kıbrısa gidebilirsin orda sartlar çok fsrklı bu beni tehdit ediyor dersen direk kırmızı mühürü vurup adadan atıyorlar kadınlar çok korunaklı sakin ve huzurlu hayat için tercih edebilirsin
Gercektenmi bı araştirayim Kıbrıs'a nasıl gidebilirim

Şeytan vallahi farkeder yedi yirmidörtte ona hap içirememki hem sürekli hastaneye gidiyo tahlillerinde çıksa filan belasından kurtulamam ahahahaha

Of nasıl bı kaosun içinde yaşadiğimi bilseniz
NE düşünceğimi şaşırdım mantıklı kararlar vermek için elimden geleni yapıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…