ugur böcügü'müz evlenıyor

anaaaaa uğur böcüğü yawrim sen hala evlenemedinmi? hade evlende bi çiftetelli oynayak yaaa. çabuk hadi bakayım.
break_dans.gif

bu biraz break dansa kaçtı ama olsun:))

böcük ve pisi dunyası...cumanız hayırlı olsun....
kıss böcük gıne esıp gurluyon hayırdır bacım....
dugun yaklastıkca stresın artıyor...
bugun dua et kızda...bır an çnce kocaya gıdek be guzelım....
benıde unutma duandan...hayırlı eşler hayırlı koçışler....en zengınınden en yakısıklısından...en sevımlısınden...bızı cok sevenınden olsun...amıııııııııııınnnnnnn.....
duayı unutma bacım...

düğün stresı dedıklerı bu olsa gerek:nazar:

amın nan amınnn:Saruboceq:
fazla bıseyde ıstemıyokkı olur ıns marta kadar

çikolatalı+pasta.jpg

hareli_kek_2.jpg

kız anası kız anası ne o simitle geçiştirmişsin bak ben gelinime ellerimle neler yaptım afiyetler olsun gelinim yarasın et olsun evde alırım ben size hem zaten deveden kuşmu olur ben size tavuk alırım

aha da kaynanam geldı saol annem ellerıne sağlık ama bı yerım şişcek sızın yuzunzden harbıdenn

hayırlı cumalar herkeseee:))
barcman abla yaa super amma yaramasım ha gerekırse kocayıda doverım :roflol:
nehır nan evlencem ama bı turlu evlenemedım bu düğün martaa kadar sürmez ıns işimız var ayol :jeyyar:

döv anacığımdöv yalnız dövemezsen benide yardıma çağır :eek:klava:

çikolatalı+pasta.jpg

hareli_kek_2.jpg

kız anası kız anası ne o simitle geçiştirmişsin bak ben gelinime ellerimle neler yaptım afiyetler olsun gelinim yarasın et olsun evde alırım ben size hem zaten deveden kuşmu olur ben size tavuk alırım

Bak kaynana tüm pisilere o çay ve simit cokacimcoook
Ben kızıma neler yaparım kaydirigubbakcemile3

Böcük ben sana daha güzelini yaptım kaynanana bakma sen tatlum :roflol:
Damadımda çok sever yemeklerimi :roflol:

kavga etmen nan bırınız bebelerımıze bakarsınız bırnız yemek temıslık bende gocamlan gezerım sokak sokakkaydirigubbakcemile3

gocam ı nolsun bı an ca mart gelse dıe şafak sayıyo garıbım:nazar:

gunaydııııııııınnnnn.......böcük ne oluyor yıne..kım neyı paylasamıyor kuzum...pisim......

gunaydııııııııınnnnn.......böcük ne oluyor yıne..kım neyı paylasamıyor kuzum...pisim......

benı paylaşamıyolarr:1closedeyes: ama ben paylastrdm yapcakları ıslerı falan bakalım kaynana beter anam ondan beter bzım kocayla derdımız ayrı bıde bunlarla uğrasıyokkk ahh mart ahhhh:1rolleyes:

X