Ulaşılmaz hayaller mi?

Amin çok amin hep mutlu ol Rabbim hayırlı mutluluklar versin sana ❤

Uzun bir sure görüşmedim bu yuzden ama sonra tekrae Allah öyle adamların sayılarını arttırsın insallah da günün birinde bakın bulamazsin diyordunuz ne oldu diyip koluma takıp bayram gezmesine götüreyim

Bunun neresi ulaşılmaz anlamadım. Çok şey istemiyorsun bence.
Bu devirde hem universite mezunu hemde oyle inancli adami nerden bulacakmisim kim namaz kiliyomus artik.Kimse kalkip da tamam sen nereye gitmek istiyosan gidebilirsin demezmis.Kocan nereye isterse oraya gidersin tamam git istedigin yere deyip seni gezmeye gondermezmis.Okumuş iyi isi olani bulacam diye bekleme okuyandanda bişey olmuyormus falan.Kisacasi hem bu dunya hemde öbür dünya icin cahil biri istemiyorum o kadar ama anlatamiyorum

Ne kadar güzel ve motive edici bir cevap❤Teşekkür ederim

Hayır cok sey degil istediğin ve emin ol öyle kişiler var.

Benim eşim öyle bir adam ama şu an ona gıcığım çikolatamı yedi. Neyse ki daha büyük bir paket alacagi konusunda anlaştık

Amma saçmalamışlar. Her üniversiteye giden dinden çıkıyor sanki. Evli çiftlerin ayrı sosyal hayatları olması görülmemiş şey değil, 50 yaşında anne babamın ayrı sosyal ortamları var gayet. Yaştan böyle konuşuyolardır diycem ama o da değil yani. Ben de ulaşılmaz hayal deyince hem ceo hem cerrah olsun, boyu da tam 182 olsun yoksa olmaz tarzı bişey sandım. İsteklerin gayet makul, her söyleneni kafana takma ağzı olan konuşuyor çok bildiklerinden değil yoksa.

Tam olarak saydığınız gibi biriyle evli, çok mutlu huzurlu bir arkadaşım var. Siz nasıl biri olursanız öyle insanları hayatınıza çekersiniz.

Birinin kocasi sadece benimle bir yere gonderir diğerinin kocasi sadece aileyle gorusturur oda kendi birakmak sartiyla.Cok farkli geliyor onlara bu düşüncelerim.Onlarin hoşlarına gidiyormus sanki bilmiyorum evden çıkarken kirk takla attıklarını kenara gecip dinliyorum o kadar tuhaf geliyor.Sizin sasirmaniz gayet normal

Tam olarak saydığınız gibi biriyle evli, çok mutlu huzurlu bir arkadaşım var. Siz nasıl biri olursanız öyle insanları hayatınıza çekersiniz.
O yuzden kendimden ödün vermiyorum ve temiz tutuyorum elimden geldiğimce ki karsimada benim gibisi çıksın diye

Pff daha 20li yaşlara yeni girmiş kızı şimdiden soktukları evlilik muhabbetine bak.. işiniz gücünüz derdiniz yok mu sizin bu konulardan baska derim ben olsam

bunu sana diyenler, kendi mutsuz dunyalarina bir kisi daha kazandirmaya calisiyorlarda ondan hahahha

Çok mu şey istiyorsun? Hayır tabi ki. İnsan ruhuna, mantığına hitap eden birini bulamadıktan sonra niye evlensin zaten? Sırf evli olmak için mi? Öyle evlenenlerin hayatını da görüyoruz, hepimizin çevresinde var. Emin ol kendi hayatlarından çok başkalarının hayatına odaklanıp, insanların özel hayatlarına kafa yoruyorlar, sana evlen diyenler gibi. Çünkü kendi hayatlarında mutlu değiller. O yüzden lafını önemseyeceğin insanları iyi seç bence. Şuan çok gençsin, boş ver zaten bu meseleleri, birileriyle tanış, çalış, paranı kazan, bir şeyler öğren, keşfet, kendini geliştir. Evlilik sonranın işi. Mecbur da değilsin ama evlenmek ve bir gün çocuk sahibi olmak istiyorsan, karşına çıkan insanın hayatı paylaşmaktan heyecan duyacağın, seni mutlu eden, sevgisini gösteren, iletişim kurmasını bilen, anlayışlı, adil bir insan olması önemli. Bunlar lüks istekler değil, gayet de olması gereken şeyler.

lütfen siz de sırf üni mezunu ya da sırf namaz kılıyor vs diye lütfen bu arkadaşlarınız gibi olmayın. İnanın hayat size cehennem olur. Böyle arada geçen laflar bile sinirinize dokunurken, başka bir şekilde arkadaşlarınız gibi sürekli o baskıcı hayatı yaşadığınızı düşünün. Valla insan boğulur.

Bence biraz okuduğunuz bölümle, kendi eğitim seviyenizdeki insanlarla takılmaya başlayın artık.

Ufkunuz açılsın her bakımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…