ugur böcügü'müz evlenıyor

benı paylaşamıyolarr:1closedeyes: ama ben paylastrdm yapcakları ıslerı falan bakalım kaynana beter anam ondan beter bzım kocayla derdımız ayrı bıde bunlarla uğrasıyokkk ahh mart ahhhh:1rolleyes:

dayan böcük dayan...sunun surasında ne kaldı marta...
murada ermeye...kaynanan anan yesınler bırbırlerını...sen kocışını al cık gez....

of ooooooooooofffffffffffff .....bır of ceksem karsıkı daglar....tozla duman olur..........of be bır daha offffff

Böcük dertli.....Duygu dertli........
Ne olacak sizin bu haliniz kızlar bir an önce evleninde bilemiyorum yaniiiiiii Şeniz

sormaya dıe dıe evde kalcam gıbı ya harbı ben evde kalırmıyım okadr ceyıs bosa gtmeısndekaydirigubbakcemile3

aman dıyım duygu off cekme gozunu sevem:kahve:

gunaydiniz3nj9.gif
w284.png
[/IMG]

böcük bırınımı buldun yoksam....bugun heç ugramamısın....
gezıyon demı .....elele kolkola....olsun bea gez....

bu böcük evlenemz:1closedeyes:
evde kaldın böcükk turşu olcen:nazar:

evlenemez mıkötükedihüso nan banada öle gelıyo anam daha aksam dedıkı ceyıs alıp duruyon senı alan olmuycak onlarında senınde son kullanma tarıhın geccek :çok üzgünüm: nan bazen öle mı gercktn dıom ama yok bendekı guzellık kımsede :dilcikar: allah askına profılde resmım var yalan mı:1closedeyes:

böcük bırınımı buldun yoksam....bugun heç ugramamısın....
gezıyon demı .....elele kolkola....olsun bea gez....

ayy ne fesatsınız la sız:mymeka: benımkısı kayserıde dun maç vardı ya oraya gıttım ınonuye bayrak organızasyno vardı 7 baslayan maca 3te gıttım öle yanı o yuzden gıremedım anacım keskem askımda olsaydı ama nırde:nazar:

böcük yok nerede acaba kesin pisisiyle geziyor gamyoncuiremsu
ayy yok ablam valla nan ama olsada fena olmasdı aramızda kalsın dun mac cıkısı yakısıklılarla gezdık arkıler canm kotu bı nıyet yok yanı:eek:
ben geldim, bu gün ömrümü çok özledim de öle içim geçiyo :KK43:
ayy nan bende bende bende:asigim:
buaksamda ımseler yok

ben varım cnm ama suan sen yoksun neysem damlar bırazdan ağalarkaydirigubbakcemile3

Günaydın kıslarrrrr.......yerimseniben Şeniz
Bütün ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyoruma.s.

X