- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Amin çok amin hep mutlu ol Rabbim hayırlı mutluluklar versin sana ❤Ya kendimi gördüm sende bende hep onları izlerim hatta onlarin evlilikle-ideal es ile alakali bir videolarinda Allahım insallah insallah diye gozlerimden yas geldi.Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu eksik etmesin bana ve diger arkadaslarada gonullerindeki birini nasip etsin
Bingo dogru cevap hemde yediğimiz içtiğimiz ayri gitmeyen akrabalarimKesin akraba falandır bu kişiler.
Merak etme evlilik öyle korkunç birşey değil :)
Yeter ki doğru Kişiyi doğru zamanda bul
Bunun neresi ulaşılmaz anlamadım. Çok şey istemiyorsun bence.namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi
Uzun bir sure görüşmedim bu yuzden ama sonra tekraeKocandan boşanmanı bekliyorum evlenmek için de onlar düşünsün
İşin şakası bir tarafa insanlar konuşacak bir şeyi hep arar. Dedikodu malzemesi ister, insanlarla uğraşmak ister. Hele kompleksleri varsa bunu baskilamak için karşıdakine " Kendince" kulplar takar. Amacı karşıdakini demoralize ederek ego tatmini yapmak. Bu yüzden önemsemeyin.
Allah öyle adamların sayılarını arttırsın insallah da günün birinde bakın bulamazsin diyordunuz ne oldu diyip koluma takıp bayram gezmesine götüreyimVar valla, hatta tanıdığım da var.
Yaşantısıyla oldukça sevdiğim, kariyerine saygı duyduğum bir arkadaşımın kardeşi ile, bir adam(hem aile hem iş hem de hayat görüşü olarak asla düşünemediğim biri) görücü usulü evlendi.
O kadın bunu nasıl yapar diye içim içimi yerken, benim sığ diye düşündüğüm adam muhteşem donanımlı, kadınlara saygı duyan, namaz niyazında, eşinin başarılarıyla övünen, aynı zamanda bağnaz bir aile yapısına sahip olsa bile karısının her türlü özel ve iş hayatını kendisinden ayrı yürütmesine destek veren bir adammış meğerse...
Gözlerimle görmesem inanmazdım, belirteyim.
Önyargı ne demek, işte bu!
Bu devirde hem universite mezunu hemde oyle inancli adami nerden bulacakmisim kim namaz kiliyomus artik.Kimse kalkip da tamam sen nereye gitmek istiyosan gidebilirsin demezmis.Kocan nereye isterse oraya gidersin tamam git istedigin yere deyip seni gezmeye gondermezmis.Okumuş iyi isi olani bulacam diye bekleme okuyandanda bişey olmuyormus falan.Kisacasi hem bu dunya hemde öbür dünya icin cahil biri istemiyorum o kadar ama anlatamiyorumBunun neresi ulaşılmaz anlamadım. Çok şey istemiyorsun bence.
Ne kadar güzel ve motive edici bir cevap❤Teşekkür ederimKocandan boşanmanı bekliyorum evlenmek için de onlar düşünsün
İşin şakası bir tarafa insanlar konuşacak bir şeyi hep arar. Dedikodu malzemesi ister, insanlarla uğraşmak ister. Hele kompleksleri varsa bunu baskilamak için karşıdakine " Kendince" kulplar takar. Amacı karşıdakini demoralize ederek ego tatmini yapmak. Bu yüzden önemsemeyin.
Hayır cok sey degil istediğin ve emin ol öyle kişiler var.Merhaba hanımlar herkese hayırlı geceler.Yıllardır bu forumu takip ediyorum ama aranıza katılmak yeni nasip oldu.Üniversite mezunu,20li yaslarin başında bir kızım.Henüz okulum bile bitmeden cevrem tarafından iş ve evlilik konusunda şaka yollu da olsa çok laf söylediler.Ama bana bu konuda baskı yapanlar ne okumuş ne de evliliğinde mutlu olan insanlar.Sürekli sen bu kafada olursan evde kalirsin,senin hayalindeki gibi adam mi var da bulamazsin inceleme sonra evlenemezsin gibi olumsuz konuşuyorlar.Evlenme niyetinde zaten değilim ama olacaksa da namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi olsun istiyorum.Cok mu şey istiyorum
?
Benim eşim öyle bir adamBu devirde hem universite mezunu hemde oyle inancli adami nerden bulacakmisim kim namaz kiliyomus artik.Kimse kalkip da tamam sen nereye gitmek istiyosan gidebilirsin demezmis.Kocan nereye isterse oraya gidersin tamam git istedigin yere deyip seni gezmeye gondermezmis.Okumuş iyi isi olani bulacam diye bekleme okuyandanda bişey olmuyormus falan.Kisacasi hem bu dunya hemde öbür dünya icin cahil biri istemiyorum o kadar ama anlatamiyorum
Masallah Allah bozmasın mutlulugunuzuBenim eşim öyle bir adamama şu an ona gıcığım çikolatamı yedi. Neyse ki daha büyük bir paket alacagi konusunda anlaştık
Allah razı olsun. Allah isteyen herkese hayırlı, mutlu bir yuva nasip etsinMasallah Allah bozmasın mutlulugunuzuBir cikolatanin verecegi tadın,mutlulugun fazla sini birbirinize verin en guzeli o
Amma saçmalamışlar. Her üniversiteye giden dinden çıkıyor sanki. Evli çiftlerin ayrı sosyal hayatları olması görülmemiş şey değil, 50 yaşında anne babamın ayrı sosyal ortamları var gayet. Yaştan böyle konuşuyolardır diycem ama o da değil yani. Ben de ulaşılmaz hayal deyince hem ceo hem cerrah olsun, boyu da tam 182 olsun yoksa olmaz tarzı bişey sandım. İsteklerin gayet makul, her söyleneni kafana takma ağzı olan konuşuyor çok bildiklerinden değil yoksa.Bu devirde hem universite mezunu hemde oyle inancli adami nerden bulacakmisim kim namaz kiliyomus artik.Kimse kalkip da tamam sen nereye gitmek istiyosan gidebilirsin demezmis.Kocan nereye isterse oraya gidersin tamam git istedigin yere deyip seni gezmeye gondermezmis.Okumuş iyi isi olani bulacam diye bekleme okuyandanda bişey olmuyormus falan.Kisacasi hem bu dunya hemde öbür dünya icin cahil biri istemiyorum o kadar ama anlatamiyorum
Birinin kocasi sadece benimle bir yere gonderir diğerinin kocasi sadece aileyle gorusturur oda kendi birakmak sartiyla.Cok farkli geliyor onlara bu düşüncelerim.Onlarin hoşlarına gidiyormus sanki bilmiyorum evden çıkarken kirk takla attıklarını kenara gecip dinliyorum o kadar tuhaf geliyor.Sizin sasirmaniz gayet normalAmma saçmalamışlar. Her üniversiteye giden dinden çıkıyor sanki. Evli çiftlerin ayrı sosyal hayatları olması görülmemiş şey değil, 50 yaşında anne babamın ayrı sosyal ortamları var gayet. Yaştan böyle konuşuyolardır diycem ama o da değil yani. Ben de ulaşılmaz hayal deyince hem ceo hem cerrah olsun, boyu da tam 182 olsun yoksa olmaz tarzı bişey sandım. İsteklerin gayet makul, her söyleneni kafana takma ağzı olan konuşuyor çok bildiklerinden değil yoksa.
O yuzden kendimden ödün vermiyorum ve temiz tutuyorum elimden geldiğimce ki karsimada benim gibisi çıksın diyeTam olarak saydığınız gibi biriyle evli, çok mutlu huzurlu bir arkadaşım var. Siz nasıl biri olursanız öyle insanları hayatınıza çekersiniz.
Universite kaydinda koca vermediler diyordum hep ama iflah olmadilarPff daha 20li yaşlara yeni girmiş kızı şimdiden soktukları evlilik muhabbetine bak.. işiniz gücünüz derdiniz yok mu sizin bu konulardan baska derim ben olsam
bunu sana diyenler, kendi mutsuz dunyalarina bir kisi daha kazandirmaya calisiyorlarda ondanMerhaba hanımlar herkese hayırlı geceler.Yıllardır bu forumu takip ediyorum ama aranıza katılmak yeni nasip oldu.Üniversite mezunu,20li yaslarin başında bir kızım.Henüz okulum bile bitmeden cevrem tarafından iş ve evlilik konusunda şaka yollu da olsa çok laf söylediler.Ama bana bu konuda baskı yapanlar ne okumuş ne de evliliğinde mutlu olan insanlar.Sürekli sen bu kafada olursan evde kalirsin,senin hayalindeki gibi adam mi var da bulamazsin inceleme sonra evlenemezsin gibi olumsuz konuşuyorlar.Evlenme niyetinde zaten değilim ama olacaksa da namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi olsun istiyorum.Cok mu şey istiyorum
?
Hiç takma boşuna dememişler akraba Akreptir diye :)Bingo dogru cevap hemde yediğimiz içtiğimiz ayri gitmeyen akrabalarimKorkularimi dogru kisiyi bulana kadar umarim yenerim
Birinin kocasi sadece benimle bir yere gonderir diğerinin kocasi sadece aileyle gorusturur oda kendi birakmak sartiyla.Cok farkli geliyor onlara bu düşüncelerim.Onlarin hoşlarına gidiyormus sanki bilmiyorum evden çıkarken kirk takla attıklarını kenara gecip dinliyorum o kadar tuhaf geliyor.Sizin sasirmaniz gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?