- 8 Mart 2019
- 7.324
- 35.166
- 548
- 39
Nasıl başvurabilirim acabaYapabiliyorsaniz Avrupa ülkelerinden biri için iltica başvurusunda bulunun. Nedir ne değildir bilmem ama can güvenliğim yok deseniz belki yol gosterirler
Ne mezunusunuz? Dil mezunuysanız ya da Türkçe Öğretmenliği gibi, Türkçe öğreticileri kursuna ücretsiz katılıp Afganistan’a öğretmen olarak gidebilirsiniz. Maaşı da baya iyi. Bir tanıdığım gitmişti. Sanırım aylık 3bin dolar falan alıyordu. Daha yüksek de olabilir. 1-2 sene kalıp para biriktirip istediğiniz hayatı kurabilirsiniz belki.
Peki nasıl bakabilirim güvenli bir site bir yer varmı acaba ben internetten filan bakıyorum ama çok güvenilir gelmiyor bana o sayfalarBi arkadaşım ırak kürt bölgesinde yaşıyor vize sıkıntısı yok ama türkiyenin etkileşimi çok fazla gelip giden çok fazla ha orası ha türkiyede bir şehir mutlaka tanıdık biri çıkar oraya yerleşen çok akıllıca değil onun yerine dubai vs bak avrupa dertse belki yatılı iş bulursun ya da Avustralya orda work and travel study and travel var dünyanın bir ucu
Hayır yokOrda gidecek biri mi var
Kürt bölgesinde yaşayan arkadaşinızdan bilgi alabilirmisiniz iş olanakları nasıl güvenlik nasıl yerleşim filanBi arkadaşım ırak kürt bölgesinde yaşıyor vize sıkıntısı yok ama türkiyenin etkileşimi çok fazla gelip giden çok fazla ha orası ha türkiyede bir şehir mutlaka tanıdık biri çıkar oraya yerleşen çok akıllıca değil onun yerine dubai vs bak avrupa dertse belki yatılı iş bulursun ya da Avustralya orda work and travel study and travel var dünyanın bir ucu
Gerçekten mi varmı böyle bir uygulamaBir de nasıl bilmiyorum ama polise başvurup gerekliyse eğer isim soyisim değişikliği bile yaptırıp kayıplara karışarak Türkiyede de kalabilirsiniz. Öyle bir uygulama vardı, polisle arasalar bile sizi bulamazlar.
O da türkiyede yaşıyo aklını yedin herhalde ne diyoruz sana güvenli değil türkirden çok kişi var bulamazlar mı sanıyorsun 23 yaşında koca kızsın mesleğin vs yok mu ne yaptın bu yaşına kadar ırak ırak tutturdun ben inanmıyorum sana artık parwn yok öyle bi ülkede iş bulamazsın bulsan ev tutamazsınKürt bölgesinde yaşayan arkadaşinızdan bilgi alabilirmisiniz iş olanakları nasıl güvenlik nasıl yerleşim filan
Ay Afganistan bir kadın için kabus gibi bir seçenek. Orada birinin bilmem kaçıncı karısı olur zorla hepten hayatı kayar.Ne mezunusunuz? Dil mezunuysanız ya da Türkçe Öğretmenliği gibi, Türkçe öğreticileri kursuna ücretsiz katılıp Afganistan’a öğretmen olarak gidebilirsiniz. Maaşı da baya iyi. Bir tanıdığım gitmişti. Sanırım aylık 3bin dolar falan alıyordu. Daha yüksek de olabilir. 1-2 sene kalıp para biriktirip istediğiniz hayatı kurabilirsiniz belki.
Ay ister inan ister inanma bide senimi inandiricam burda benO da türkiyede yaşıyo aklını yedin herhalde ne diyoruz sana güvenli değil türkirden çok kişi var bulamazlar mı sanıyorsun 23 yaşında koca kızsın mesleğin vs yok mu ne yaptın bu yaşına kadar ırak ırak tutturdun ben inanmıyorum sana artık parwn yok öyle bi ülkede iş bulamazsın bulsan ev tutamazsın
Ben afkan filmleri izlemiştim korkunçAy Afganistan bir kadın için kabus gibi bir seçenek. Orada birinin bilmem kaçıncı karısı olur zorla hepten hayatı kayar.
Sakın konu sahibi Afganistan’a falan gidip başına bela alma.
Orada da şiddet görürsün bir de yaşlı bir adamın bilmem kaçıncı karısı olursun.
Aç osama filmini bir izle. Kendine gel
Evet böyle bir uygulama var. Kesinlikle hakkında bilgi verilmiyor. Bir Araştırıyor isterseniz.Gerçekten mi varmı böyle bir uygulama
Şoyle soyleyeyim devlette tanıdıkları var brlediye başkanı vb
OGrenmezler dimi
Bari açıktan okusaydın bi insan neden kürdistana gitmej ister türkiyeden anlam veremiyorum iyi yolun açık olsun bu kafayla sokakta kalıp teröristlerin eline düşersen ne olacak acaba orda yollarına çiçek serilecek herhaldeAy ister inan ister inanma bide senimi inandiricam burda ben
Liseye kadar okdum zarzor
Üniye gidemedim
Bı sure bı işte çalıştım onda bile yemdigim iftirs damga kalmadı
15 sene önce belki oluru vardı bunun şuan imkansız yahuNe mezunusunuz? Dil mezunuysanız ya da Türkçe Öğretmenliği gibi, Türkçe öğreticileri kursuna ücretsiz katılıp Afganistan’a öğretmen olarak gidebilirsiniz. Maaşı da baya iyi. Bir tanıdığım gitmişti. Sanırım aylık 3bin dolar falan alıyordu. Daha yüksek de olabilir. 1-2 sene kalıp para biriktirip istediğiniz hayatı kurabilirsiniz belki.
Evet böyle bir uygulama var. Kesinlikle hakkında bilgi verilmiyor. Bir Araştırıyor isterseniz.
Kadın derneklerime başvurup yardım da isteyebilirsin. Elinin altında internet var, kadın stk larına mail at. Elinden tutabilirlerGerçekten mi varmı böyle bir uygulama
Şoyle soyleyeyim devlette tanıdıkları var brlediye başkanı vb
OGrenmezler dimi
Neden mi şiddet görürsen ölumle tehdit edilirsen ve ölünce kimsenin ceza almayacağınıBari açıktan okusaydın bi insan neden kürdistana gitmej ister türkiyeden anlam veremiyorum iyi yolun açık olsun bu kafayla sokakta kalıp teröristlerin eline düşersen ne olacak acaba orda yollarına çiçek serilecek herhalde
Ben kesin bir yol arıyorum hani çünkü aksi olursa geri bu eve gelirsem mahvederler beniKadın derneklerime başvurup yardım da isteyebilirsin. Elinin altında internet var, kadın stk larına mail at. Elinden tutabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?