Avrupa gibi ülkelere gidemem imkanım yokIrakta napican bacim, derdine dert eklenmesin sonra
Can güvenligim yokırakta veya bir ortadoğu ülkesinde yasamanızı gerektirecek kadar ne derdiniz var?
Türkiye eden kaçıp ortadogu düşünmek irak gibi mi?? Kadınların aslA güvende olmayacağı yerler mi adam akilli yerlere gidin bariiMerhabalar ülke değiştirmek istiyorum ama maddi sebeplerden filan değil daha büyük dertlerim var.23 yaşindayım ırağa veya bir ortadoğu ülkesine nasıl yerleşebilirim neler gerekli ne kadar para lazım
Güvenlik sorunum ve kaçmam gereken büyük dertlerim var
Umarım beni anlar yol gösterirsiniz.
HayırKanuni bir dert mi?
ırakta can güvenliğiniz yine olmayacak da neyse..Can güvenligim yok
Bi hayatım yok
Yeterli sebepler bence
Hiçbir yakınınızın olmadığı hiç bilmediğiniz bir ülke asıl güvenli olmaz. Maddiyat da lazım yaşamak yeni bir düzen kurmak için.Can güvenligim yok
Bi hayatım yok
Yeterli sebepler bence
BilmiyorumTürkiye eden kaçıp ortadogu düşünmek irak gibi mi?? Kadınların aslA güvende olmayacağı yerler mi adam akilli yerlere gidin barii
bana sizin durumunuz anlık bir bunalmışlık gibi geldi ya. sakinleşin bi oturup makul olmaya calisinHayır
Sadece tanımadığım ve beni tanımayan bir yere gidip yok olmak istiyorum
Peki nasıl gitti acaba maddi olarak ne durumdaydı bilgilendirirseniz sevinirimırakta can güvenliğiniz yine olmayacak da neyse..
bence daha iyi bir yer secin. benim arkafasim dubaiye gitti mesela. dil kursuna diye gitti 5 yıldır falan orda yerleşim de almış sanırım
Neden gidemezsin esim bugün karadağa Montenegro ya gitti üç ay vize istemiyor zaten yaZ sezonu işte bulursunuz calisma izni aldıktan sonra kolay suç orani da düşük bir kac ay sonra bende gideceğim yerleşmeyi düşünüyoruz temelli yurt dışına çıkacaksan irak iran vs gibi ulkeler en son düşüneceğin ulkeler olmaliBilmiyorum
Irak bildiğim kadarıyla şuan güvenli diye biliyorum ama
Zaten sizlerden akıl almak için açtım
Avrupa ülkelerine gidemem
İnanın öyle değilbana sizin durumunuz anlık bir bunalmışlık gibi geldi ya. sakinleşin bi oturup makul olmaya calisin
çok iyi değillerdi maddi olarak. ama nasıl gitti bilemiyorum. dil kursuna gidiyorum 6 aylık dedi. gitti gelmedi bi dahaPeki nasıl gitti acaba maddi olarak ne durumdaydı bilgilendirirseniz sevinirim
Plakadan anladığım MuşAvrupa gibi ülkelere gidemem imkanım yok
Irak kürt bölgesinde yaşayabilirim en azından dilini biliyorum diye
Çünkü sorun en yakınlarımNeden Irak? Siz ölmeyi bayilmak mi saniyorsunuz? Can guvenliginiz yokken hic kimsenin can güvenliğinin olmadigi bir yere yerlesme fikri neden?
Sorununuz nedir? Adli makamlar care olamiyor mu? Devletle mi probleminiz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?