Kilit noktanın farkındasınAma bana bu konuda baskı yapanlar ne okumuş ne de evliliğinde mutlu olan insanlar.
Evet farkındayım ama ister istemez bu duruma üzülüyorum.Kendi kendime bu yönde teselli etmeye calisiyorum ama eşlerinin yanlarında bile sakasini yapiyorlar zoruma gidiyor ister istemezKilit noktanın farkındasın
Kendine güzel sözler hazırla, lafı sok onlar üzülsün.Evet farkındayım ama ister istemez bu duruma üzülüyorum.Kendi kendime bu yönde teselli etmeye calisiyorum ama eşlerinin yanlarında bile sakasini yapiyorlar zoruma gidiyor ister istemez
Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor derler ya o hesap bizim durumlar ben ne kadar söylersem söyleyim rencide edici konusuyorlar bu seferde bende saldım artık ama minnos kalbim iste ne yaparsın:)Kendine güzel sözler hazırla, lafı sok onlar üzülsün.
Ay ben de daha dün kızlara ideal erkeğimi tanımladım ama hala yarısını bile bulamadımEvlenme niyetinde zaten değilim ama olacaksa da namazlı,universite mezunu,ikimizinde dışarda da bi hayati oldugunu unutmayan,sevgi saygi gosteren birisi olsun istiyorum.Cok mu şey istiyorum
?
Sürekli dua ediyorum Allahım hayallerim gibi es ve evlilik ver diye insallah herkesin gönlüne gore olur hersey ama sabırsız oluyorum nasil birisi olacak acaba dedikleri gibi cikmaz mi oyle biri diyeAh kuzum benim olmaz mı var tabiki bakma sen onlara
Ben de senin gibi ederdim hatta bu çay house sözler köşkü gençlerine hayrandım çok dua edip temiz yaşadım ama çok dua ediyordum her şey için şimdi eşimden dualarımın karşılığını alıyorum çok şükürSürekli dua ediyorum Allahım hayallerim gibi es ve evlilik ver diye insallah herkesin gönlüne gore olur hersey ama sabırsız oluyorum nasil birisi olacak acaba dedikleri gibi cikmaz mi oyle biri diye
Yine de umudumuzu kaybetmeyelim bizAy ben de daha dün kızlara ideal erkeğimi tanımladım ama hala yarısını bile bulamadım
Şans işi bunlar ve öyle yazıp çizdiğimiz gibi bir erkek bulamayabiliyoruz. Çok şey istemiyorsunuz tabii ki, hatta çok basit şeyler istiyorsunuz ama hayaller/hayatlar diyorum
Amaan olursa olur olmazsa olmaz, çok da umursamıyorum açıkçası.Yine de umudumuzu kaybetmeyelim biz
Yadirgamiyorum hiçbir sekilde ama evlilik hayatlarini anlattikca inanin soguyorum bu kadar bagnazca mi oluyor gercekten evlilik diye o yuzden konuşmamak icin cabaliyorumSenin isteklerinde bşy yok. Etrafın cahil.
Ya kendimi gördüm sende bende hep onları izlerim hatta onlarin evlilikle-ideal es ile alakali bir videolarinda Allahım insallah insallah diye gozlerimden yas geldi.Allahım mutlulugunuzu huzurunuzu eksik etmesin bana ve diger arkadaslarada gonullerindeki birini nasip etsinBen de senin gibi ederdim hatta bu çay house sözler köşkü gençlerine hayrandım çok dua edip temiz yaşadım ama çok dua ediyordum her şey için şimdi eşimden dualarımın karşılığını alıyorum çok şükür
Ahahha tamam size kisa zamanda dönüş yaparım benAmaan olursa olur olmazsa olmaz, çok da umursamıyorum açıkçası.
Ama siz yine de latin dansı yapan, dövmeli, köpek sahibi uzun boylu bir bey bulursanız bana haber verin
Bir ömür uzulecegimize bikac sene daha uzulelim en iyisiAyni durumdayiz ister istemez insan dusunuyor bazen. Umursamamak en dogrusu sevmedgim evlilik yaparsam daha cok batarım.
Kesin akraba falandır bu kişiler.Yadirgamiyorum hiçbir sekilde ama evlilik hayatlarini anlattikca inanin soguyorum bu kadar bagnazca mi oluyor gercekten evlilik diye o yuzden konuşmamak icin cabaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?