Ülke değiştirmek

Nare4949

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
58
18
3
23
Merhabalar ülke değiştirmek istiyorum ama maddi sebeplerden filan değil daha büyük dertlerim var.23 yaşindayım ırağa veya bir ortadoğu ülkesine nasıl yerleşebilirim neler gerekli ne kadar para lazım
Güvenlik sorunum ve kaçmam gereken büyük dertlerim var
Umarım beni anlar yol gösterirsiniz.

Türkiye eden kaçıp ortadogu düşünmek irak gibi mi?? Kadınların aslA güvende olmayacağı yerler mi adam akilli yerlere gidin barii

Can güvenligim yok
Bi hayatım yok
Yeterli sebepler bence
ırakta can güvenliğiniz yine olmayacak da neyse..

bence daha iyi bir yer secin. benim arkafasim dubaiye gitti mesela. dil kursuna diye gitti 5 yıldır falan orda yerleşim de almış sanırım

Türkiye eden kaçıp ortadogu düşünmek irak gibi mi?? Kadınların aslA güvende olmayacağı yerler mi adam akilli yerlere gidin barii
Bilmiyorum
Irak bildiğim kadarıyla şuan güvenli diye biliyorum ama
Zaten sizlerden akıl almak için açtım
Avrupa ülkelerine gidemem

ırakta can güvenliğiniz yine olmayacak da neyse..

bence daha iyi bir yer secin. benim arkafasim dubaiye gitti mesela. dil kursuna diye gitti 5 yıldır falan orda yerleşim de almış sanırım
Peki nasıl gitti acaba maddi olarak ne durumdaydı bilgilendirirseniz sevinirim

Bilmiyorum
Irak bildiğim kadarıyla şuan güvenli diye biliyorum ama
Zaten sizlerden akıl almak için açtım
Avrupa ülkelerine gidemem
Neden gidemezsin esim bugün karadağa Montenegro ya gitti üç ay vize istemiyor zaten yaZ sezonu işte bulursunuz calisma izni aldıktan sonra kolay suç orani da düşük bir kac ay sonra bende gideceğim yerleşmeyi düşünüyoruz temelli yurt dışına çıkacaksan irak iran vs gibi ulkeler en son düşüneceğin ulkeler olmali

Peki nasıl gitti acaba maddi olarak ne durumdaydı bilgilendirirseniz sevinirim
çok iyi değillerdi maddi olarak. ama nasıl gitti bilemiyorum. dil kursuna gidiyorum 6 aylık dedi. gitti gelmedi bi daha bir arkadasim da cezayire gitti ama o bir insaat firmasında muhasebeci olarak istemdi ve gitti.

Avrupa gibi ülkelere gidemem imkanım yok
Irak kürt bölgesinde yaşayabilirim en azından dilini biliyorum diye
Plakadan anladığım Muş

sizin konuştuğunuz Kürtçe Kırmanci
Irak'ta erbilde sülaymaniyede konuşulan Kürtçe Kırmançi değilki, ağırlıkla Sorani konuşuyorlar + alfabe de Arap alfabesi Latin alfabesi değil.

daha önce hiç bir Irak kürdüyle Kürtçe konuştunuz mu? emin misiniz anlaşabileceğinizden? + konuşabilseniz de yazamayacaksınız onlar konuştuğu kürtçeyi bunlardan haberiniz var mı?

Irakla önceden bir bağlantınız yoksa bunları iyi düşünün.
bağlantınız varsa ve eminseniz o ayrı

Neden Irak? Siz ölmeyi bayilmak mi saniyorsunuz? Can guvenliginiz yokken hic kimsenin can güvenliğinin olmadigi bir yere yerlesme fikri neden?

Sorununuz nedir? Adli makamlar care olamiyor mu? Devletle mi probleminiz var?
Çünkü sorun en yakınlarım
Bu ülke içinde bulurlar beni
E Avrupa ülkesinde şuan imkansız gibi tek çare ortadoğu
Bu ülkede sizce can güvenliği varmı sizce çaremi adli makamlar kaç kadın öldürülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…