Ulaşılmaz hayaller mi?

20li yaslarin basinda etrafinizdakiler ne derse desin evlilik adayi ile ilgili dusunceleri ve varsayimlari dogru bulmuyorum. Hayat insana cok farkli secenekler sunuyor. Namazli,universite mezunu,saygi sevgi gosteren,herkesin ozel hayati olabileceginin bilincindeki her adamla evlenebilir misiniz mesela? Ya da her oyle adam sizi isteyecek mi bundan emin miyiz? Hayir. O halde su anda bunlari dusunmenizin manasi yok. Okula,yuksek lisansa odaklanmak,is ve kariyer konusunda gelisim hedeflemek daha iyi.

Bakma sen onlara sen evlen bu sefer çocuk muhabbeti yapacaklar hiç susmuyolar emin ol susmayacaklar. Allah aklında olanı gönlünede ömrünede nasip etsin inşallah

Valla benimki bitek universite mezunu deil ama 10 universiteliye tas cikarir oyle adamlar var ya takilma kimsenin lafina

Istediklerin çok mu? Hayir gayet makul bence bende kendimden anlatiyim madem
26 yaşında evlendim eşimi görene kadar asla evlenmek fikrim yoktu hatta ünv sinavlarina calisiyordum o akraba olucak densizler neler demedi ki evde kaldin neyi bekliyorsun aradigin kocayi gokten zembille mi inicek daha neler neler ne hadsiz laflar duydu bu kulaklarim
Ama ben öyle çok dua ettim ki yüzü güzel ahlaki guzel olsun kadinina deger versin birbirimizi cok sevelim okumak cok istiyordum bana yardimci olsun yani ufku açık ileri görüşlü bir adam olsun diye cokk dua ettim.
Sonuç 8 senelik evli 2 bebeli cok guzel mutku bir evliligim var şükürler olsun ilk ünv kaydimi eşim yaptı benden habersiz hayallerin var ulaş diye ne zaman düşsem eşim kaldirdi her zor animda eşim tutar elimden sefkatli merhametli işinde cok basarili bir adam eşim çok şükür
Diyeceğim o ki kimseye aldırış etme bol bol dua et Allah karsina çıkarıyor muhakkak bu arada o bana laf eden densizlerin hepsi bakip bakip çatlıyor ohhh olsun

Yeni nesilden ben çok ümitliyim.

Son düzenleme:
Once isini hallet sonra eş bulunur. Herkes kendi isine baksin de onlara da. Bazen sanane diyebilmek lazim

Evliligin her yaşta olabileceğini ama su zamanlarimin bidaha karsima cikmayacagi dusuncesiyle hayatimi yaşamaya odakliyim bol bol gezip,yeni yerler kesfedip hayalimdeki kariyerin peşinde giden biriyim.Belki yasam tarzim onlara farkli geldigi icin bu şekildeler.Her ne kadar konuşmalari cocukca ve cahilce gelseler bile ister istemez genc bir kız oldugum icin etkileniyorum sanirim.Ama bu konuşmalar sonrasi arama mesafe koymam gerektigini bir kez daha farkettim

Hem universite mezunu hemde namaz kilan biriyle kisa zamanli bir konuşmam olmuştu sadece tanisma asamasindaydik ve ilk 1 haftadan yobazligini belli etti hemen konuşmayı kestim.Aile yapimdan dolayı zaten kisitlanmaya aliskin degilim.O yuzden de herseyin farkindayim.Geniş bir cevrem var hep olgun insanlarin oldugu ama bunlardaki cene insani yerin dibine kadar sokar.Artik tamamen kendimi geri cekmem gerektiginin farkindayim

Masallah Allah mutlulugunuza mutluluk katsin akrabalarinizda kudursun kiskancligindan Allah herkese dualarini yasamayi nasip etsin

Masallah Allah mutlulugunuza mutluluk katsin akrabalarinizda kudursun kiskancligindan Allah herkese dualarini yasamayi nasip etsin
Aminnn inşallah isteyen herkese nasip etsin sen kulaklarını tıka hic umursama bir gün doğru insani bulduğunda anlicaksin neden beklediğini ben kac kisiyle gorustuysem olmadi bir türlü o elektirik kalp çarpıntısı olmadi ama eşimi görünce aha dedim ben bu adami kaparim
Akrabalarima gelince anca fesatliklari ve bizi görüp catladiklari ile kaliyorlar inan umrumda değil ben hayatıma bakiyorum sende insallah gönlüne goresini bulursun çokça aminnn

İmrendiğim bir evlilik görürsem ben de düşünebilirim henüz görmedim iyi bisey olduğunu düşünmüyorum de.

daha 20li yaşın başlarındaymışn sakın acele etme.. okulunu bıtır çalışmaya başla.. sonrası gelir merak etme. düşünme bunları.. Hayallerin buyuk değil etrafın küçük .. Cahillerin yanında kitap gibi sessiz ol. ve sen çabalamaktan istemekten duan etmekten vazgecme.. Önce sen kendnı mutlu et .. Mutlu olduğunda sennle mutlu olanlar doğrudur gerisini salla.. duyma görme. .

Tesekkur ederim guzel cevabiniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…