• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ulaşım için pratik çözüm

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
51.048
En iyi cevaplar
1
237.651
898
Sevgili kkdaşlar,

Konuyu kuzenim + annesi için açıyorum. Ankara'da Datça'daki yazlıklarına gitmek istiyorlar.

2sinin de uzun yol şoförlüğü yok. Uçağa veya otobüse binmek istemiyorlar. Enişte sizlere ömür, götürecek kimseleri de yok. Nasıl gidebilirler? Tüm fikirleri bekliyoruz.

Son düzenleme:
Yani toplu taşıma olmasın diye mi uçağa binmek istemiyorlar? Öyleyse otobüs de seçenek değil. Özel şoför tutacaklar ya da bir taksiciyle anlassinlar ama mesafe uzun bu imkansız.

kisa mesafelerde gece gecirmeli molalar verebilirler
en uzun kac saat kendilerine guveniyorlarsa ona gore duraklar belirleyebilirler.
geze geze gitmis olurlar

Çevrelerinden o taraflara gidecek olan birileri yok mu acaba, teyzenin arabasıyla onları götürürler hemde kendi işleri görülmüş olur , öğrenemezler mi?
Tabi covid anlamında temiz biri 👍

Çevrelerinde belirli bir ücret karşılığında götürebilecek birini bulamazlar mı?
Mesela tanıdık bir taksi şöförü dönüş ücreti+belirli bir ücret karşılığı götürebilir. Dönüşlerinde de aynı yöntemi izleyebilirler.

Ankara gibi bir yerde aktif araç kullanılıyorsa uzun yola da gidebilirler. 19 yaşımdan beri 600 km yolu kendim gider gelirim. Şuan Ankara Datça kaç km bilmiyorum ama sabaha karşı 4 gibi Ankara'dan çıksalar şehir içi denecek yerleri o saatte gidebilirler, uzun yol kısmını gündüz gitmiş olurlar hava kararana kadar ulaşırlar Datça'ya.
Sonuçta yazlıkta da araba lazım olacak.

Sevgili kkdaşlar,

Konuyu kuzenim + annesi için açıyorum. Ankara'da Datça'daki yazlıklarına gitmek istiyorlar.

2sinin de uzun yol şoförlüğü yok. Uçağa veya otobüse binmek istemiyorlar. Enişte sizlere ömür, götürecek kimseleri de yok. Nasıl gidebilirler? Tüm fikirleri bekliyoruz.
Sabah cok erken saatte cıkıp dınlene dınlene gıdebılırler

Sevgili kkdaşlar,

İlk deneyimlerini yaşasınlar yavaş yavaş giderler ama giderler. Gece yol gitmeyi sevmiyorlarsa sabah erken saatlerde yola cikarsalar akşam yazliklarinda olurlar.

Back
X